BullDoG Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 1 nisanda acılcak yeni serverda kim var ally tarafında ben human-paladin acmayı planlıyorum baska kimler gelcek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Serverın açılacağından emin misin? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 evet şakadır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Bulldog bi karakter kas allah aşkına :P ben dentarg dan Kameir dim şimdi Xavius da Drawoc :D lvl 45 tauren warri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bence de bi şaka olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Yapmayın şöyle 1 nisan şakaları yaf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ciddiyse ben gelebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 helcar abi ben kastım kasmasınıda suan ac.cile zaten ben oynamıyorum arkadasa verdim okasıyo uzun zamanmdır ben everquesteyim sadece server acılırsa donus yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 gelirse bende bi human warrior acıcam orc warrior 60 var ama sırf kötü suratlıları görmekten bıktım yok troll yok orc yok undead :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Rion ben Kameir neyse ben pri yada pala açmayı düşünüom beraber kasarık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 açılırsa arklarla giricez bi servera yalnız bu linki uplayarak hangi servera girdiginizi söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 priest aç ben war olcam beni heallarsın sırf pvp de zikerik herkeşleri yada palda iyi o zamanda 2li dalarız gene heallarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 official link varmı haberle ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 modlar yok ya saydırın bea kim tutar sizi :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ya mert(helcaraxe) bu drawoc u bırakırsan varya seni çok pis dövecem harbici diyorum haftasonu mono daki partiye gelip çatur çutur dayak yiceksin benden :D hayatında ilk defa level 45 oluyon bari bunu da 60 yap da benle birlikte MC ye git bak ben negüzel innervisiona girdim xaviusta bu akşam moltın kor var dekape yok ama hantırların çoğunda bikaç cayıntsıtolkır olduğundan alacam bir iki parça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 eğer yeni server açılırsa ben de girerim de aynı tarafta girelim ya horde ya ally(hala haber yok açılacak mı belli deil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ally abi ozaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Bulldog Pala ben War Helc Pala fln acılırsa baska kimse ne class accanı sölemiyo :D rogue priest druid acsın baskası varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Ben cidden göremedim nisan'da açılacak serverlar hakkında bir bilgi. Link falan varsa yollayabilir misiniz ? Ben bırakmıştım ama giricem heralde yeni server açılırsa. Horde>Orc>Hunter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Ben Horde Orc- shaman açcam yada troll hunter deiştirdim kararımı ally açmicam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 yemeyin arakdaslar :D şakadır o :D pvp mi pve mi olcak server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 pvp sanırım abi bende bilmiyorum arkadasa sordum eminmisin dedim eminim dedi hatta sırf bunun icin sanırm guild dagılmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ohoh süper ozaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 abi pvp olduuna emin misiniz bence birden fazla açılabilir ve şu anda bi rp server ihtiyacı var o da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 sunthewhich le beraber başlıyoruz, bende Orc->Hunter : ) [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 20:08 tarihinde, ovrld tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar