Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çinde 2 Kişilik Tekne Batmış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çin'in güneybatısındaki Sichuan eyaletinde 2 kişi taşıma izni bulunan bir teknenin batması sonucu 27 kişinin öldüğü bildirildi.

Yeni Çin Haber Ajansı'nın haberinde, Yüeçi ilçesine bağlı Youşi kasabasında nehrin iki yakası arasında yolcu taşıyan ve kasabadan bir çiftçiye ait olan teknenin battığı anda kaç yolcu taşıdığının kesin olarak bilinmediği kaydedildi.
Yerel yetkililer, yasadışı biçimde yolcu taşıyan teknenin battığı sırada 7 kişinin kurutulduğunu ve şu ana dekaramalar da aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 27 ceset çıkarıldığını söylediler.

Çin basınına göre, geçen yıl meydana gelen tekne kazalarında 230'dan fazla insan öldü.
Mesaj tarihi:
palavra ya 2 kişilik tekne mi var?
jetskidir o.

hadi diyelim var iki kişilik tekne batsa nolcak ki zaten kıç kadar bişe. 27 kişi yüzme bilmeyip de böyle bişeye cesaret ettiyse haketmiştir.
Mesaj tarihi:
Kuba'dan Amerika kaçmak için bir yolcu otobusunu tekne yapıp , üstüne 75 kişi aldıktan sonra, yanından geçen Amerikan Hücüm Botları'nın dalgası ile batan bir Otobüs tekne hatırlıyorum :D
Mesaj tarihi:
Aslında şöle bişi oldu sanırım.
"Abi akbili bastınmı?"
"Bastım abi nolmuş?"
"E ben duymadım bişi."
"Alla allaa hayret bişi iyi dur gene basiyim *elini uzatır*" *çfooş*
Mesaj tarihi:
"Evladım yaşlı amca geldi bak ayakta kalmış yer versene"
"Nassı yani!?!?"

Şeklinde başlamış ta olabilir...

[ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 20:51 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...