Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 link bu nedir ya gülmekten öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ehueheheheheheheheheheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 LoL, süper. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 İzlerken ba$ım döndü =] cok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 replay kısmı götürdü beni süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ahahaah bu ne yahu böyle kafayı yemiş bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ehehehe süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 AHAHAHAH son ana kadar birisinin olaya müdahale edeceğine inandım ama insanlar yerde sürünmekten bişi yapamamışlar sanırm, bi insan işi değil bu, capon işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 eyvah ki ne eyvah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ahahah süperdi cok yaratici insanlar bu caponlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 japon değil bunlar, kore. lütfen kore, çin, japonları ayırmayı öğrenelim artık. yabancı birisi türkle arabı karıştırsa, türkle suriyeliyi karıştırsa kızarsınız. ama aynı şeyi biz yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 japon çin kore hepsi ayni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 insanlarin maymundan geldginin kaniti bunlar ne koreli ne capon turk onlarin hepsi turk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 yav o arkadaki ne kadar muazzam dans ediyor yaf hiç bolesin gormemiştim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ABİİİİİİİİ ÇOK ŞEKERLER YA YERİM LAN BEN ONLARI OFFF ÇOK TATLILAR LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Süper yaa koptum Mükemmel bişiy kopardılar Hele soldaki kız şarkı söylerken kendi bölümünün sonunda kendisi kopuyo çok komik yaa... Daha sonra arkadan yaptığı hareketlerde ayrı bi komedi=)))) (Acaba bu kızlar bu olayı ciddi bi amaçla mı yapıyolar yoksa maskaralık olsun diyemi?) [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 15:26 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bence maskaralik olsun diye arada gosterdigi tiplerle dalga geciyorlar bence buyuk ihtimalle star akademi gibi bir programdaki adaylarla dalga geciyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 arada gülüyolar dalgasına sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 başlık koymayı ve içerik yazmayı öğrenmicekmisiniz plx ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 öğret plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=78364 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 said: öğret plx Örnek; Başlık : "Koreli iki kız ve komik şarkıları (video)" İçerik : Bir video izledim 2 tane koreli kız çok komik dans ediyor ve berbat sesleri var şarkı söylüyorlar. Aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz; - Bu sayede 3 ay sonra konuyu bulmak istediğimizde Arama bölümüne ne yazacağımızı biliriz.aksi halde açtıgın konu :] araması yapmadan çıkmaz.çıksa bile konuya baktıgımızda verilen linkin ne olup olmadıgı hakkında hiçbir fikir sahibi olamayız. yanlışmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Haklısın :) yahu o sırada kopmakla mesguldum bi dahaki sefere dikkat ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 HAHAHAH ay sağolasın süperdi ya :o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 off off ewde ailecek yarıldık =)) zuahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar