Finrod Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Bu bölüm hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı? Normal fizik bölümüne göre farkları neler? Mezun olunca iş olanakları,çalışma alanları.. Hocaları,eğitim kalitesi,laborotuvarları vs... şimiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Fizik ile ilgili iş bulman zor olabilir. Satış mühendisi olabilirsin. Benim mezun olan arkadaşlar çeşitli alakasız işlerde çalışıyorlar. O yüzden geleceğin meslekleri nedir diye düşünüp onlara yakın bölümler seçmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Nasılsa yakında savaş çıkacak. Sen yaz ve bir an önce bitir bence. Bir kaç sene işsiz kalırsın belki ama sonrasında alırlar kesin. : p Fizik mühendisliği mühendislik ünvanından dolayı bölüme göre çok daha avantajlı. Ders içeriklerini kabaca yazarsan farkları söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 "Ya Fizikçi olunur yada Fizikçi olunur" bunu bölümün girişine asıcam yakında.Mühendisle bir Fizikçinin bakış açıları çok farklıdır beyler,ben bu Fizik Mühendisliği olayından hoşlanmıyorum sadece sonunda Mühendis var diye hem müh hemde fizikçi olucam diye birşey yok.Gerçi bana kalsa millete yan dal bile yaptırmam ya :P Sözün kısası ya fizikçi olmaya çalışın yada başka birşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Makine mühendisi yan sanayi+Elektronik müh. yan sanayi=fizik mühendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 fizik çok zor bölüm tavsiye etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Peki akademik kariyer yapmamızın,daha doğrusunu söyleyeyim bilim adamı olmamızın ihtimali nedir? Bu okul her ne kadar adı mühendislik olan bu dalda bilim için ne gibi bir garanti veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 1/bölüm mevcudu :) Bilim adamı olucaksan çanta taşıma skillerine ağırlık vermen lazım. Biraz da yalakalık yapabilirsen, iyi bir bilim adamı olursun. Şaka tabi ama biraz gerçek payı var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 itüde okuyorum. birkaç arkadaşım var fizik mühendisliğinde. Bölümün ilk senesinde Fiziğe giriş dersi var. Mit'de profesorluk yapmis Nihat Berker veriyor. 30 kişi almıştı 2002 senesinde. 3 kişi geçti dersi. ( Giriş dersi bu =P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 fizik hayranı olmayanların sürekli tökezledikleri bir bölümdür kendisi. saçı gür olanların gitmemesi tavsiye olurur çünkü iki yılın sonunda psikolojikman çökme yaşanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 fizik değil fizik mühendisliği zor. fiziğe giren adam bilim insanıdır zaten girerken ne yaptığını biliyorsa fazla zorluk çekmeden mezun olur akademisyen mi olur ne olursa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 valla bi arkadaşın akrabası hacettepede... Adamın 2 senede dökülmüş bütün saçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 İtüye gelmeyin arkadaşım hele fiziğe hiç gelmeyin aklınız varsa kaçın...(bir itülü olarak ben bile kaçmayı düşünüyorum nasıl bir okul bu ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 arkadasın ablası bırakmıstı zamanında sımdı yıldız elektrıkte hatta duke guybrush ın ablası pepelekten patimiz yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 zamanında oss psikolojisi sadece itü diye dusunuyodum ne aptalcaymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bizim dersanedeki müthiş fizikçi fizik müh. mezunu. adam anlatıyo işte, üniden çıkarken bilim adamı olucaz diyoduk, dayımız yoktu olamadık dedi. aklında bulunsun diye diyim dedim bende hocanın dediğini =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 itü nün fizik havuz dersleri bile başlı başına bela ya, bi de bölümünde okuduğumu düşünemiyorum. kabus gibi bişeydir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 itüye gelmeyin diyenlere kocaman bir dil çıkartıyorum. gelin itüye itü iyidir, hoştur. çok seviyorum hatta okulumu bitirmemek için elimden geleni yapıyorum sevgimden =) fizik mühendisliğinde okuyanlar gerçekten ikiye ayrılıyo isteyerek gelenler ve puan burayı tuttu yazıym diyenler; 1. grup çok rahat okuyor. 2. grup yine ikiye ayrılıyo, ders çalışmayı sevenler (inekler de bu kategoride) ve gezmeyi daha çok sevenler. 2.1. grupta olanlar genelde geçiş yapıp kendini kurtarıyo, 2.2. grupta olanlar da ömrünü çürütüyo. Sen hangi kategoriye girdiğine karar ver ondan sonra seçimini yap =) Edit : Neyse konu baya eskiymiş şimdi konunun sahibi girmiştir bi yerlere tabi :P Yeni geleceklere etkisi olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 lol tarihe bakmamışım, hortlak topik bu. necromancer alert! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 sırf mühendislik yazıyor diye itünün manyak hocaları çekilmez. amacın mühendis olmaksa başka bölümleri yaz puanın yetiyorsa. fizik okuycam diyorsan boğaziçi, bilkent odtü falan edit: arkadaş çoktan girmiştir herhalde ama girmeyi düşünenlere nasihat olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 sevdiğine ulaşmaya çalışacak cesareti olmayanın kazanacağı bir dünya henüz keşfedilmedi. hadi şimdi yiyosa fizik seçme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar