AnarShe Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 sorum şöyle arkadaşlar. biri mesela cs 0 arıyor alttan (mage veya rogue) alıp bunu reduce yapıyor. zannedersem cs nin +0 iken reduce basılınca 51 str istiyo. bu çocuk bunu çok rahat +3 yapabilir. +3 yapılıktan sonra reduce basılmıyormu bu kalkanlarda yoksa +3 ten sonra reduce yapılınca daha fazlamı str istiyo. daha fazla str istese bile erkek bir karakterde zaten str 60 hiç üşenmeden 1 veya 2 str verilebilir fazla istese bile. Smellofdeath denilen arkadaşta +8 cs var bu kişi female mage (str 50 olması gerek normalde) kaç str vermişte bu kalkanla dolaşabiliyo. (amma soru sordum be :P) asıl sormak istediğim neden millet +4 veya +5 yapmadan direk +1 bile yapmadan reduce hale getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealAnastacia Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 birde benim arkadaşın tekine geçen gün ss+0 düştü reduce basılı şu anda biz onu + lasak reduce gidermi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 reduce basılı iteme upgrade yapamssın +3 iteme reduce basabilirsin str fazla deyil ama artar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 +0 ss i blessed elemental ile +1 hale getirirsin. reduce gider. unique iteme +1 ve sonrasında reduce basılıyor mu bilmiyorum . herhal basılmıyordur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 cs ve ss drop olarak reduce lu düser zaten :) ilk bes sonra bus ile devam edersin up icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 lol mü diyim ne diim kafam karıştı bende yanlış biliyormuşum heralde biri açıklık getirsin nasıl reduce li düşüyor ben ss loot ladım ama loot larken reduce yazısı görmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 evet bende 0 gördüm reduce yazmıodu hatta ayrıyetten bide reduce yazılı gördüm cs +0 reduce yapılmış hali 51 str istiyo ama normal kaç str istiyo bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bende ss ve cs reduceli drop olur diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 reduceyi kendin basarsın drop normal cs ve ss düşer bes ile açarsın +1 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 @Anemic Reduceli ITeme Up ßasamassin mi dedin ¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 chitin shield ve scorpion shield +0 i zaten reduce li duser reduce li itemlarda upgrade edilir ama elemental damage veya bonus eklenmes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 madde 1: reduce olarak dusmez madde 2: reduce olan her item up yapilabilir. thank you for calling... dıt dıt ayrıca LoL ve LöL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Reduce STR'sini düsürmek için. Upgrade yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreed Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 SS ve Cs ilk reduceli çıkar çünkü her player kullansın diye daha sonra buna bes basıp reduceyi kaldırırsın. Reduceli normal bir itemede up basarsın ama bonusu nah eklersin!Ve hiç bir uniqe iteme reduce vurulamaz. Giga axe/lycan staff vsvs bunanra reduce vuramassın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 AGA geçen bana SS düstü Reduce degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bende gördüm ss düştü ve reduce yoktu drop halindeyken reduce yazısı falan görmedim çok ss gördüm reduce basılmış. benim öğrenmek istediğim sonradan reduce neden basmıyor kimse mesela +3 te neden kimse reduce basıp kullanmıyorda gidip 0 a reduce basıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Kişisel Tercih Diyelim.. Vardır ßir ßildikleri.. HicBir Item Reduceli Düşmez.. Sen Reduce Basarsin.. Reduce Bastigin Itemede Bonus Basamassin ( poision vs. ) +0 da reduce basmalarinin nedeni elemental bastıktan sonra reduce scrol kullanilamiyor olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 banada reduce lu dusdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 scorpion shield ve chitin shield her zaman reduce olarak duser. baska bi olasilikda yoktur. ayrica bu 2 shield hicbir unique item ne drop olarak ne de scroll ile reduce olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bi de sole dusunun +0 lar reduce lu demi +0 upgradeable item deil nasil reduce basabiliosun ki? reduce lu dusmek zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Reduce basılınca upgrade yapılamadığına göre, neden reduce basılır? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 reduce basilinca upgrade edilir itemlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ilk sayfada birisi edilemez diyordu. bir kez ben yanlışlıkla reduce bastım. sonra dmg veremedim tabi staffa. Reduce tam olarak ne işe yarıyor o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 staff a basmak biraz sacma elemental damage ekleyemedigin icin staff kullanmasan daha ii ole diyim mage icin onemli olan elemental damage oldugundan o silah reduce bastigin zmn cok gereksiz olur cope atilir ama dusuk Lvl bi attacker daha hizli Lvl kasmak icin reduce basarak mirage glave gibi itemlari kullanabilir ama 60 + bi char icin reduce lu item pek kullanisli deildir [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 04:07 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Butun Unique Kalkanlar eger upgrade bastiysaniz 71 str ister. 0 ken bastiginizda bu sayi 51 e duser. Bes basip upladiginiz bir iteme(+1 olduktan sonra) reduce basamasizsiniz. +1 yada +8 olmasi str rakamini deistirmez.(71 str) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar