Bodrack Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 20:36 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Açıldı canımcım. Sahte olduğu ve provakatif bir ürün olduğu basbas bağırıldı. Yalan kardeş bu foto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 efenim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bi üsttekini alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ne ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 göyaaa diyarbakırın belediye ba$kanı teroristlere böyle bir mezar yaptırmı$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 o adam da fazla olmaya başladı.yok pkk terör örgütü değilmiş,kürdistan mezarları,türk bayrağı açan diyarbakırlıların elinden bayrağımızı alıp provokasyon olur diye yoketmek...çok var.bunun durdurulması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 yalan diyoruz hoca, yok böle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 konuya girmeden anladım lan. refleksifmidir nedir hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Yok yaaw,daha öncede gördüm ben bu fotoyu heralde kuzey ırakta bi yerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Bı ara tvlerde baya tartışıldıydı bende Diyarbakırda biliorum ama?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 İlk defa 5 sene önce gördüm bu fotoğrafı. O zamandan beri periyodik olarak 20 defa falan okudum bu haberi her 20 defasında yalan olduğu ispatlandı. Yobaz provokatör birkaç adam her defasında ağzının payını alıyor iki ay geçiyor tekrar açılıyor bu resim mevzusu. Yalan güzel kardeşim fotoşap. Tamam mı. Hadi iki ay bekleyin sonra tekrar açın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Pirvam muhauhahuahuhau :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Of bende nerde kaldı bu topic diyordum. 9895435 kez görmelerim kabarmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Bu resmi bana bi oretmenim yolladı o gerçek oldugna inaniodu bende böyle bi topic gormemistim daha once op yusden gerçek oldugna inanıp paylaşmak istedim.Umarım provokatör lafını bana yakıştırmıyorsunuz öyle bişy oldugnu bilsem zaten koymazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 said: -Cleglaw- konuya girmeden anladım lan. refleksifmidir nedir hehehe deja vu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar