Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İtü Fizik Mühendisliği

Finrod

Öne çıkan mesajlar

Nasılsa yakında savaş çıkacak. Sen yaz ve bir an önce bitir bence. Bir kaç sene işsiz kalırsın belki ama sonrasında alırlar kesin.

: p

Fizik mühendisliği mühendislik ünvanından dolayı bölüme göre çok daha avantajlı. Ders içeriklerini kabaca yazarsan farkları söyleyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

"Ya Fizikçi olunur yada Fizikçi olunur" bunu bölümün girişine asıcam yakında.Mühendisle bir Fizikçinin bakış açıları çok farklıdır beyler,ben bu Fizik Mühendisliği olayından hoşlanmıyorum sadece sonunda Mühendis var diye hem müh hemde fizikçi olucam diye birşey yok.Gerçi bana kalsa millete yan dal bile yaptırmam ya :P Sözün kısası ya fizikçi olmaya çalışın yada başka birşey :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
itüye gelmeyin diyenlere kocaman bir dil çıkartıyorum. gelin itüye itü iyidir, hoştur. çok seviyorum hatta okulumu bitirmemek için elimden geleni yapıyorum sevgimden =)

fizik mühendisliğinde okuyanlar gerçekten ikiye ayrılıyo isteyerek gelenler ve puan burayı tuttu yazıym diyenler; 1. grup çok rahat okuyor. 2. grup yine ikiye ayrılıyo, ders çalışmayı sevenler (inekler de bu kategoride) ve gezmeyi daha çok sevenler. 2.1. grupta olanlar genelde geçiş yapıp kendini kurtarıyo, 2.2. grupta olanlar da ömrünü çürütüyo.

Sen hangi kategoriye girdiğine karar ver ondan sonra seçimini yap =)

Edit : Neyse konu baya eskiymiş şimdi konunun sahibi girmiştir bi yerlere tabi :P Yeni geleceklere etkisi olur belki.
Sosyal ağlarda paylaş

sırf mühendislik yazıyor diye itünün manyak hocaları çekilmez. amacın mühendis olmaksa başka bölümleri yaz puanın yetiyorsa. fizik okuycam diyorsan boğaziçi, bilkent odtü falan

edit: arkadaş çoktan girmiştir herhalde ama girmeyi düşünenlere nasihat olsun sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...