perfi Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 hangi isimle arayacagimi bilmedigim icin aciyorum , daha once verilmemistir insallah da laf yemeyiz. Bilirsiniz, bi ara genclerde cuzdana zincir takip sarkitma modasi vardi. Istiklal'de yururken, yanimdan bu model bi tip geciyodu ki adamin teki bombayi patlatti: "Ne o lan? Kopegin kicina mi kacti?"dedi Istiklal'in oralarda, 9-10 yaslarinda, buyuk olasilikla tinerci, iki cocukla konusuyor polis. Birisine sordu, "Nerede oturuyorsun sen, evin nerede senin?". Cocuk: "Evim filan yok, orada burada uyuyorum". Polis oburune dondu: "Peki sen?". Ikinci cocuk: "Komsuyuz!" :) Az once isi; icabi Isparta'da bir musterimizi aradim. Telefonu acan kibar bayana ilgili kisinin mail adresini sordum. Hanimefendi gayet kibarca "Bizim burada internet cekmiyor" dedi. Cuma aksami gecenin bir yarisi Arnavutkoy'de taksi ariyordum. Fakat etrafta bir tane bile yoktu. Arabasini; park etmis yemek yiyen bir taksi soforu gordum. Adama yaklasip, "Abi musait misin?" dedim. O da, "Ehliyetin var mi?" diye sordu. Taksim'e kadar taksiyi ben kullandim, o pasa pasa yemegini yedi. Bir arkadas anlatti;. Gecenlerde Taksim'de yururken sikisinca McDonalds'in tuvaletine girmis. Tuvaletten sonra elini kolunu sallaya sallaya restorandan cikarken elemanlardan biri arkasyndan seslenmis: "Bir gun yemege de bekleriz... " Izmirliler bilir, toplu tasimada Kentkart uygulamasi vardir. Karta para yuklersiniz, otobuslerde manyetik okuyucuya tutarsiniz ve okuyucu okuduguna dair sinyal sesi verir. Kentkart uygulamasinin ilk yilyidi. Yasli; ama cok tonton bir teyze elinde Kentkartla otobuse bindi. Nedense karti soforun suratina dogru tuttu(Herhalde paso gibi gosterilecek zannetti). Sofor iki-uc saniyelik saskinlik periyodunu atlattiktan sonra, "Biiiiip!" dedi. Teyze bi sey olmamis gibi gecip soforun arkasina oturdu. Otobusteki herkes kahkahalarla gulerken bense soforun zekasina hayran olmustum. Bir gun yolda giderken kaset satan bir dukkanin caminda aynen soyle bir yazi gormustum: "Arabalar icin cistakli muzik gelmistir." [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 02:08 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir ]
rudyray Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 saol kardeş yaa gece gece güldürdün beni..
qsc Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 onceden okumöustum bunarlı ama yınede sagol guldum hatırladım eskılerı ıade ettık :p
LastTouch Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 zincir olayı cok hosuma gitti yaa..eyvallah.... :D
ultraaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Tinerci çocuk zekiymiş,ya böyle çocuklar zeki oluyo,ankara arjantin civarında da bi peçete satan çocuk var almayınca inceden laf sokuyo falan güldürüo baya,alıp eğitmek lazım bunları
LastTouch Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 egitiliyo zaten ...ugur mumcuda devletin sokak cocukları ıcın actıgı bi okul var orda yurt fln verıyolar..unıversteye kadar okuuttp meslek sahibi yapıyolar..
Overseer Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Bu tinerci çocuk ya önceden 30 yıllık bi fıkrayı okumuş, yada o fıkrayı yaratan kişiyle paralel düşünüyo.
only_devil Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 harika 1 şey ya....ilk defa rastladım da ajayip güldürdü beni:D
Dynun Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 hehe güzeller. şehir efsaneleri. aynı şeyi eskişehirde olmuş gibi eskartlısını anlatmışlardı bana mesela.
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 said: Bir arkadas anlatti;. Gecenlerde Taksim'de yururken sikisinca McDonalds'in tuvaletine girmis. Tuvaletten sonra elini kolunu sallaya sallaya restorandan cikarken elemanlardan biri arkasyndan seslenmis: "Bir gun yemege de bekleriz... " Hemen hemen her gün bahariye burger'a tualete giderim bi allahın kulu şu lafı etmedi bana. tüh Bide ne alakası var ama geçen gün izmite giderken kamyonun çamurluğunda gördüğüm yazı; Son Oparasyon
fiona Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yazdıklarının hepsi vardı bende ilk burda okumuştum:))
Voys Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 cistak cistak biiiip cistak cistak biiip
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Izmirliler bilir, toplu tasimada Kentkart uygulamasi vardir. Karta para yuklersiniz, otobuslerde manyetik okuyucuya tutarsiniz ve okuyucu okuduguna dair sinyal sesi verir. Kentkart uygulamasinin ilk yilyidi. Yasli; ama cok tonton bir teyze elinde Kentkartla otobuse bindi. Nedense karti soforun suratina dogru tuttu(Herhalde paso gibi gosterilecek zannetti). Sofor iki-uc saniyelik saskinlik periyodunu atlattiktan sonra, "Biiiiip!" dedi. Teyze bi sey olmamis gibi gecip soforun arkasina oturdu. Otobusteki herkes kahkahalarla gulerken bense soforun zekasina hayran olmustum. bu süpermiş ya koptum gece gece burnumdan kola çıktı tam kola içerken okudum D:
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 memleketim insanını sevmemek elde değil.
Tumu Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 gerçekten çok iyiler zincir ile otobus söförüne bittim Bir tanede ben ekleyeyim Bir arkadaşım avcılar tarafına okula gidiyor otobus söförüne gidip '' Kaptan nerdeyiz '' diyor söförün cevabı ise '' Cenneti geçtik'' oluyor cennet mahallesini kastederek bizim arkadaşta '' hiiiiiiii Ozaman cehenneme gidiyoruz '' diyor Saygılarımla.....
perfi Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 hm birde sunu ekleyeyim [spo][/spo]
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 sabah sabah cok iyi oldu bu keyfim yerine geldi
Öne çıkan mesajlar