neorob Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Bir binanın içine yada belirli bir alana guard koruması nasıl konur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Burdaki forum adminlerine gerçek ten hak veriyorum bak yukarıda arama var yazarsen eğer sanırm 456546541 gibi sayıda karşına cevabı gelir.Niçin bu kadar hazır cevap istersiniz anlamış değilim.[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neorob Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 teprik ederim bukadar harfi arka arka ekleyipte hiçbirşey yazmamayı başarmışsın buda yeni bir dünya rekoru olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 .guarded.region=1 yada 0 .region.guarded=1 yada 0 ikisinden birisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 .region.guarded 1[hline]"where minsc goes evil beware" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 .region.guarded 1 yaparsan kalıcı olmaz server kapanınca eski haline doner.Onun yerine bulundugun region da .where komutu ile once neresi olduguna bak sonra spheremap.scp de o yere ait kodlari bul flags kısmını FLAGS=04180 yap kaydet kapat.Yalnız bunu yaparken once serveri kapat degistirip sonra aç ki gecerli olsun.Spheredefs.scp de region flags lari ile ilgili daha ayrıntılı bilgide bulabilirsin.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. [Bu mesaj jonq tarafından 12 September 2003 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Flags değiştirirsen regionun bazı özellikleride beraberinde değişir o region ile alakalı satıra guarded=1 yazarsan hiç bir özellik kaybetmeden gard bölgesi oluşur.[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 12 September 2003 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Bu konuya yanıt vermemin sebebi bu konu daha önceden tartışıldı ve yapıldığı için o yüzden cevap vermedim.Yoksa bilgi sakladığımdan dolayı değil. Ayrıntılı olarak anlatayım aramak zor geldi anlaşılan. Axis kur makinana en kolay yolu bu dur. Axis in travel menusundeki sol altta bir tuş var Edit Map Script adlı o tuşa bas bir menu daha çıkar haritanın varolduğu. İlk önce hiç bir alanda değilse durduğun yer tabi spheremap.scp nin boş olduğunu var sayıyorum. Yeni menude New area var oraya tıkladığında o alanın ismini gireceksin küçük bir kutucuk çıkacak o kutucuğa. Daha sonra Yeni yerin ismini yazdığında soldaki bölümde o yerin ismi yazar ona bir kere bas mavi renkte kalsın daha sonra mousun sağ ve sol tuşlarını kullanarak harita da seçeceğin bölgeyi bul O yeni adlandırdığımız yerin isminin yazdığı yerin altında Draw Rectangles adlı bir yer var onun yanındaki ufak kutucuğa tıkla ve sonra Alanını harita üzerinden belirle. Bu alanı kaydetmeye yarar. Bunu beliledikten sonra Map Flags diye bir yazı var alt tarafta ona iki kere tıkla karşına yeni bir menu çıkacak.Omenuden guard ta yaparsın istediğin yaparsın.Sonra save et. Save i de sanırım spheremap2.scp diye bir dosyanın içine yazıcak bu arada sphere açık olsun altta. Ordakileri al kopyala spheremap.scp ye yapıştır.KApatıp aç serverını o alan istediğin alan olucaktır. Sanırım bu yeterli olur.[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Drachai Sen Axisten adammısın :D Drachai the axis Allah bilir senin sloganın axis herşeydir susuzluk hiç birşey dir hehehe şaka bi yana axisten nefret ederim ne o olee gm tool mus pff lazım diil Ama yeni başlıyanlara tavsiye ederim off ya yine çok saçmaladım kusura bakmayın :-P[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 said: neorob, 12 September 2003 18:32 tarihinde demiş ki: teprik ederim bukadar harfi arka arka ekleyipte hiçbirşey yazmamayı başarmışsın buda yeni bir dünya rekoru olsa gerek. Beleşçi olduğunuz kadar, küstahsınızda.[hline]ymumcuoglu [a.k.a. Saeros Lúinwë] Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neorob Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 said: Saeros, 12 September 2003 23:34 tarihinde demiş ki: said: neorob, 12 September 2003 18:32 tarihinde demiş ki: teprik ederim bukadar harfi arka arka ekleyipte hiçbirşey yazmamayı başarmışsın buda yeni bir dünya rekoru olsa gerek. Beleşçi olduğunuz kadar, küstahsınızda.[hline]ymumcuoglu [a.k.a. Saeros Lúinwë] Even the smallest person can change the course of the future... Beleşcilikten kastın nedir bilmiyorum ama son 1 haftada son 100 günlük tüm forumları okudum nerdeyse içinde guard geçen tüm forumlara baktım. teleport ile forumları indiip guard geçen forumları inceledim ama bir netice alamadım onun için buraya tekrar forum yazdım. Forum kalabalığı olmasın diye bazı konularda özel açıp kişilere direk sordu. Sonra başkalarınında ihtiyacı olur diye forum açıpta soruyim diğer insanlarda görsün istedim. Beleşcilik bunun neresinde anlayamadım. He forumda neden sordun gidip kendin bulsaydın manasında soruyorsan ozaman bu forumlar neden açıldı. Bilgilerini diğer insanlarla paylaşan tüm insanları tebrik ederim. Drachai yardımın için teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Sikca Sorulan Sorular Sikca Sorulan Sorular Sikca Sorulan Sorular Sikca Sorulan Sorular Sikca Sorulan Sorular Sikca Sorulan Sorular Sikca Sorulan Sorular Sikca Sorulan Sorular Sikca Sorulan Sorular Sikca Sorulan Sorular Sikca Sorulan Sorular Sikca Sorulan Sorular Sikca Sorulan Sorular Sikca Sorulan Sorular Sikca Sorulan Sorular Sikca Sorulan Sorular Sikca Sorulan Sorular Sikca Sorulan Sorular Sikca Sorulan Sorular Sikca Sorulan Sorular Sikca Sorulan Sorular Sikca Sorulan Sorular[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar