Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yapılması muhtemel yardım kampanyası

Christoph_Vassel

Öne çıkan mesajlar

bugünlerde arkadaş topluluğu olarak , tek işlevimiz yiyip içip boşaltım yapmak olmasın , şeklinde düşünülürken böyle bir fikir geldi aklımıza , daha önceleri yapılmış ve başarıya ulaşmış bir yardım kampanyası

böyle birşey olursa ne kadar başarı sağlarız , kaç kişi katılır , ne kadar eşya toplanabilir bilmiyoruz ama denemeye değer olduğunu düşünüyoruz

olası kampanya birkaç hafta içinde rayına oturacak ve tahminen güneydoğudaki ihtiyacı olan bir okula gönderilecek , organizasyonun ankara ayağını ise tamamen üstlenmeyi düşünüyoruz

yardımda bulunabileceğiniz araç gereçler:

-her türlü okul araç gereci
-dergiler ( erotik , şiddet içeren olmadığı sürece her çeşit )
-yine dergilerdeki gibi olmadığı sürece her çeşit
-eski kıyafetleriniz
-eski eşyalarınız , aklınıza ne geliyorsa
-oyuncaklar
-hobi eşyaları ( yapboz , resim eşyaları vb)

ve daha aklınıza gelebilecek milyon türlü eşya

şu anda tam olarak kesinleşmiş birşey yok ama yaz tatili girmeden önce bunu gerçekleştirmeyi düşünüyoruz , umarım başarabiliriz

destek verecek , vermeyecek herkese teşekkürler

murat sevil
Sosyal ağlarda paylaş

ya 3-4 sene önce babama bir mail gelmişti.

Doğu'da Van'daydı sanırım bir köy okulunun öğretmeni yollamış.Oradaki şartları anlatıyor ve insanların yardım etmesini istiyordu.Ama para değil.Çocukların deftere,kaleme,giysiye kısacası okul araç-gereçlerine ve kitaplarına ihtiyaçları var yardım edin diyiyordu.

Hatırlıyorum babam bunun gazına gelmişti 1 büyük koli okul gereçleri almıştı gidip ve 1 koli gene eski elbiselerimizi göndermişti.Üstüne kendi müdürlüğünde de arkadaşlarına yayıp toplattırmıştı.Her memur birşeyler katmıştı yaklaşık 12 koli falan mal gitmişti elbise olsun , kalem olsun.

Böyle kampanyalar lazım.Ama herşeyden önce güven gerekli.O adamın yazısı o kadar güzeldi ki şimdi tam hatırlamıyorum babam gerçekten gaza gelmişti ki iyi göndermişler.Sonra sanırım teşekkür maili gelmişti tam hatırlamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

dergi gondermek yerine dergiler satilip kargo parasi finanse edilmeye calisilabilir. boyle kampanyalarda en buyuk sorun kargo parasi. herkes eski kiyafet getirebilir, yirtik pirtik olmayacak sekilde tabii, ama cikartip bi kac yuz milyon tutacak kargo parasini cebinden vermek istemez.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bir yanlışı düzeltmek istiyorum , bu kampanya pati genelinde bir kampanya değil , çok yere yayılmaya çalışıyorum , ekşi olsun zibidi sözlük vs olsun ,vb..hiçbirşey hazır olmadan " hadi eşya getirin" modunada girilmeyecek , eşyaların ulaştırılması , okulun bulunması , okuldaki öğretmenin ayarlanması vs konuların hepsi yüzde yüz yerine oturduğunda eşya toplanmaya başlayacak , ve tabiki getirilen eşyanın sınırıda yok , 1 defter getirseniz bile kâr olacak , ankara ayağınıda belirttiğim gibi eşyaları toplama olsun , kolileme olsun ben ve arkadaşlarım üstlenmeyi düşünüyoruz , başka yardım etmek isteyen olursa ne mutlu tabi

ilgilenen herkese tekrar teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

aslında üzüldüğüm nokta şu , yapılan işi kötülemek bâbında söylemiyorum ama zamanında açılan 15milyona pati tişörtü bastıralım kampanyasında 12 sayfa olmuştu sanırım..açılması 2 gün olmasına rağmen aynı 5-6 kişinin mesajları olması gerçekten üzücü..

gibi

[ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 00:09 tarihinde, Christoph_Vassel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ses duyurmak olarak ne kastediyorsun? cidden soruyorum anlamadım tam olarak ne demek istediğini..

ekşiye mesaj attım ama ipleyeceklerini hiç sanmıyorum , buraya topic açtım , zibidi sözlük'ün yöneticileriyle oranın " haberler" bölümüne vs konulmasını ayarlamaya çalışıyorum , başkada net ortamında elimden bişey gelmiyor :(
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda bu yardım kampanyası değil, "yardım kampanyası projesi"

sen ordakilerin ihtiyaçlarını, gönderileceklerin nerde toplanacağını, nasıl gönderileceğini, kimin karşılayacağını, kimin gerektiği gibi dağıtacağını bul çöz sonra burda da destek alırsın, ekşisözlükte de yazılması için de konuşuruz.

[ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 18:32 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...