Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

platonik olay..

Dwinz

Öne çıkan mesajlar

ya bu aşk olayı çok abuk subuk bişeydir. sonucunu tamamen görürsün ne olacağını ne biteceğini.. ama yinede onları yaşamak istersin. bi kızın peşine düşersin. nie düştüğünü bilmessin ama adettendir işte. gençlik çağına gelince insanların flörtü olması zorunlulukmuş gibi. ne istediğini belirleyemessin. eğer hayatı paylaşmak istiyosan arkadaşların dostların vardır sevgiliye ne gerek war? e cinsel ihtiyacını karşılayacaksan malum yerler war. tüm bunları rahatlıkla karşılayabilme şansın varken yinede kendini aşk ve ilişki sorumluluğunun altına sokmak istersin. içgüdüsel yada alışkanlıksal bişidir bu. neyse işte bi kızın peşinden koşarsın. eğer elde edemessen çok uzulursün kendi çapında ama unutacağını bilirsin. bilmene rağmen yinede üzülürsün. elde edersende bi gün biteceğini bilirsin, ama yinede istersin aşık olmayı, ilişki yaşamayı...
bana bu gibi duyguların temeline çevrenin bizi zorlaması olduğunu düşünüyorum. "ahaa lan kaç ay oldu bi sevgili yapamadık" şeklinde ilginç diyologların döndüğü bir ortamda elbette insaoğlu "yaw bende yapayım bi sevgili, bak sonra sap diyolar abaza diyolar" şeklinde düşünüyor. aynı şekilde bi kız tarafından reddedilmek de etrafa karşı doğacak bir mahcubiyetten mütevellit insanda üzüntü yaratıyor.
en azından bana böle geliyor. tam anlatamadım demek istediklerimi gerçi ama denedim işte...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu aşk konusunda yorumuna kendi yaşadığım durum yüzünden katılmıyorum. Çevrenin zorlaması yüzünden bir sevgili bulma zorunluluğu hissetseydim niye cevabının koca bir hayır olacağını bildiğim kişi için kendimi harcardım? Bence aşk insanlığın başına gelen en kötü hastalık.(Yaşamayan anlamaz derler ya:))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...