Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bugünlerde arkadaş topluluğu olarak , tek işlevimiz yiyip içip boşaltım yapmak olmasın , şeklinde düşünülürken böyle bir fikir geldi aklımıza , daha önceleri yapılmış ve başarıya ulaşmış bir yardım kampanyası böyle birşey olursa ne kadar başarı sağlarız , kaç kişi katılır , ne kadar eşya toplanabilir bilmiyoruz ama denemeye değer olduğunu düşünüyoruz olası kampanya birkaç hafta içinde rayına oturacak ve tahminen güneydoğudaki ihtiyacı olan bir okula gönderilecek , organizasyonun ankara ayağını ise tamamen üstlenmeyi düşünüyoruz yardımda bulunabileceğiniz araç gereçler: -her türlü okul araç gereci -dergiler ( erotik , şiddet içeren olmadığı sürece her çeşit ) -yine dergilerdeki gibi olmadığı sürece her çeşit -eski kıyafetleriniz -eski eşyalarınız , aklınıza ne geliyorsa -oyuncaklar -hobi eşyaları ( yapboz , resim eşyaları vb) ve daha aklınıza gelebilecek milyon türlü eşya şu anda tam olarak kesinleşmiş birşey yok ama yaz tatili girmeden önce bunu gerçekleştirmeyi düşünüyoruz , umarım başarabiliriz destek verecek , vermeyecek herkese teşekkürler murat sevil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Biz okulda topladık bunun için birşeyler.Faydalı bir kampanya herkes de elinden geldiği kadar birşeyler verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Sticky olması gerekirken altlara düşmüş . Ayıp günah . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ya 3-4 sene önce babama bir mail gelmişti. Doğu'da Van'daydı sanırım bir köy okulunun öğretmeni yollamış.Oradaki şartları anlatıyor ve insanların yardım etmesini istiyordu.Ama para değil.Çocukların deftere,kaleme,giysiye kısacası okul araç-gereçlerine ve kitaplarına ihtiyaçları var yardım edin diyiyordu. Hatırlıyorum babam bunun gazına gelmişti 1 büyük koli okul gereçleri almıştı gidip ve 1 koli gene eski elbiselerimizi göndermişti.Üstüne kendi müdürlüğünde de arkadaşlarına yayıp toplattırmıştı.Her memur birşeyler katmıştı yaklaşık 12 koli falan mal gitmişti elbise olsun , kalem olsun. Böyle kampanyalar lazım.Ama herşeyden önce güven gerekli.O adamın yazısı o kadar güzeldi ki şimdi tam hatırlamıyorum babam gerçekten gaza gelmişti ki iyi göndermişler.Sonra sanırım teşekkür maili gelmişti tam hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 dergi gondermek yerine dergiler satilip kargo parasi finanse edilmeye calisilabilir. boyle kampanyalarda en buyuk sorun kargo parasi. herkes eski kiyafet getirebilir, yirtik pirtik olmayacak sekilde tabii, ama cikartip bi kac yuz milyon tutacak kargo parasini cebinden vermek istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Bir sürü kargo şirketi var. Onları tek tek arayıp anlaşabilirsiniz. Olmadı o bölgeye giden otobüs firması ile anlaşabilirsiniz. Yol kesinlikle ödemezsiniz. Tabii oradan malları alıp dağatacak bir öğretmen ilede anlaşmanız lazım ki en elzemi bu zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 evet bu arada sticky olursa çok mutlu olacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ya bu kanpayayı paticik olarak gerçekleştirsek ya bizde eksi sözlük yapmıştı bu tür bi yardım mı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ya yaklaşık 1 yılda 10 konu açıldı yapalım diye ama kimse katılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 paso altlara düşüyor.neden!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 güzel olur aslında... bir de http://www.kardesinisec.com var o da inanılmaz hoş bişey ama normal yardımlardan biraz farklı... bakmanızı tavsiye ederim [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 20:30 tarihinde, fastreloader tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 gine altlara düşmüş Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bu üyeler arasında biraz zor olsa gerek bide kedi el atsan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 isterse herkes atsın dediğin gibi bu üyelerle olmaz. Ben şahsen elimden geldiğince yardım ederim ama dediğim gibi herşeyden önce yasal ve izinli bir kampanya olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 arkadaşlar bir yanlışı düzeltmek istiyorum , bu kampanya pati genelinde bir kampanya değil , çok yere yayılmaya çalışıyorum , ekşi olsun zibidi sözlük vs olsun ,vb..hiçbirşey hazır olmadan " hadi eşya getirin" modunada girilmeyecek , eşyaların ulaştırılması , okulun bulunması , okuldaki öğretmenin ayarlanması vs konuların hepsi yüzde yüz yerine oturduğunda eşya toplanmaya başlayacak , ve tabiki getirilen eşyanın sınırıda yok , 1 defter getirseniz bile kâr olacak , ankara ayağınıda belirttiğim gibi eşyaları toplama olsun , kolileme olsun ben ve arkadaşlarım üstlenmeyi düşünüyoruz , başka yardım etmek isteyen olursa ne mutlu tabi ilgilenen herkese tekrar teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Christoph_Vassel bizde diyoruz ki paticik olarakta böyle bi yardımda bulunsak hani diye konuşuyoruz biz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 kediye mesaj attım ama online olmadı heralde bugün , umarım bikaç haftalığınada olsa sticky yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 aslında üzüldüğüm nokta şu , yapılan işi kötülemek bâbında söylemiyorum ama zamanında açılan 15milyona pati tişörtü bastıralım kampanyasında 12 sayfa olmuştu sanırım..açılması 2 gün olmasına rağmen aynı 5-6 kişinin mesajları olması gerçekten üzücü.. gibi [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 00:09 tarihinde, Christoph_Vassel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 anlaşıldı patiden yardım alamayacağım bu konuda , oysa çok farklı hayal etmiştim yinede olay kesinleştiğinde yeni bir topic açar yada buraya mesaj atarım birkaç kişi bile yardımda bulunsa kâr..teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 sen kesinleişnce haber ver yılma hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 yok olaydan yılmak gibi birşey söz konusu değil 10 kişide olsak 100 kişide olsak yapacağız böyle birşey , ama patiden fazla destek çıkacak yok gibi ..üstünde turuncu bi pati resmi olan tişört 'ün 2 tane deftere muhtaç çocuktan fazla değerinin olması üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 sesini duyurman lazım.genelde büyük yerlerdeki yardımlar prestij amaçlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ses duyurmak olarak ne kastediyorsun? cidden soruyorum anlamadım tam olarak ne demek istediğini.. ekşiye mesaj attım ama ipleyeceklerini hiç sanmıyorum , buraya topic açtım , zibidi sözlük'ün yöneticileriyle oranın " haberler" bölümüne vs konulmasını ayarlamaya çalışıyorum , başkada net ortamında elimden bişey gelmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 yani böyle yardım sitelerine veya kurumlarına ulaşıp onlardanda destek alırsan işlevi daha çok yerine gelir.netten böyle konular aracılığıyla pek bir yardım alacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 şu anda bu yardım kampanyası değil, "yardım kampanyası projesi" sen ordakilerin ihtiyaçlarını, gönderileceklerin nerde toplanacağını, nasıl gönderileceğini, kimin karşılayacağını, kimin gerektiği gibi dağıtacağını bul çöz sonra burda da destek alırsın, ekşisözlükte de yazılması için de konuşuruz. [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 18:32 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar