Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 said: Otobüste bugün öpüşülür yarın başka birşey yapılabilir ben bunu anlatmak istemiştim. hah biz de değişiklik arıyoduk oley ilham perim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Peki o zaman soralım "otobüste öpüşmek neden ayıp?" Ha öpüşmek ayıp değil de bugün öpüşür yarın başka bir şey yapar demişsin, o başka şey yaptığında karışırsın o zaman yaparsa. Evet otobüste öpüşmek neden ayıp ben merak ettim. Tek geçerli cevabın "rahatsız oluyorum"sa o zaman "kimse nefes almasın ağız kokusundan rahatsız oluyorum." ya da "kimse otobüste kravat takmasın rahatsız oluyorum" cümlelerinden ne farkı var? Ha cevabın başkaysa merak ettim nedir? niye rahatsızlık verici bir şey? Ayrıca madem başkaları ne yapacağına karar veremez, sen de onların ne yapacağına karar veremezsin, öpüşürlerse de karışamazsın kendi mantığınla. [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 23:36 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ha bu arada öpüşmek diyoruz ama bununda bir tanımı olmalı sanki. ben de karşı değilim de, belli bi seviyeyi aşarsa rtük kapatır sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 öpüşen, sevişen olursa izlerim.hoşgörürüm bi bakıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 eşcinseller öpüşürken "zevkle" izlersen kaçarım senden fistan ;) [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 23:52 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Dikkatinizi çekersem ben öpüşmelerine herhangi bir müdahalede bulunduğumu belirtmemişim? Yani karışmamışım? Ben bu konu hakkındaki fikrimi belirttim. Fikir belirtmek karışmak olmaz, fikrimi öpüşen çifte belirtseydim bu karışmak olurdu, onlara herhangi bir sözlü ya da maddi olarak bir müdahalede bulunmadım yani karışmamışım o zaman. Boşuna cümle oyunlarına başvurmayın görüldüğü üzere bir sonuçta vermiyor. beybin, ironik dediğin şeyde oradaki öpüşülmez benim fikrim, eğer öpüştüler diye müdahale etmiş olsaydım o zmn karışmış olurdum. Yani ortada dediğin gibi ironik olan birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 said: Neymiş beyefendi rahatsız oluyormuş gitsin başka bi' yerde öpüşsünlermiş.Sana ne kardeşim sana ne??Çevir kafanı olsun bitsin!! Peki bulundukları ortamda bu gibi şeylerden rahatsız olabilecek insanları düşünüp,başka yerde öpüşmeyi deneseler herkes mutlu olmaz mıydı?Başkalarını düşünmek de güzel bir şeydir tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Eğer başkası benim içimden geldiği gibi davranmamı engelleyecekse neden yapayım böyle bi'şey??Miletrahatsız oluyor diye içimden geldiği gibi davranamayacak mıyım?Kimse kusura bakmasın bn öpüşürüm arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 içinden geldiği için burada topic açanları kınamayı biliyosun madem öyle işte böyle demesini biliyosun public fetişisti hanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 said: JsH pati § 17 Mart 2006, Cuma - 23:52 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Dikkatinizi çekersem ben öpüşmelerine herhangi bir müdahalede bulunduğumu belirtmemişim? Yani karışmamışım? Ben bu konu hakkındaki fikrimi belirttim. Fikir belirtmek karışmak olmaz, fikrimi öpüşen çifte belirtseydim bu karışmak olurdu, onlara herhangi bir sözlü ya da maddi olarak bir müdahalede bulunmadım yani karışmamışım o zaman. Boşuna cümle oyunlarına başvurmayın görüldüğü üzere bir sonuçta vermiyor. beybin, ironik dediğin şeyde oradaki öpüşülmez benim fikrim, eğer öpüştüler diye müdahale etmiş olsaydım o zmn karışmış olurdum. Yani ortada dediğin gibi ironik olan birşey yok. Sonuçta uyarmak istemişsin? Önemli olan da bu? Hatta belki de uyaracakmışsın. Cümle oyunu yok ki ortada? Yahu gören de beni her fırsatta önüne geleni öpüyo sanacak bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Valla rewendor bilemiyorum herkesi öpüyormusun ama son mesajından sonra ben olsam Fistan ı öpmezdim:P Zaten olay da şurada kopuyor, herkesin düşünceleri farklı. O görüntü beni rahatsız etmişti ama seni rahatsız etmemiş. Sonuçta herkes kendine göre haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Jsh zaten genelde ucubeler öpülmez diye bilirdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 hoüp! olan var olmayan var tepkisi en güzel tepki bence, ki öpüşmek var öpüşmek var. sen kadiköy-kartal hattı boyunca öpüşürsen o biraz aşar öpüşmeyi insanlarda doğal olarak rahatsız olur. ama arada sırada öpüşürse kim neden rahatsız olur bundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 elaidi sen o konunun başlığının niye öyle olduğunu anlamamışsın halbuki ben 8 kere yazdım sanırım=)) . İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 OKKKKK =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 neyse öpücük krizini aştık, artık eşcinsel olayını da soraya bırakalım beybin istersen. Ama unutmamak lazım: Madem ki erkeğiz o halde homofobiğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Madem ki insanız , "insanları" sevmeliyiz. =)) Kimseyi yüceltme..Kimseyi de hor görme..her insan senin başka bir çeşidindir.Kimsenin günahı sana ait değildir , kimsenin masumiyeti de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 beybin çok hümanistsin yahuu =DDDDDD Aslında buldum. Beybin çok sempatiksin ;))))))))))))) [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 00:52 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 konuyu dağıttın resmen beybin, kimse insan değil onlar taşlayın demiyor. yaşam biçimime, kültürüme, bana ters geliyor bunlar diyorlar(diyorum). olay sadece eşcinsel olmaları değil yani. aynı şekilde sokakta yürürken yere tüküren bi adamada aynı şekilde bakarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 hep böle yapıo ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Ahah beybinin mesaj kutusunu kimin doldurduğunu bulduk galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ben madem ki erkeğiz lafına laf atmıştım da . konunun tamamını okumadan anlamamannormal.ha konuyu okuyup yazdıysan vahim burakcığım.yaa yaa..evett..senin kültürüne ters benimkine değil napcaz şincik?Senin kültürüne göre davranmalarını bekleyemeyiz di mi??=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 said: Ahah beybinin mesaj kutusunu kimin doldurduğunu bulduk galiba :) valla ben 1 msj attım! suçsuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 tamam gelen kutumun çetelesini tutmayalım lütfen.dayyt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 burda kültür yozlaştırması yapmıyoruzki, böyle insanlara karşı bakış açımız-açıları sorulmuş kendi fikrimi son derecede rahatça söylerim. ben kimseye benım gibi düşünün demiyorum diyememde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar