LethE Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 şimdi yeni server mı gelsek?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 download bitsin bende gelicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 eyw elf acmıstım ama deistiririm simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 İki soru sorucam, -Pencereleri kaydırmak mümkün değilmi? mesela inventory penceresini tutup sürükleyemedim bi türlü. -Çok kayboluyorum,şehre nasıl dönerim? -Mouse dışında kontrolu kolaylaştıran tavsiye tuşlar nelerdir? -Skill cap tarzı birşey varmı,tek bir sınıfta mı ilerlemek iyidir yoksa dağıtsakta hepsini maximumlayabilirmiyim (sword-macefighting falan) tşkür ettim şimdiden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 shifte basili tutup pencereleri kaydirirsin. m ya bas.harita cikicak.orda kirmizi bi oksuın sen. kafa yonune gore kostugun yerlere bak.mini map var sag ustte onuda kullan bir sure sonra alişirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 oynamayalı çok olmuş baya unutmuşum.. yeni ve loreplaysiz serverda oynuyor değil mi yeni geleler, kesin mi ? Skill cap tarzı birşey varmı,tek bir sınıfta mı ilerlemek iyidir yoksa dağıtsakta hepsini maximumlayabilirmiyim (sword-macefighting falan) tşkür ettim şimdiden =) demiş buzx, ben de cevap olarak tek bir dala yoğunlaş, ondan biraz bundan biraz yapayım düşüncesine kapılma diyorum. [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 17:04 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 guild tarzı biseler kurdunuzmu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 yeni loreplaysiz serverda bunun için biraz erken, en az bir-iki hafta geçmeli diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 alla alla şansıma bak. Brailada karakter yaptım kasıcam server gitti.. vindication a gittim bu sefer o göçötü :P.. zaten makina ağlıyo mapi yüklicem oyunu çalıştıcam die :( gitti güzelim gurup ne güzelde söz dinliyolardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Nereden dl ettiniz bunu? Fileplanettaki download arıza çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 file dan yükledik bi daha dene. en iisi vindication. nephiim olanlara yardim ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 herkesin nick ne? vindication da Runeskin var.. teknik oalrak ölü bi huntress (bow u bile yok aptalın teki geldi kesti kırıldı tamda ilk defa creep kesebilcektim). kapak var centaur huntress (spear hunt bu) blailala (yeni srever) da lethe var irikei rogue.. yumruk çalışıyo asassin yapıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 zlorwf http://www.gamedaily.coma gir,search e shadowbane yaz.Üyelik falanda istemiyo,paşa gibi indirdim ben. [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 20:59 tarihinde, Buzx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 şimdi nephilim warlock olacağım, ama vindication'da da nephilimlerin gireceği tek tük guildler var. nation altında farklı charterdaki guildler birleşebiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 vindi Raistin The Redemeer ben varim. level 27 suanda 28 e sayiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 cuma saat 10 gibi ben de neph mage/warlock olarak başlıyorum, ismi kesin değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 brailada oynayan yokmu ?? bende herkes oraya gecti diye orda baslamıstım kasmaya vindicationdaki karakteri silip 5 6 kisiyiz buarada burda oynayan varsa beraber takılalım [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 13:05 tarihinde, apple tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 13:07 tarihinde, apple tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bide bise soracam lvl 20 heal channeler oldum hala kendimi gucsuz hissediorum sole bi lvl 20 kabalıgı yasayamıorum utgaard da zaten armor ım zayıf bi nedeni o bide buyulerimi arttırmama ragmen az vuruomus gibi gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 braila'da (böylemiydi bunun adı :P) bir vampire rogue açtım isim Alcian Firestorm, n00b n00b dolanıyorum şimdilik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 lvl60 dan sonra cikio genelde karakterlerin gucu ortaya..lvl20 ile daha cok trainli olmadigi icin skillerin falan normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 saolasın.... uthgaard dan cıktım simdi ama diger yerlerde yaratık yok bulamadım hic.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 buyuk haritaya bak m ye bas. haritada zonelar var. ustune getirince mousu mesela yazio lvl20-35 arasi lvl40-60 arasi die. boyle beyaz bi yuvarlak bisi haritada. her bolgede 2tane level alani var.ordan kendine uygun olan birtanesine kos.veya genel chatti takip et ordan level grup ara.summonliyabilen biri varsa direk seni gruba alsin. buarda oynadigin mapseti bilmiyorum ama uthgaard dedigin newbiezonesa ana karaya teleport olman lazim lvl20 den sonra. runemaster bul kendine teleport to another city de.ana karadaki sehirlerden birini sec.2-3 secenek vardi sanirim. hepsini dolas en kalabik olana bindlan onun guild tagini al hatta. diger ikisi bos oluo cunku genelde. [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 16:34 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Braialla'da Epilom Randagras , neph mage olarak başladım. baya unutmuşum oyunu kontrollere bile alışamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Valla direkt fikir değişmek olacak ama bakıldğında server özelliklerinde vindication hızlı exp ve level ile gözüküyor buda demekki en azından ilk başta hızlı bir biçimde denenirken en mantıklısı birde yeni serverdaki yığılmayı hesaba katarsak....Bu arada 126 mgb kaldı fakat indiremiyorum oyunu niye mi?Pcdeki diğer yüklemeler yüzünden...Neyse geç olsunda tam olsun...Irka gelince sanırım insana kayık gidiyor düşüncelerimde toplu olacaksak ve oyunu çözebilirsem herşeye razıyım.(noğta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dickymoo Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ek paketleride içindemi peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar