khalad Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Bende kıskançlık konusunda :P ama çok kötü birşey ya saçma sapan kıskançlıklar falan azıcıkta paranoyada var zaten.Zor bir insanım kabul ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paranoyaklığın zevki konusunda değil, Paranoyak olmam konusunda ciddiyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bakırkoye cevırdik topigi :)) burdan bi kac hasta cıkar heralde asdsadasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Eh bu dedikleriniz sorunsa, benimki ne olurdu acaba? Sırf reddeceğini %100 emin olduğum kişiyi görmek için okula gidiyorsam ben neyim?(ağır kaçmayın:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 @Redeagle: Sen "AŞIK"sın buda dünyadaki en kötü duygulardan bir tanesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Evet ya. Belki ilk kez çok kötü hissettim başkasıda benimle aynı şekilde düşündüğü için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ya bu aşk olayı çok abuk subuk bişeydir. sonucunu tamamen görürsün ne olacağını ne biteceğini.. ama yinede onları yaşamak istersin. bi kızın peşine düşersin. nie düştüğünü bilmessin ama adettendir işte. gençlik çağına gelince insanların flörtü olması zorunlulukmuş gibi. ne istediğini belirleyemessin. eğer hayatı paylaşmak istiyosan arkadaşların dostların vardır sevgiliye ne gerek war? e cinsel ihtiyacını karşılayacaksan malum yerler war. tüm bunları rahatlıkla karşılayabilme şansın varken yinede kendini aşk ve ilişki sorumluluğunun altına sokmak istersin. içgüdüsel yada alışkanlıksal bişidir bu. neyse işte bi kızın peşinden koşarsın. eğer elde edemessen çok uzulursün kendi çapında ama unutacağını bilirsin. bilmene rağmen yinede üzülürsün. elde edersende bi gün biteceğini bilirsin, ama yinede istersin aşık olmayı, ilişki yaşamayı... bana bu gibi duyguların temeline çevrenin bizi zorlaması olduğunu düşünüyorum. "ahaa lan kaç ay oldu bi sevgili yapamadık" şeklinde ilginç diyologların döndüğü bir ortamda elbette insaoğlu "yaw bende yapayım bi sevgili, bak sonra sap diyolar abaza diyolar" şeklinde düşünüyor. aynı şekilde bi kız tarafından reddedilmek de etrafa karşı doğacak bir mahcubiyetten mütevellit insanda üzüntü yaratıyor. en azından bana böle geliyor. tam anlatamadım demek istediklerimi gerçi ama denedim işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Bu aşk konusunda yorumuna kendi yaşadığım durum yüzünden katılmıyorum. Çevrenin zorlaması yüzünden bir sevgili bulma zorunluluğu hissetseydim niye cevabının koca bir hayır olacağını bildiğim kişi için kendimi harcardım? Bence aşk insanlığın başına gelen en kötü hastalık.(Yaşamayan anlamaz derler ya:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 lol kötü bişiy bu ya.. arada zevklı oluyoda nereye kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Bende bişiy sorayım bildiğiniz bir sebep yokken kız sizi neden terkeder sebebini sorduğunuzdada neden lütfen bana birşiy sorma herşey için çok özür dilerim der????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 kız bu napsa yeridir.. yannız sana bi kaç şey açıklaması lazım en azından bi neden sunması lazım.ki sunmuyosa kusura bakma dayaklıktr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Sıkılmıştır senden bunu söylemek istemiyordur yada arkadaşları yüzünden bırakıyordur sonuçta kızlar toplu olarak düşünen varlıklar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 asla uyuşamayacağımız bi kız var. ama o kıza benzer bi varlık yok.o yüz kimsede yok.bu da böyle bi aşk.gurur da olmaz bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 alkol acisini azaltir denenmistir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Yok hocam ya. Bir kez denedik polisler götürüyordu az kala=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar