diaboliq Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Bence efsane olucak bi adam bilmiyorum izleyen varmı ama ilk bölümden itibaren agır bağımlılık yapıo. ben bayıldım arkadaşlar sizede tavsiye ederim. flashback ler super dizide haydaaaa!!!! bu arada bu kopnu daha önce açılmış yeni farkettim cok pardon [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 14:34 tarihinde, diaboliq tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 vasat bir dizi bence pek beğenmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=171815 jaime pressly dşında pek güzel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Tipik "Average Joe" dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bencede süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ya hep unutuyorum salı günleri c.tesi-pazar sabahlarına kalıyor :D Harika bir dizi bence sit-com olmaması en büyük artısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 olağanüstü bir dizi, takipcisiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 full süpriz dolu,hem şaşırtıp hem kopartan süper bi dizi. hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 benimde çok hoşuma gitti kaçırmadan izliyorum.karma felsefesi rule :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Çok hoş bir dizi "Yengeç Adam" ın ailece hastasıyız ayrıca:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Yengeç Adam ekol olma yolunda emin adımlarla ilerliyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bence de harika bi dizi.. kaçırmadan izliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 tek kelimeyle mükemmel bir dizi.bizim dizi yapımcıları diğer dandik sitcomları taklit edeceklerine bari bu ve bunun gibi dizileri taklit etsinler en azında bi gelişme kaydederler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 efsane dizilerden biri her bölüm geçtikçe daha çok bağımlılık yaptığını hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 hastasıyım nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 abi adamlar nerdeyse hiç tanımıo birbirini ama süper -Hey Crabman -Hey Earl löl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freeedom Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 jaime presley oynuyomuş izleyim bari kendisinin zehirli sarmaşıktan beri heyecanla ve salyayla izliyoruz haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 nasi tanimio earlin karisini duduklemisti crabman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Ödeştiler ama Earl de Crabmanin karısını düdüklemiş oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ya bu arada o hanımda çok güzel bir hanım değilmi yahu.earl e daha çok yakışıyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ilk bölümünü izlediğim gün baya bi moralim bozuktu, "sen ne diyon yeaa" demiştim biraz izleyip, ama sonra bi daha izleyince farkettim güzel bişey hakkaten =) [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 18:40 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Kopartan randy monogramlarından biri :-) randy: i'm glad she's not dead no more. being dead is definitely worse than being alive. when you're dead you can't do all the cool stuff you can do when you're alive. you and i, we can do all kinds of cool stuff cuz we're living, we're not dead, we're alive. if we were dead we wouldn't be able to do all the cool stuff we can do, because we're alive. dead people can't do cool stuff. only people that are alive can do cool stuff, cuz they're living, and you have to be living to be able to do cool stuff. you have to be alive. yeah, except when you're alive sometimes bad stuff happens too. like sometimes you can get into a car wreck, or you can have a headache or twist your ankle or even stub your big toe... so being alive is kinda hard too, but i think it's definitely better than being dead.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ben hastasıyım bence süüüüppper bi dizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar