Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 duyduğum bir sözün kime ait olduğunu araştırmak için ekşisözlükteydim...aradığım sözü söyleyen aslında.. ''-ankara'nın nesini seversin? -istanbul'a dönüş yollarını severim.'' -Yahya Kemal'e aitmiş- neyse işte amacıma ulaştıktan sonra atılan mesajları okumaya başladım...amanin o ne karalamadır...çok üzüldüm açıkcası..ve merak ettim ankaralı arkadaşlarımız ankara hakkında ne düşünüyorlar? [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 14:24 tarihinde, Arkasokak tarafından güncellenmiştir ]
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Ankaranın beleşçiliğini severim. Türkiyede en az üretip en çok tüketen şehir olmasını severim. ha bide unutmadan Odtünün t3 bağlantısını severim .Hatta aşığım.
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ankarada aşık olmak -ankarada yapılacak hiçbişey olmadığından yapılabilecek en güzel şeydir
Warhero Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ankara'nın i. melih gökçek'ini severim... çok şirin bir adam ya. hele konuştuğunda o kadar komik şeyler söylüyor ki, yanaklarını sıkıp gülesim geliyor. ayy canım benim.
only_devil Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ankaralı değilim ama ankara yı severim,seviyorum işte...belli 1 nedeni yok sırf bu yüzden gibi...
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 angaralıyım ezelden gönlüm geçmez güzelden . heleloy loy loy kibar yarim esmerim oy
gellidus Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Ankaranin herseyini seviyorum... Ne cok az ne cok fazla herseyden.. Ama en cok Aspava...
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ankaranın hiç bişeyini sevmiyorum
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Ankaranın sakinliğini ve düzenini seviyorum biraz. Onun dışında istanbul'a gidiş yolunu seviyorum. Yahya Usta güzel demiş.
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 İstanbul'dan gelen birisi için çok sönük bir yer ankara.. Sessiz, sakin kafa dinlemek için iyi, ama pek sevdiğim bir şehir değil. Sevmiyorum, sevemiyorum. İstanbuldan beter trafiği, saçma sapan üstgeçitleri, kısıtlı eğlencesi... Yok yani.. olmuyo..
ozkolous Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ankaranın Anıtkabir ve değişik bir biçimde güzel olan kızlarının dışında hiçbirşeyini zevmem desem yeridir
zgrw Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ankaranın nesini mi severim ? ankaranın nesini sevmem ki ? ankarada doğdum, büyüdüm, aşık oldum....neden ankarayı sevmeyeyim ? bana bunları veren şehire neden küseyim ?
Revenge Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Ben en çok ayazını severim.Sabah sabah güzel oluyo
NuKe Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Ankara'nın herşeyi iyi de milletin belli bir saatten sokaklardan yokolma durumu beni sıkıyor. Ha bi de Beytepe çok uzak :(
Krmz Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Komiktir ki , bir ankaralı olarak ben de istanbul da kaldığımda aynı şekilde düşündüm.. Hani o müthiş deniz , boğaz da simit yemeler, martıların sesleri, hep bahsedilen o büyülü hava falan.. nedense hissedemedim bunları, gözüme hep her inşaata yerleşmiş tinerciler takıldı, bitmek bilmeyen korna sesleri duydum hep. Bu alışmakla , alıştırılmakla ilgili bişiy sanırım.. Konuya dönersek, Ankara'nın düzenini , sessiz sakinliğini severim..
Laraken Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ankara'ya eğer başka bir şehirden geldiyseniz çok zor oluyor.mesela ben izmir'den geldim.amam i. melih gökçek sağolsun deniz hasreti çekmiyorum.her yerde fıskiye var lan.
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 İzmirden Ankaraya transfer olan konserlerini severim.
ivy Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 -ümitköy-kızılay arası gidip gelen yeşil katlı otobüslerini -o otobüslerin iki camı arasına dolan suların otobüsün hareketlerine göre gidip gelmesini -kızılayı mekan edinmiş tiky-kılabır-kro-metalci-punkçı ve rakçıların tıkış pıkış yürümesini -dost önü beklemelerini -bahçeli piyasa sevdasını -okuldan kaçmasını -arcadiumda yaşamasını severim bide ayazını severim=)
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 heh ivy noktayı koydu :)
Malkor Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Özellikle kışın akşam dokuzdan sonra boş caddelerde arabayla turlamayı ve Ankara'nın kuru havasını solumayı severim yazın sabah ayazını , meyhanelerini , kırathaneden bozma kafelerini , okula gidiş yolunu (konya yolu incek kavşağına kadar sürekli tırmanış , okuldan çıkınca eve dönerken vitesi boşa atıyorum işte en sevdiğim olayı bu) Kışın soğukda trafik bitiyo araba kullanan olmuyo , hava güneş açtımı herkez arabayla dolaşıyo. ankaranın ilginçliklerinide seviorum.
gellidus Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Aspava ulan Aspava 2 gundur bekliyorum kim yazacak diye puh ulan :D Birde Kirmizi yi seviyorum.. Cikolatali Sufle si super be kardesim :D Aslinda ben Ankarada sadece aspavayi seviyorum sonrasinda Bilkentten basliyarak bu eskisehir yolunun kalan kismini seviyorum :D
Malkor Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Aspava nın neyini sevionuz ben daha anlamadım güzel değil ki , kebap adına hiç bişey yapmıyolar. ASPAVA = Allah Sıhat Para Versin Amin bir de aspavanın sahibini görsen (tüm aspavalar dahil) bir daha gitmezsin bence.
huun Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ankara ankara seni gormek ister her bahti kara
Öne çıkan mesajlar