Kartan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Birde dediklerinizi anlasam?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ellere varda bize yokmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 penth bu adamları kontrol et lütfen, sevişirlerse haber ver irtibatı keselim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 kişisele attığım msg ların yarısı git kıza acık acık soyle şeklinde bende bıkmaya başladım :d artık bi ders cıkarsak bu olaylardan dimi ? :d git kıza acıl direk ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 git kapısına "you are my letheeeeee" diye bağır.veya boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 post kasanlar nasil da belli ahah yeni bir iliskiye hazir olmadigimi anladim, kiz miz yok yani daha tavsiye verecek arkadaslara. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 arkadasim cafe dormda yiyissenize siz, ne gelip foruma yaziyosunuz cik cik cik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Cafe Dorm kapanmıştır bu saatte.. "Study Room"ları kullanın, oralarda en iyi mekan heralde bu iş için. Bi de gecenin bi yarısı sandalye almaya gelen elemanlar olmasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 cafe dorm 3'te kapaniyo ya ayrica odalara servis yaptiriyorum ben kasamiyorum öyle study falan zor geliyo formumu korumam lazim : ((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Yataklı cafe açmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bizim evde boş 2 katlı hem her katta 3 yatak odası seç beğen yat geçenlerde zaten arkadaşım kız attı bende kapıdeliğinden bakmakla yetindim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 garbage.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar