Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Saate bakıyorum 07:20, son derece sorunsuz oynuyorum... Saate bakıyorum 08:50, kopma yaşamadan oynamaya devam ediyorum... Saate bakıyorum 09:00(mesai başlangıcı) , ilk disconnecti yaşadım... Saate bakıyorum 10:35, yaklaşık 10 kere falan dc oldum!!! Mesai başladı terbiyesizler telekom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bende 3-4 dakikada bir disconnect oluyorum lanet olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 neye çalışıyo ya neye 3 saattir 2 dk bir dc yiyorum yılmıyorum giriyorum yine yiyorum. öğlen yemeğnii yemiycem bu gidişle.doydum anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 telekom yüzünden deli gibi -dkp yedim delircem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Telekom's lag spike hits you for 11526 Ms :S Düşsem yine iyi ben düşemiyorum bile 10 dakika oyunda asılı kalıyorum falan çok acayip.Bi hafta sonuda adam akıllı oynayabilsek şaşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Telekom çalışmaya başladı derken orada Telekom mesai ye başladığında lag ve kopmalar başlıyor demiş arkadaş sorun üzerinde çalışıyor düzeltiyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Sinirinizi anlıyor ve Telekom'un normalin altında bir hizmet ver(e)mediğine katılıyorum fakat arkadaşlar son günlerde yaşadığımız bütün disconnect problemleri Telia'nın bazı isp'lerle yaşadığı problemden kaynaklanıyor bildiğim kadarıyla -ki Blizzard Tecnical forumlarına göz ucuyla bakarsanız her ülkeden 1-2 isp'nin kullanıcıları gerek yüksek latency gerekse disconnect problemleriyle ilgili topicler açıyorlar. Bizim sorunumuz ise şu; Telia kaynaklı olan Telia-T.Telekom sorunu Türkiye'deki bütün herkesi etkiliyor çünkü ülkece Telekom'a bağlı durumdayız. Blizzard forumlarında Türkiye'deki oyuncuların disconnect'lerden mağdur olduğunu belirten bir topic vardı, oraya abanıp sorunun bir an önce çözülmesi sürecini hızlandırabiliriz buradan Telekom'a lanet okumak yerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Oyuna girmeden disconnect oldum, şoke olmuş şekilde duruyorum halen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Yok abicim, ben sorun falan olduğunu zannetmiyorum. Dikkat ettim akşam 9.30 da bitiyo dc olayı ertesi gün sabah 9 da başlıyo ama fix hep böyle... kaç gündür adam gibi oyun oynayamadım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ben oraya acaip ütopic bişi yazmıştım middle east serverları açın da hem siz hem biz raatlayalım diye. Rus potansiyeli zati bir hayli var ne bilim türklerdede işi gücü olmayan boş adam çok iyi bi potansiyel yaratır. Aslında mantıksız diilde yapmazlar cunkum istanbulda daa önce blizzard incelemede bulunup "sizden bi halt olmaz" sonucunu cıkarmıştı hatırladıım kadarıyla (sc server için). ama çok haşin yazdım belki bi etkisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Spike bizde gecenin bir yarısı devam etti. Gece 3-4 paso takılıp 5dk. ardından dissconnect. Hayır blizzle alakalı diyecem ama guildce düşüyoruz, guilddeki yurt dışından bağlanan adamlar düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Sorun Telekom'un yetersiz alt yapı ile karşılayabileceğinden fazla sayıda abonelik vermesi. Hala abone almaya devam ediliyor. Hafta sonları saat 11:00'dan itibaren internet hızında gözle görülür bir düşüş yaşanıyor genelde, niye? Niyesi belli interneti kullanan kullanıcı sayısı arttıkça kullanımda sorun meydana geliyor. Belki ilgisi yoktur ama aklımdan bunlar geçti şu anda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yasasin kampüs ve uydu baglantisi : > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Penth ölüceksin haberin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Bende dün latency bar full yesildi :) 512 adsl var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solmyr Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 lol biz Raid oalrak 4 kişi ye yenildik WSG de takım full girdiğimiz halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 haha süper ya bu telekom :) dün düzelmişti bütün gün yeşil 200 civarı msle oynadım. bugün de birkaç saat öncesine kadar süperdi. birden uçtu şimdi. artık aklım almıyo nasıl beceriyolar napıyolar ben pes ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 oyuna giriyorum 60k ms 10 sn içinde sunucuyla iletişim kuramadığım için dc / relog / dc / relog çıldırma noktasındayım...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 roll olayını kaldırıyorum artıkın bundan sona kimin ms fazlaysa malı o götürcek böylece türk oyuncuların önü açılacak telekomda bi işe yaracak o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 cumartesi ne mesaisi? [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 03:51 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 /vote penthesilea for president Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar