kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bana alışmışlardı zaten ders ortasında kapı çalınır gökalp i müdür yardımcısı çağırıyo derlerdi sonraları bokunu çıkarmıştım ben her tenefüs nöbetci öğrenciyi tembehliyodum çağırıyo diuye yalan söylüyodu bende dışarda gezerdim :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Kapatın şu çöp kutusunun kapağını ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Ah Ulan Gitar çalıom ama müzik dersi yok müzik öğretmenide yok odası zaten yoktur :)[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 abi iyi de müzik öğretmeni nie çaırsın seni bişi göstermen için adı üstünde öğretmen olan o bizdeki ayaklı orkestra yani anadolu liselerini bilmiorum da[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Orkestra Zaten Ayaklı insanlardan oluşmazmı abi :)[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Up[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ya adamın tekide ders dinle dememiş yaşasın. tek manyak ben değilim demekki. babam görse bu topiği vallahi gözleri dolardı adamın ah ah anlasa $u bilgisayardan atıcam urlsini adamcağıza . sevinsin azcık. seviyorum ulan bu milleti[hline] [b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 said: Stefan, 12 September 2003 21:01 tarihinde demiş ki: ya adamın tekide ders dinle dememiş yaşasın. tek manyak ben değilim demekki. babam görse bu topiği vallahi gözleri dolardı adamın ah ah anlasa $u bilgisayardan atıcam urlsini adamcağıza . sevinsin azcık. seviyorum ulan bu milleti[hline] [b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b] lol[hline]Yepyeni süper bi site... members.lycos.co.uk/csnfrp/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Ben manyak muzur birisi değilimdir hatta okulumuz abartı muzur değildir.Ancak ben hiçbir zaman okulu bir ders yeri olarak görmedim (sınav dönemleri dışında).Bilmiyorum ama sanırım Türk milletinin yapısında var bu. Bir ara okulda bir muhabber döndü."olm japon cocuklar cumarteside okul olsun demiş ve devlette cumartesi günlerinin tatilini kaldırmışlar" diğeri "yuhhh bu japonları deli mi zkmiş" hemen hemen buna yakın şeyler derlerdi.Yane genel olarak okulda herkez aynı şeyleri yapmıştır...[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ölümüne piyasa yapacaksııınnn muhahahaha tabii birgün gelecek ve onca paranın boşa gittiğini öğreneceksin..... adamına bağlı ineksen, veya acınacak haldeysen ders yaparsın gene supor olayını aştıysan futbol basketbol oynarsın geyik yaparsın frp oynarsın ödev çekersin seçenek bol not: daha önce yazılanları okumaya üşendim. bişey kaçırdım mı bari?[hline]127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?(peki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 su sisesine votka koyup icmek gzel[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Magic: the Gathering Bilimum FRP oyunlar1/sistemleri muhabbetleri Spor: futbol, basket K1zlar Müzik Geyik Muhabbet Yemek yemek Hocalarla dalga Ödev çekmek Uyumak ..... Bunlar basit temel örnekler basit yap1lmas1 basit seyler Önemli olan yarat1c1l1k ne bileyim bu ya$ta k1zlar1n etegini acacak degilsin git k1z kac1ran f1rlat en az1ndan o hala biraz daha karizmatik[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Yabancı mandası, dinci yanlısı, vatan haini dolmuş canım yurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 muzurluk yapanlar izlenir, "ne insanlar var" denir.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 kağıttan uçak atılır, ağızla yakalanır[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Uçak yakalarken k1r1lan kafalar bandajlan1r. Kendercik ayak alt1nda unufak edilir.[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Yabancı mandası, dinci yanlısı, vatan haini dolmuş canım yurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Bildiğim birşey varsa, lise hayatında unutulmayacak şeyler yapman gerektiğidir. Liseye gitmek istiyorum ben tekrar. ühü[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 benim bi arkadaş osurmasıyla ünlüydü hocaya hocam çok karnım ağrıyo bi tuvalete gidip gelcem veya hocam çok karnım ağrıyo gaz çıkarmam lasım diyodu hemen dışarıya çıkıodu dersin yarısını dışarda geçiriodu :)[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Geyik yapılır, öğretmenlerin sabırları test edilir, uyunur, basketbol vs. oynanır, sınavlardan önce arkadaşların tesiriyle heyecan yapılır, sınavdan sonra "lan ben niye heycanlandımki şimdi?" denilir.Esprik hedesi yapılır, "oğaa nası kestim ama" diye akşam kesilen arkadaşla dalga geçilir, piyasa yapılır, kıl tüy vs.[hline]ymumcuoglu [a.k.a. Saeros Lúinwë] Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 said: BonePART, 12 September 2003 23:38 tarihinde demiş ki: okulda kaat oynanır barbut atılır sise cevirmece oynanır[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART: Baba bi suru bulaşık birikti, ben bi kız arkadaş bulsamda yıkasa. BonePART'ın babası: Oğlum sen kızı bulda ben bulaşıkları yıkarım. Yanlız olma. barbut ne yahu ? ahbe bonepart şişeçevirmece oynayan kaldımı bu devirde ?:) onun yerine tuvalet te tur atmaca var var[dı] 1 senedir uslandım uslan[dırdı]. bu sene ayrıldık 1 hafta sonra hangi oyun /in/ sölerim sana[hline] [b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Sınıftaki bücürlerden yada en güçsüzünden bir adet çocuk seçilir. Diğer arkadaşlarla birlikte bu ufaklığa çeşitli oyunlar yapılır. Mesela bizim yaptığımız birşey,birsürü kağıt toop haline getirilip sertleştirilir ve çocuğa *çaat!* *Çuut!* diye bombardımana başlanır.[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 said: BonePART, 12 September 2003 23:38 tarihinde demiş ki: okulda kaat oynanır barbut atılır sise cevirmece oynanır[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART: Baba bi suru bulaşık birikti, ben bi kız arkadaş bulsamda yıkasa. BonePART'ın babası: Oğlum sen kızı bulda ben bulaşıkları yıkarım. Yanlız olma. ankara cebecide barbutu ,evine ,arabasına oynayan var.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar