beybin Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Erkek dedigin yakisikli olacak. Öyle karsidan yürüyüp gelirken endamina hayran kalacaksin, ruhun rüzgarina kayacak. Omuzlarina, bacaklarina, düz karnina, O sert hatli çene kemiginin, hokka gibi burnun seyrine doyamayacaksin. Bakimli olacak erkek dedigin. Bu kalibin içinde tam bir beyefendi barindiracak. Ama bunlardan önce özü sözü dogru, sözünün eri bir delikanli olacak. Komple olacak yakisikliligi. Korkmayacaksin gecenin bir vakti uyanip da yaninda gördügünde onu. Yakisikli olacak ama aklini sende tutacak kadar da akilli. Seni elinin tersiyle degil avucunun içiyle kavrayacak. Bileceksin ki emin ellerdeyim, baskasi tutamaz elimi böyle. Rahat olacaksin yaninda, çok konusmayacak, beynini didiklemeyecek. İnce olacak; Seni senin kadar düsünecek. Sen onu merak ettiginde kendisine hesap soruluyor havalarina girmeyecek. Senin inceligine karsi umursamaz sözler sarf etmeyecek. Adamin sinirini bozmayacak, Cinlerini tepesine çikarmayacak, Sanki sen onun için varmissin Her ne zaman istese emrine amadeymissin, o ne yaparsa yapsin her istediginde yaninda, elinin altinda olacakmissin triplerine girmeyecek. Sen ona sevgini gösterdiginde, sen ona kayitsiz sartsiz asikmissin gibi havalara girmeyecek. Erkek dedigin ilgi gördügünde ilgiyle, sevgi gördügünde sevgiyle karsilik verecek. Erkek dedigin, sen onun için kendine baktiginda, sirf ona daha güzel görünmek için giyinip kusandiginda hiçbir sey olmamis gibi davranmayacak. Ruhunu oksamasini bilecek. Romantik olacak, kimi gün habersizce kucaginda çiceklerle cikip gelecek. Özel günleri unutmayi marifet sanmayacak. "Kazma" olmayacak senin bütün zerafetine karsi. Gerçekten seven bir kadin sevgi ve ilgi bekler, erkegine verdigi askin karsiliginda Küçük bir tatli söz, kisa bir mesaj, Bir cagri bile onu mutlu edebilir. Erkek dedigin bütün bunlari cebinden para harciyormus gibi Cimrilikle yapmayacak. Ben aranmayi, çok aramayi sevmem demeyecek. Her sey kendi istedigi gibi olsun istemeyecek. Sadece kendi caninin istemesine baglamayacak her seyi. Erkek dediginin, Hissettigiyle yaptigi sey arasinda uçurum olmayacak. Cesur olacak cesur. Seni seviyorum derken korkmayacak, Baska seylerin arkasina gizlenmeyecek. Seviyorum deyip bir sonraki perdede kaçmayacak, özlüyorum diyorsa gelecek, Kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecek. Erkek dedigin askina sahip çikacak. Korkak olmaz erkek dedigin. Erkek dedigin iyi sevisecek. Koyun gibi yatmayacak, Bir an önce su is bitse demeyecek. Asksiz yatmayacak yataga ve sen bunu bileceksin. Bir baba sefkatiyle seni alnindan öptügünde bileceksin ki sevgisi geçici ve zayif degildir. Ve sevgiyle öptügünde dudaklarindan, bileceksin ki öpüsün tek sebebi sehvet degildir. Erkek dedigin aldatmayacak. Aldatiyorsa sevmiyor demektir. Erkek dedigin yakisikli olacak, çekici olacak Ama bundan çok daha öte bir sey. Zeki olacak. Kadinin küçük yalanlara, bahanelere inanmayacagini, kendisini kendi gibi tanidigini bilecek. Kadinin zekasini küçümsemeyecek kadar zeki olacak. Zeki olacak, seni bir hamur gibi karistirmasini bilecek, O hamura kendisi katmasini da. Degerlerini bir anlik hevesler ugruna satmayacak. Namussuzlugunu, ahlaksizligini ancak ve ancak seninle yataktayken kullanacak. Yan gözle hatun kesmeyecek, üstüne sevgili edinmeyecek. Erkek dedigin önce kendini sevecek. Kendini sevmeyen erkekten kimseye hayir gelmez. Bir bakarsin ki yillar sonra Bu adamla ne yataga sigiyorsun, ne topraga. Koluna girip gezmesini bileceksin gururla, koynuna alip sevismesini de. O nerede olursa olsun seni koruyacagini bileceksin. Pisirik olmayacak erkek dedigin. Erkek dedigin erkek olacak güzelim. Seni sadece sen oldugun için sevecek. Parayla, pulla, kariyerle, güçle, kimin ne dedigiyle hareket etmeyecek. Hem sevgilin, hem arkadasin, hem dostun, hem baban, hem çocugun olacak, huzurla bagrina basacaksin. Bileceksin ki evde o erkegi beklemenin zevkini, Huzurunu baska hiçbir sey yasatamaz sana. Bir ask için yapabilecegin her seyi yaptigina inaniyorsan ve buna ragmen hala yalnizsan,için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasina koymustur ve yaptiklarin onun dudaginda hafif bir gülümseme yaratmaktan baska hiçbir ise yaramayacaktir. Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazirdir. Hani agzinla kus tutsan "Bu kusun kanadi neden beyaz degil?" diye bir soruyla bile karsilasabilirsin..iki ucu keskin biçaktir bu isin.Yaptiklarinla degil, yapmadiklarinla yargilanirsin her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur.iyi halin cezanda indirim saglamaz. Sen, "Ama senin için sunu yaptim" derken o,"sunu yapmadin" diye cevap verecektir. Ve ne söylesen karsiliginda mutlaka baska bir iddiayla karsilasacaksindir.Üzülme, sen aski yasanmasi gerektigi gibi yasadin. Özledin, içtin, agladin, güldün,sarkilar söyledin,düsündün,siirler yazdin. "Peki o ne yapti" deme. Herkes kendinden sorumludur askta.Sen askini doya doya yasarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik yasiyorsa,ve bu eksikligi bildigi halde tamamlamak için ugrasmiyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? HAYATI ISKALAMA LÜKSÜN YOK SENIN. p.s. : alıntı [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 01:39 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ]
Diablo Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bi kere aşık olmuştum..aynı bu yazıdaki insan olup cıkmıştım..ona bile bahane bulundu...şimdi ben bu olayı yaşadım butun karşı cinsler öylemi..bana göre büyük bi cogunlugu hak etmio böle erkeği.. cunku öle bişiki bu ilgiden sıkılır göstermessin ilgi ister.ortasını bulursun çok ister yani sonu yok bu işin yazıya gelince okumuştum daha önce güzel tabi yazması kolay :)
_Tidus_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Pardon ama enayi olsun diyosun :) şu zamandaki kızlara böyle bir yazıdaki gibi davranırsan ........... fill in theblanks ...
Diablo Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 eet ztn benim gibi bi kere yapıosun sora bi daha yapmıosun :) ztn hayatımda 1 kere aşık oldugumu hissettim.o yüzden yaptık istem dışı olarak.kendiliginden geliverio
Chasten Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Kendilerinin vazgeçilmez olduğunu anladıkları anda ağzıne zuçmaya başlıyorlar. O yüzden her bünyeye göre farklı ayarı vereceksin o ayari eksik yada fazla verdiğin zaman güme gidiyor, zor iş aşk. [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 03:39 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ]
somebody Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 erkek dedigin kadinin lafiyla hareket etmez ...
Chasten Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Karısından korkmayın Allahdanda korkmazmı$ =P
AthleT Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Böyleyim... Hepsi değilim. Ama böyleyim. Olamadıklarımı da olmaya çalışıyorum. Beybin; Yazının sonuna alıntı değil de beybin yazsaydın da inanırdım ;) Haa olunca kaybedersem ben kaybetmem, olduğum kaybeder. . ( Nokta )
Lyntron Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Bu yazıda tarif edildiği gibi bir erkek varmı acaba dünyada herşeyi saymışlar anca rüyalarda bulunur böle bi erkek heralde bende saysam şimdi kız dediğin şöle şöle olsun diye imkansız çıkmaz bu koca dünyada bi tane :)
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Bunu yazan yazar erkeğine ne verebilecek merak ediyorum. Bu devirde hala boyle insanlar kaldımı o da ayrı bir tartısma konusu..
Saeros Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 oho, böyle erkeğin altına beyaz atı verip en yakın masallar alemine göndericeksin, deforme olur o bu dünyada.
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 o zaman..: kız dediğin! bakımlı olacak! güzel olacak! uzun boylu, ince belli olacak! hokka burunlu olacak kadın dediğin! bi kere mal olmayacak! güzelliğinden önce zeki olacak kadın-karı-kız dediğin! ama güzel olacak... dürüst olacak, akıllı olacak; zekasını kullanacak.. kendini bulunmaz hint kumaşı zannetimeyecek. vıdı vıdı konuşup kafa şişirmeyecek! iyi sevişecek! *** hani kadın? adam nerde? [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 18:53 tarihinde, MaUWw tarafından güncellenmiştir ]
Chasten Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Zeki olacak, yalan asla söylemiyecek,bide beni çok sevecek İlk üç kritetim bunlar =P
beybin Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 tamam chas . ("evladım getir orda Suzan'ı =P )
khalad Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Bende spariş versem bulurmusunuz :P Neyse ben yazıyımda: 1.güzel olması şart değil şeker birşey olsa yeter 2.hoş muhabbeti olucak 3.nazlı olmayacak 4.her türlü ortama gelebilicek 5.beni sevsin artık ama değilmi :P
Chasten Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Yokh ben suzan falan istemem sen kimi istediğimi biliyosun beybin ;)
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 göbekli sarışın bi kenshin himura... evet evet yeterli bu bana...
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Lan Hadi Herşeyi Geçtim Yazıda Yazan Bi Kritere Bile Uymadımı Farkettim...Üşengeçlikten Yazıyı Bile Okumadım Sadece Bi Baktım...
Lyntron Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Böyle bir erkek yada kız yok dünyada sanırım aşk da bu yüzden var Aşk gözümüzü kör edip bize sevdiğimizi mükemmel gösteriyor aslında mükemmel değil kimse :)
beybin Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bu yazıya en güzel tepkiyi bir erkek arkadaşım verdi : böyle birini bulursan cinsel tercihimi değiştireceğim=D
AthleT Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Ben elimde satırla bekliyorum. Bulursanız haber verin. : )
only_devil Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 olacak...olacak...olacak....olmalı...olmayacak ama....kimse olamaz ya böyle,böylesi olsa bile anında piyasa olur...ya da kapılır:D
Smthrill Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Yazının ilk başını okuduğumda delirdim tam anlamıyla.Ben etraftaki bu şekilcilikten bıkmış usanmış durumdayım.allahtan sonra işin içine zekiliği katmışsınki biraz olsun rahatladım.Ben kendimde bu özellikleri buluyorum yakşalık olarak ama o kadar fiziksel yakışıklılığım yok ama çirkin de sayılmam.Sevgilimle güzel bir ilişkimiz olduğunu düşünürdüm 3 ay oldu dün ve dün gece ondan istediğim bir kaç istek karşısında ben artık dayanımıyacağım dedi.peki bu istekler neydi?sizce eski erkek arkadaşları arayıp rahatsız etmesin diye hattını değiştir demem çok büyük bir şeymi?Bence seven insan bazı şeyleri göze alabilmelidir.herkesin dayanma gücü farklıdır ama etrafımda ilk 1-2 ay deli gibi sevdiğini söyleyen ve sınırlamalar karışmalar hoşuna giden kızlar 4-5 ay sonra yavaş yavaş bunalmaya sıkılmaya başlıyor.Bence her ,nsanda doyumsuzluk vardır bugün benim hayalimdeki kızı bana verseler yarın bende sıkılıp kusurlarını bulmaya çalışabilirim.tıpkı herkeste olduğu gibi.neyse konu nerden nereye geldi.anlatmak istediğim şekilciliğin,birbirine fiziksel olarak uymanın hiçbirşey olduğuydu
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 kritere bakmıyorum.... bana uysun...bende ona uyayım..ve birbirimizi mutlu edebilmek için birbirimizin deişmesi gerek kalmasın yeter =) yoksa çirkin miş yakışıklıymış ..peehh...dürüstlük+sevgi tek gereken bu..hea iyi sevişecek yazıo bide orda...en güzeli şu iyi sevişmiyorsa ona iyi sevişmeyi öğretirsin.. bu kadar. yinede tekrarlıyorum bana şişman sarışın bi kenshin yeterli =) [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 17:37 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar