elaidi Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ya insanlar niye benim önümde sevişsin kardeşim. deli misiniz divane misiniz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Sanırım es geçilen en önemli nokta "doğru" ve "yanlış" kavramlarının zaten başlı başına relative olmasıdır. Toplum olarak yaşamak ve bazı toplum kurallarının oluşumu da o toplumun kültürüne/geçmişine bakar. Her toplumda doğru ve yanlış kendi içinde şekillenir. En azından son yüzyıl ve globalizmin etkilerinden önce böyleydi, şimdi evrensel bir doğru ve yanlış oluşmaya başladı. Ne olursa olsun, globalizm hala tamamlanmamış bir şey ve hala doğru ve yanlış büyük çoğunlukla bölgelere göre belirlenen bir şey. Türkiye gibi bir ortamda, türk toplumunda ne yazık ki iki eşcinselin öpüşmesi, ortalıkta birbirine sevgi göstermesi toplumca belirlenen doğru ve yanlışların yanlış bölümünde kalıyor daha çok. İki homoseksüelin birbirine sevgi göstermesinin yanlış olarak tanımlanması abzürt gelebilir, ki bence öyle, ancak olay şu ki bir toplum olarak yaşamak zorundayız ve toplum olarak yaşamanın en basit mantığı, ben ve memed homoseksüellerin takılmasından rahatsız olmuyor ancak ali hüseyin veli kerim kerem rahatsız oluyorsa, toplum kararını homoseksüellerin göz önünde iş pişirmemesi yönünde karar almıştır ve yargısal açıdan bu konuda bir kısıtlama getiremeyecek olsanız da o iki homoseksüel ortalıkta seviştiği sürece buna karşı olan toplum onları sosyal yollarla cezalandıracaktır, dışlayacaktır, zarar verecektir vs. Kısacası doğru yanlışa pek takılmayın derim. Toplumsal birikime aykırı düşen bir şey yapacaksanız, bunu yaparken güvendiğiniz bir şey olsun, yoksa bugüne kadar bir çok örneğini gördüğümüz gibi toplum tarafından dışlanacak, harass'lanacak ve bilimum rencide etme operasyonlarına mazur kalacaksınızdır. Aslında topic'teki arkadaşın verdiği örnek çok güzel, eğer toplum iki insanın otobüste yiyişmesi gerçeğine hazır değilse, otobüste yiyişmek yasal olarak ceza olmasa da o arkadaşlar birisi tarafından dayak yemese de başkası tarafından illaha yiyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 . edit by wildpervert: Tabi sevişmeden de olmaz. yani otobüste sen sevişme ben sevişmeyeyim nası olucak da insanlar buna alışıcak. birileri önden dayağın hasını yiyecek ki arkasından gelen yeni nesil sevişgenler otobüste yada vapurda rahat rahat yiyişebilsin. cicek. [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 02:14 tarihinde, Elbrech tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 . olmuş evet . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ne demek illa dayak yiyecektir? yemesin istiyoruz, yemesin diye konuşuyoruz burda dayak atmaya kalkanlara tepki verelim diye söylüyoruz. "illa dayak yiyecek" diye kabullenmek de neyin nesidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bahsedilen bu dayak, elinde leman taşıdığı için dövülen çocukla aynı klasmanda bi dayak. yani toplum bazı şeylere hazır olmadığı için ve toplumumuzda tırt insan sayısı fazla olduğu için ortada mutlaka "istenmeyen" bir dayak hadisesi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 eee yani? bunu herkes biliyor? gerçi o kadar da abartı değil, bursa da falan sorun olmuyodu. ama işte istanbul daha çok göç alıyor bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Otobüste elele tutuştu diye dövülen çiftler var. Bırakın öpüşmeyi mi düşünüyosunuz. Ya bıragh allasen.. Hoşgörüsüzlük gerek siyasal gerek kültürel gerek sosyal alanda içimize işlemiş. Bunu değiştirmek çok uzun yıllar gerektirir. Düşününüz bir çoğunuzun dedesi küpeye hoş bakmıyorken hatta belki %99'u hoş bakmıyorken, onların oğulu ve torunları %66 da. Çok uzun yıllar sonra bunlar normal düzeye inecek. Ardından çok uzun yılllar sonra homoseksüellik inecek. Tabii 100 yıl geçermi artık bilmem. Ben kafadan 100 yıl verdim.. Bu eğitim sistemi ile tabii.. İnsanlar eğitildikçe bu süre düşecektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Dövülsünler kabul görsün demiyorum. Sadece objektif bir analiz yapıyorum. Ortada bir gerçek var ki ben de dahil olmak üzere bu insanların rahat bırakılmasını düşünen insanlar azınlıkta. Şu anda türk toplumu böyle olayları sindirmeye hazır bir toplum değil. Hazır olacağı güne kadar da o gençlerin dayak yeme ihtimali gayet yüksek. Burada doğrudan yanlıştan bahsetmiyorum dikkat ederseniz, sadece varolan toplumsal gerçeklerden bahsediyorum. Zamanı gelicek bunlar da kabul görecek ancak daha değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Saçlarımda herhangi bir şekillendirici malzeme yokken(Kabul ediyorum o zaman insan dışı bi varlık oluyorum :P), kulağımda küpeyle giydiğim şalvarın altında millet nike ayakkabı görünce bana cins cins bakmasından bıktım artık. Ya kardeşim birisi şalvar giyip küpe takamaz diye bi kural mı vardır? Yıkın artık şu tabuları, aşın kendinizi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 toplummuş bilmemneymiş bakarım ben kendi yaşantıma gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 hepdepresif; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 23; İl:İstanbul 15.01.2006 Seks şöyle dursun, sevgilimle dudaktan bile öpüşmeyiz. Her şeyi evliliğe saklarız. Geçen gün akşam saatlerinde bindiğimiz Taksim dolmuşunda başımı sevgilimin omzuna yasladım. Beni birkaç kez alnımdan öptü. Tam bu sırada dolmuş şoförü aynadan bize bakarak bağırmaya başladı! Dolmuşunun genelev olmadığından başlayıp, ana avrat dümdüz giderek küfür etti ve bizi dolmuştan kovdu! Neredeyse peşimizden gelip bizi caddenin ortasında dövecekti! Hayatımda hiç o kadar küçüldüğümü ve aşağılandığımı hatırlamıyorum. Ailem o küfürlerin hiçbirini hak etmiyor. Zavallı babam kızının böyle bir ithamla dolmuştan kovulduğunu bilse kalp krizi geçirip ölür! Babacığım, sen beni mükemmel yetiştirdin ama ben sana layık olamadım, lütfen beni affet, hakkını helal et, lütfen! Şoföre gelince, "Belki yanlış görmüştür, dudaktan öpüştüğümüzü sanmıştır" diye düşündük ama öyle bile olsa buna hakkı yoktu. O günden beri babamın öbür dünyada bana hakkını helal etmeyeceğini ve bu yüzden asla cennete giremeyeceğimi düşünüyorum! Çok pişmanım! Bir daha alnımdan öptürmek mi? Tövbeler olsun! buyrun burdan yakın arkadaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 paticik'in kulturel eksiklikleri aciga cikmis. escinsel kadinlar da bunu yumusatilmis erkekler gibi gosterebilirler. pantolon giyen sacini erkeksi modellerde kestiren, makyajini hatlarini sertlestirmek icin kullanarak dis gorunusunu cinsel rolune uygun hale getiren lezbiyenler de vardir. akabinde gay magnet diye tabir edilen delikanlilar da var ki ayri mevzuu. otobuslerde soforle konusmak ve sigara icmek yasaktir. yaslilara yer vermek vicdani bi zorunluluk olmustur toplumsal baskidan fakat sevgilinle opusmek tamamen senin opsiyonundadir. uyaricaktik dovucektik demek abazanliginizin disa vurumudur, gidin topluma acik olmayan en yakin ilk mekanda masturbasyon yaparak bu elektrigi bosaltin ustunuzden. haa gelirsek esas sikayetime. ben de bu kirsal kesimde yasayip sehre entegre olamamis ve genelde cesitli etnik alt kimlik sahibi hayvanlardan tiksiniyorum. o yuzde 50lik kaynak ziyaninin oldurulmesi gerektigini savunuyorum. hatta guneydogudaki bazi illerin soykirimdan gecirilip dezenfekte edilmesi ve vatanimiza milletimize hayirli bi hale getirilmesi gerektigini de dusunuyorum. kimin umrunda peki? =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Welcome to Turkey.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 "siz cennete giremiyorsaniz, cennet size girsin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Dela daha okuduğun bir mesajı bile anlamıyorsun sonra da yorum yazıyorsun. Uyarıcaktık-dövücektik diye bir cümle geçmiyor yazığım mesajda, orada kavga çıkma ihtimalinin sebebi kızı öpmesi değil. Tabii mesajı okumadan zırt diye mesaj yazılırsa ancak bu kadar uyumlu oluyor. Tecrübelerine dayanarak gösterdiğin yolda umarım gereken kişilere ulaşır. Bu kadar güzel bir yol yazdığına göre herhalde bunu uygulayıp başarılı olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 öpüşüyolarsa pop corn kapıp izlerim! ha ne bakıyon derlerse ağzını burnunu dağıtırım ikisininde (: sonuçta orda öpüşen insan rahatsız edilmeyi göze almalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 said: wildpervert demiş ki; İnsanlar modernlik çabası adı altında, "ben eşcinsellere saygı duyuyorum, oda bi seçimdir" şeklinde yorumlar yapıp, iş kendi götlerinin tehlikesine gelince "yo benim tercihim bu yönde" şeklinde cevap vermektedir. konuyu uzattığınız taktirde "aa amma değerli götün varmış" şeklinde cevap almanızda mümkündür. Cinsel yönden çekim duyan herkesin birbirine sulanıcağını filan mı düşünüyosun? Bunun cinsel tercihle değil öküzlükle alakası var=) Yoksa homoseksüellerin tek farkı karşı cinse değil kendi cinslerine ilgi duymaları. Sokaktaki bir erkeğin, bir bayana sarkıp reddedilince "aa amma değerli götün varmış" şeklinde bir cevap vermesi ne kadar öküzlükse, eşcinsellerinde kendi cinslerinden birine o şekilde sarkması o kadar öküzlüktür. Birbirini seven heteroseksüel çiftler ne kadar normalse, birbirini seven homoseksüel çiftler de o kadar normaldir, bu noktada düşünürsek kendi seçimleri tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 toplum transeksüelleri baş tacı yapıyo, travestileri sanat güneşi yapıyor ama kalkıp iki genç öpüşünce bunu hazmedemiyor hadi be.. iki yüzlü bu toplum sadece. [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 19:48 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Bunun yapılmasını doğru bulduğumuzu nerden biliyosun ki Rahan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 doğru bulup bulmamanı umursayan mı var? istediğini doğru bulup istediğini yanlış bulabilirsin senden başka kimseyi ırgalamaz. olay doğru bulup bulmamayla ilgili değil, olay kısıtlamayı isteyip istememekle alakalı. bülent ersoy hep gözönünde değil miydi? kasetleri yüzbinler satmadı mı? zeki müren sanat güneşi ilan edilmedi mi? bu adamlar eşcinseldi de kimse telezyona çıkmasını bile kısıtlamayı düşünmedi de şimdi iki gencin öpüşmesini kısıtlamayı istemesi iki yüzlülük değil midir? aha da dik alasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Kısıtlamaktan bahseden kim ki? Kısıtlamam. Ama sevmem, hoşlanmam, gözümün önünde istemem, kendimi o ortamdan olabildiğince uzak tutarım. Bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 otobüste falan da kalkıp "aloo noluyonuz olm" diye köylülük yapmayacaksan zate sorun yok. hazmedememekten kastım kısıtlamayı istemek, böyle uyarmak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Rahan mesajlarımı hiç mi okumadın yahu? Şu otobüs olaylarında yazdığım şeyleri koca mesajları oku lütfen, boş yere yersiz suçlamalarda bulunuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 neyle suçlamışım ya ben seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar