Slider Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 işte başıktaki gibiyim daha fazla yazamıcam kafa 1milyon.... silmarwen'in dediklerinide yapamıyorum çnkü kızdan o çesareti alamıyorum.... 20 yaşıan geldim hala arabayı kaçırıyorum... Her hafta bigün iş yerie gidiyorum otobüsle 2,5 saat geberiotum. bütün yaz izmirin körpe ilçesi olan bayındırdayım... arklarım denize girerken ben çuval taşıyorum yeri gelince... hayatım işkence... sanki ben deil babam yaşlıyor benim hayatımı... editleye editleye bi hal oldum bi konu bile açamıcak aciz bi haldeyim başlık bile yanlış... [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 21:04 tarihinde, Slider tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 boo hooo :( İki seçeneğin var, ya oturup Linkin Park/Placebo dinle, hayatının ne kadar boktan ve kötü olduğunu düşünüp içki iç, ağla. Yada 2 kolun, 2 bacağın, fonksiyonlarını yerine getiren bir beynin olduğunu hatırla. Yani birşeyler yapabilme yeteneğine fazlasıyla sahipsin, somalide açlıktan ölmüyorsun, kanser değilsin, madde bağımlısı değlsin. Birçok şeyi yapma potansiyeline fazla fazla sahipsin. Dünyada kız mı yok sorusunu da gündeme getirebilirsin. Heryer kız, seninle ilgilenmeyen, senden hoşlanmayan bir kıza boşuna enerji harcayacağına, sana değer veren birini bulmaya çalış. Tek taraflı saplantılı "aşk"lar duygusal masturbasyondan öteye gitmez asla. Git seni anlayan ve isteyen birini bul, onunla paylaş duygularını. 20 yaşına gelmişsin arabayı kaçırıyorsun. 40 yaşına gelip evinde yanlız başına oturup ağlayanlar var. 60 yaşında huzurevinde hiç kimsesi olmadan ölmeyi bekleyen dedelerimiz var. 20 gayet güzel, geleceği olan bir yaş, sorun ne? Çuval taşıyıp işkence çekiyorsun arkadaşların denize girerken. Hayat denize girmekten değil genelde çuval taşıma paralelinde olan aktivitelerle işkence çekmekten ibaret olduğuna göre senin hayatın daha gerçekçi. Denize gir, eğlen, iç, nereye kadar? İş başa düşünce ne kadar işkence çektiysen o kadar kolay atlatırsın sorunlarını. Hayat baş parmağını işaret parmağının ve orta parmağının arasından sana gösterince ühü ühü yapma lüksüne sahipsin ama sende aynı hareketi yapıp kendine yeni hedefler koyup yaşamaya çabalasan kendini daha iyi hissedersin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Git kıza adam gibi söyle olucaksa olsun olmayacaksa olmasın de zaten olmuyorsa daha fazla zorlama kendini üzme dahada kötü durumlara düşme. Elinde olan hayatın değerini bil,onu daha güzel nasıl yaşıyabilicegini düşün bir tane kız için ileride birçok acı çekemiyecegini düşün bunları düşünmezsen bu hallere düşersin. İçip içip kendini zor duruma düşürmek yerine git ayık kafa ile kızla konuş,olmuyorsada bırak hayatına devam et elbet ileride karşına doğru insan gelicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 İçmeye devam . Komaya falan girersen hastaneye ziyaretine gelebilir . Hani bi umut . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Exodus ve khalad çok tşk ederim desteğiniz için. ama bu nasiyatları vermek banada hep kolay gelmiştir iyi bir dinleyici ve arkadaşlarıma yol gösterici olmuşumdur. bunun nedenide onların yaşamadıkları sıkıntıları vs tecrübe etmiş olmamdır ama bir türlü bunları kendi üzerimde uygulayamıyorum... deliricem... evdekileri üzdüm mafettim babam geldi soruyo arabanın yedek anahtarı nerde dio yani tek düşündüğü bu para! bende dedim orda işte git al! kaza ffln yaptım mı die sordu bende yapıştırdım tek düşündüğüm para dimi? bende üzülüyorum böyle cvp verdiğime ama başka seçenekte bırakmıyolar. aslında babam en iyisini yapıyor zengin bi piç olarak yetişmektense kökten yetişiyiroum ama bunlar artık bana fazla geliyor. 6 yıldır yazları sadece 10gün tatil yapabiliyorum... yazlıkta istemediğim kadr kız arkadaşımda oluyor ama kendimi mutlu hissetmiyorum. bu sefer kaptırdık işte kendimizi birisine ama oda malum işte karışık gibi... kızın bana karşı ne hissettiğini bilmiyorum daha zaten 12 gündür fln tanıyorum ne olabilir ki ama çarpıldım diebilirim. zaten pain of salvation dinlemekten mafoldum. allaha şükür yinede sağlıklıyım... bugun ilk defa içmekten çıkarttım bu güne kadar ne kadar içsem bişi olmuyo. ama bugun pek içmeden hem uçtum hem çıakrttım... böle deişik bi durum... yeni yeni kendime geliorum... [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 22:21 tarihinde, Slider tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 YOk kardeşim hatun işi yaş iş biri gider başkası gelir ne kasıcan ne uğraşcan arada yine aklına gelir efkarlanırsın oda geçer gider Kendine gençliğine yazık değmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Hoşlandığın kız için kendini içkiye vuruyorsan aşık olursan neye başvurmayı düşünüyosun ? Yaşayana kadar anlamıyor insan aslında bekar olmak ne kadar güzel bir duygu . Böyle hoş ritüeller oluyor hep . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 hoşlanmaktan öte benimkisi işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 khalad doğru demiş git konuş kızla.. bu belirsilzk olayı en kotusu .. ne olacaksa olsun. sende hayatına ona gore bi şekil ver ,bi kız uğruna heba etme kendini .. kız evt derse ne ala .. yok derse ,ztn senin onu sevmen içinde bi sebep kalmaz bence .. senden hoşlanmayan birini sen niye sevesin ki?? [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 23:34 tarihinde, Kimster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Olum derdini bize deyiversene buralarda uğraşacağına ah kardeşim benim...(arkadaşım olur o açıdan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 sen sus bilader gelmedin içmeye zaten makara olduk millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 kime oldun lan makara? isim ver bana alayım ayağımın altına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 eyw. kardeşim.... kendime geldim ya... patiyede rezil olduk evdede reziliz... hatun desen umrunda deildir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Olum hatun matun ne rezil ediyon kendini salla gitsin... bahar senin kafaya vurmuş:D....Kipada yuvarlayalım sonra bi derse girelim senin keyfin yerine gelir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 yok ben o kızla çıkcam gerisi boş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 e çık abi seni sevmeyen ölsün...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 allaaah =) çıkcam tabi :) (olm msn aç kirletmeyelim burayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 alkolluyum agresifiiim eksi sozluk yazariyimm saka bi yana e konus babanla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bugun akşam yada yarın ben istemesem bile bi konuşma olucak zaten hadi hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar