asterix Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 hadi yazın bakem... nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 hiç rezil olcak bişii yapmadım ama sınıfın ortasında kendimi kaybedip geğirmiştim bi kere butun sınf hoca dahil kopmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 o bizim sınıfta artık sıradanlaştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bu konuya mesaj attıgım an !!!!11!!1 birbirbirbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Dersanedeydik ; Hoca ders anlatıyodu. Herkes ses çıkarıyodu. Bende yanımdakiyle konuşuyodum. Bi kızdan bahsediyoduk. Arkadaş ; + İrfan abi kız biraz zor. Hemen tav olmaz - Hallederiz abi takma kafanı + Olm zor kız. Hemen gelmez... - Olmazsa S...iz Dediğim anda sınıf susmuştu :) Aklıma geldi birden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 hımm mesela bi kız vardı efesteydi galiba off aklıma geldikçe haala gülüyorum kızın teki önümden geçti bende kızı turist zannettim ve sesli bi biçimde off şu kayalıklarda senle ne fantezi yapardım be demiştim kızda türkmüş arkasını döndü bana baktı tam laf koyacak derken 'bunun için kendini bana sevdirmen gerek dedi' kartını verdi gitti... ben elimde kart 5 dk süreyle olduğum yerden kıpırdayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Başörtülü bi kız geçiyodu önümüzden, ayağında converse vardı. - Onlarla mı secaddeye basacan +Uzan senle basi!M demişti. ÖÖöööhhhğğğ kalmıştm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 tiyatroda köylü rolü oynuyodum.. şalvar vardı.elimdede tespih olması gerekirken ben kuliste unutmuştum.. şalvarın ipini sallıyodum... baktım millet güldü...bi baktım şalvar yerde... anaa dedim. bende güldüm. ama fazla rezil olmadım... provaydı çünkü.. bide içimde don vardı, ben don giyen insanlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 En rezil değil ama rezil olduğum anlardan biri: 3 arkadaş derste konuşuyoruz, sohbet koyu, ders edebiyattı, hoca Atatürk'ün dil ile ilgili açtığı kurumları sordu. Tabi o sırada konuşmakta olduğumuz için tam anlayamadım ve aklımdan bir anda "dur şunu cevaplayayım da dersin geri kalanında sürekli konuşuruz" dedim kendi kendime ve tek parmak kaldıran ben olduğum için (TDK söylenmiş onu da kaçırmışız :p) beni kaldırdı hoca ve "Türk Hava Kurumu" dedim, hoca öyle bir güldü ki anlatamam, oturduğu yerde kıvranıyordu. Tabi bende o sırada arkadaşlarımın önünde rezil olduğum için kızarmakla meşguldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 cok cool'um.hiç rezil olmadım hep rezil ettim.kahretsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bilkent tunus durağında karlı bi günde,cool tavırlarla inmiştim.herkes bi yerde toplanmış,ben de müzik dinliyorum,tripten tribe akıyorum.yanlarıdan geçeyim dedim,yokuştan indim.meğer buz tutmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 tam uzun eşşek oynuyoduk arkadaşımın üstüne atladım ne pantolon kaldı ne boxer rezil oldum ....:(((((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Kar yağdığı zamanlardı . Önceki gece baya içmiştim , sabah da dershanem vardı . Sabah kalktım gittim . Binanın yanında 3-5 tane merdiven vardı , buz tutmuş , zaten düz yürümekte güçlük çekiyorum bi can havliyle atladım ilk 3-4 basamağı çok çevik ve ahlaklı hareketlerle çıktım , 5. basamak sağlam donmuş , bastığım gibi toprakla bir oldum . Allahtan dershanenin önünde ki 10 kişi falan çok yakınımdı hep birlikte dalga geçtik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 tatil zamanlarıydı. denize doğru grupça iniodk. bi arkadaş eve uğradı bi şy alıcakmış. o sırada da kapıda duran yaşlı kadını gördüm, şirin bi kadın olduğunu hissettim bi an... "annanen mi? çok sevimli biri gibi görünüo." fln gbi salak bi soru sordm, ama o "hayır. annem." dedi. kırmış olduğum potla, bi anda btn antipatiyi üzerime toplamayı başarmıştm. oysa amacım kötü diildi..amacım fln da yoktu ztn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bugün sevdiğim kızın karşıma çıkıp beni sevdiğini sölemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Of rezalet cidden Clymor . Sosyetiksin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bi keresinde telefon çaldı.teyzemin kızıydı arayan.ama ben onu sevgi bakımından eşit tuttuğum dayımın kızıyıla karıştırdım!nasıl rezil oldum,nasıl utandım anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 oo seksi clymor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 dersanade (lgs kasiyorken) cografya dersindeyiz sikilmisim sandalyeyle bi ileri bi geri sallaniyorum derken yeri optum tabi cogunu tanimiyorum hepsi oylecene bakakaldi , toparlandim oturdum yine sallanmaya devam ettim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Şimdi bu sene karlı çamurlu dönemlerde, okulda kantinden çıkarken bayıldım.Tabi kar ve çamura battım, o halde 2 saatlik yol ile eve geldim.Rezil deil de feciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 geçmiş ossun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 en yakın arkadaşlarımdan 1iyle sınıfta şakalaşıyorduk...tam evlenmeye karar verdik(!)ben "hayatım boyunca bu anı bekledim" geyiklerine girdim...ve kapıda...müdür yardımcımız yüzünde ajayip 1 tebessümle duruyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bostancıdan kadıköye gidecektim.minibüste parayı uzattım -pardon bi bostancı uzatır mısınz? bi kere minibüste kustum , iğrençti,adam küfrederken ben koşarak kaçtım.=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ben de bi kere taksiye kusmuştum, adamın midesi kalkmıştı, kötü olmuştu ama yine de kibar davrandı. inip-ayrıca fazladan para verip(temziletsin die) inip, midem bulanarak evin yolunu tutmuştum. o geceden beri şaraptan pek haz etmiorm ama artık ederim heralde oldu 2 ay fln... [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 23:11 tarihinde, MaUWw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 kız arkadasıma yanlıs isimle hitap ettigim zaman baya bi kızarıp bozarmıstm... bide gecen msn de "beni" yazcagıma "ebni" yazmıstm oda baya kotuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar