unac Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 sizin için neyi ifade eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 güzellik yarışmasına katılcanda bizden fikirmi alıon?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 en degerli varliklardan oldugundan, tapilasiya sevildiginden genelde, en olumcul kufur hedefidir. sembolik olarak tabii, kimsenin annesiyle alip veremedigimiz yok. anneler kutsaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 pekçok şeyi ifade ediyor, hayatımın büyük ve çok önemli bir parçası. çok seviyorum onuu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 uğruna ölürüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 elmalı kek, koyulan sınırlar, kötü anılar ve sevgiyi çağrıştırıyor bana annem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 şu anda küsde olsak benim için yeri hep olması gereken yerde olan kişidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 su sıralar sorunlu olddugumu dusunen ve yardım edemediği icin kahrolann insan garip bi hiss kızıldıgı anda bile cok cok seviliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Dünya'da meleğe en yakın varlıklardır. Tabi "anne" denmesini hakeden anneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Soğudum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 karşılıksız seven tek metabolizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 dela sen dinsiz değilmisin neyin kutsalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 annemlere gittigimde direkt mutfaga dalarim. kesin börekler, pastalar, güzel yemekler vardir. aklima gelen bu.. :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 hangi yaşta olursak olalım her konuda sınırsız bir "tembihleme" potansiyelleri var... pratik zekaları oldukça yüksek (benimkisi öyle en azından) yavrularının sevgi yumağı onlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 cennet annelerin ayaklarinin altindadir demis zamaninda peygamberimiz. (eger ben yanlis hatirlamiyorsam) [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 12:17 tarihinde, wanderer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 herzaman anne ...10 yaşında olsanda 40 yaşında olsanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 http://www.tdk.gov.tr/TDKSOZLUK/SOZBUL.ASP?kelime=kutsal 2. ve 3. anlamlarina bakalim, birseye kutsal konsepti uygulamak icin din sahibi olmaya gerek yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 "anne"...ya "anne"m işte...kelimeler yeterli olmaz ki "anne"yi anlatmak için...amabildiğim 1 şey var ki o benim için en değerli insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Hastayken;ameliyat kapasitesine sahip olan.. "Hasta Çorbalarıyla" direk ayağa kaldıran yüce varlık Karşılıksız bizi sevebilen tek insan,Herşekilde yanımızda olabilen,Yemeklerine doyamadığımız,Nutuk çeken,Lazer güdümlü terliğiyle isabette ıskalamayan,Gece üşüyünce üstünü örten..karı kılığında melek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 herşeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Bişey yazmaya gerek mi var sizce !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 annem benım tek varlıgım ona çok değer veririm ama göstermem aslında onun ıcın çok şeyler yapmak ıstıyorum.(layık bi evlat,bütün anneler ister) Vursan zinciri belime Yine de etmem sana iki kelime Kordan ateş versen elime Buz diye sürer okşarım tenime Bir gün Allahr17;ın rahmetine kavuştuğumda Bu ölümlü dünyadan kurtulduğumda Melekler en çok neyi sevdin diye sorduğunda Bağrımı yara yara ANA demem mi? Pişman olup elbet bir gün anlarsam Niye anamı üzdüm der de ağlarsam Uğruna dağlar taşlar çöller denizler aşarsam Sana değen elleri kırmam mı? Kafam kırılsın kalbin kırılmasın Yeter ki anam bana darılmasın Alnımıza ayrılık yazılmasın Yanaklarında gamzeler Gözlerinde kelebekler eksik olmasın Melekler görünmez derler Görmez mi meleği seni görenler Hani görünmezdi melekler Bükülür anasız bilekler Kabul olmaz dilekler güzel bi şiir buraya koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Anne anlatması zor beni hayata bagliyan tek kişi diyebilirm , en sevdigim diyebilirm tanımı yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir bebek varmış. bir gün tanrı'ya sormuş: -tanrım, beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım? -tüm meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim. o seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. meleğin sana hergün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek. böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın. -pekiiiii... insanlar bana birşeyler söylediklerinde, dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım? -meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel ve tatlı sözcükleri söyleyecek, sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek. -peki tanrım, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım? -meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek. -dünyada kötü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak? -meleğin seni kendi hayatı pahasına dahi olsa daima koruyacak. -fakat ben, seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm. -meleğin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarını sana öğretecek. o sırada cennette bir sessizlik olur ve düyanın sesleri cennete kadar ulaşır. bebek gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar: -tanrım eğer şimdi gitmek üzereysem lütfen çabuk söyle, benim meleğimin adı ne? -meleğinin adının önemi yok yavrum sen onu anne diye çağıracaksın... [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 21:55 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bu hikayeye yorum yapmadınız ya yazıklar olsun:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar