Rewendor Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Pandora falan diye arattım bulamadım. Geçenlerde bir arkadaşın yollamasıyla keşfettim bu siteyi: http://www.pandora.com Aslında çok yararlı bir site. Siz bir şarkı ya da şarkıcı (veya grup) ismi yazıyorsunuz, size o şarkı veya şarkıcıya benzer hoşunuza gideceğinizi düşündüğü şarkılar çalıyor sırayla. Aslında arada çok saçmaladığı da oluyor ama özellikle ilk başlarda çok güzel ve bilmediğiniz şarkılar çıkartabiliyor. Bir deneyin. Edit: Müzik bölümüne mi buraya açmam konusunda bayağı kararsız kaldım, bilemiyorum oraya da açılmalı mı ya da oraya mı taşınmalı, yine de belirteyim dedim, artık adminlerimiz nasıl uygun görürlerse... [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 15:00 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Oha süpermiş çok sağol. Süper bi grup keşfettim.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Harbiden iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 iyimiş bu be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 güzelmiiiiişş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 The Prodigy Hot Ride cıktı dırek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Vay be süper ötesi über über!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 oldukça iyi. takdir edilesi bir yapım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 çok iyiymiş teşekkürler... adamlar sağlam yapmışlar siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 über bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Harika ya acaba indiremiyormuyuz müzikleri =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 süfer über bişi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 güsel oldu bu ya boyle artık kendime gore saglam grupları en kolay yoldan bulabilcez :D oh sonunda diyebilecegim bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 gercekten ıyımıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 grup olarak slayer yazdım bana slayer şarkılarını çalıyor. benzer bir grubunkini çalmıyor. ehe slayer tektir benzeri olamaz mesajı veriyor demek :) edik:günahını aldik sitenin şimdi farklı grupları çalmaya başladı. [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 21:59 tarihinde, senko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Harika,çok kullanışlı birşey olmuş.Yapanlara ve ilettiği için Rewendor'a teşekkürler,mm,yeni gruplar kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 süperr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bundan çok daha kapsamlı ve istatistiklerinizi vs. de görebileceğiniz last.fm var şöyle ki; http://forum.paticik.com/konu.php?id=171274 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Ben de hastası oldum ya, bunun gibi şeyler görmüştüm de bu cidden kralmış. Bir de abd dışına register imkanı verseler süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 opeth yazdım bir sonraki şarkı pentagramdan çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 guzelmiş ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mükemmel birşey bu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 süper bişi yaa :D acaip beğendm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 vauvv çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 İyi de bir süre sonra register etmezsen dinleyemezsin diyor, e ABD dışındakilere de register hakkı tanımıyor. Yani ABD dışşına yassah mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar