Stifler Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Hepinizi beklerim partiye arkadaşlar.. Pati olarak bulusuruz.. Bilet almak isterseniz: bana ozel mesaj atın.. FiyaT: 35 ytl Ilk içki bedava.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 yılların emektar "gel gel"ini bile party yapmışlar ya. park yeri bekçisi: gel gel gel.. dur! sürücü: eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 abi isteyen gelir yani =) ANKARA LAILA BU ARADA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 oha kabus gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Muhallebi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ne kadar derlerse desinler gel gelgel diye hayatta gelmem o partiye gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 amaaaan tanrıaam kaçırmışım=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bnde bengü dinlemem de.. napalm abi in flames gelmioki lailaya.. gelse biletleriniz benden .. ama gucumuz yetmiyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 opethe bile geldi ankaraya bengü mü gelmicek=) eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 sorma ya.. biletim vardı.. dedim yaş 17 bi şekilde girerim.. almadılar bitürlü.. bilette patladı opette.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 biz önceden aradık sorduk 'ı ıh almam' dediler bizde geri sattık biletleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 istanbul konserinde yoktu öyle bi şey uhuh. :9 gerçi olsa da tınmaz , 2 ay önce reşit oldum yihu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 aa bengüye söliimde bilet yollasın.ahah.(lan şaka diiL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Türkiye içindeki herhangi bir gece organizasyonu için ulaşabilirsiniz.. On Door fiyatının %10 altında biletlerinizi temin ederim.. Toplu alımlarınızda On Door fiyatının %20 sine varan indirimler sağlarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 35milyonu 100binlikler halinde yer cırcır olurum , yinede o partiye gitmezdim , benden uzak allaha yakın.. gelgel..up dıs 300 500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 arrr yuu redddy dediler mi?tüh be kaçırdım ya,daha top çevirecektik.böhühühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 laraken arkadaşım sendn şikayetçiyim ne öyle altıma mesajlar atıp duruyorsun hep seni şikayet edeceğim!!1!1!2 , seni laylanın ortasına dancegirl olarak kafese koysunlar , o zaman aklın başına gelir , saçları uzatmış bide artiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Gel gel gel kartel'e gel kartel'dekiler kan kardeşler. Kartel 1 numara cehennemden çıkan çılgın zerg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ilk mesajı adam gibi bilgi ile dolu yazsanıza yaw :d kalamış laila mı , ankara mı??? biletle girmek istemeyenlere , vip , loca , stand yapıyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 pardon tarih geçmiş zaten ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 lan party diye okudum lan!=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 on door diye bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 bu arada bişey farkettim, geçen gün bi dergideydi galiba, bu bengü'nün resmini gördüm, gel gel partinin afişindeki resmiyle aynıydı. başka resmi yok mu bu kızcağızın, yazıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar