Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Özellikle Son günlerde bu ayar alıp verme olayı iyice aldı ba$ını gidiyor :) kendimde yaptığım hataların farkına verdim ama karar veremedim ayar veren mi alan mı suçludur. Bi yandan ayar verip konuyu uzattıkça uzatıyorsun topic amacını aşıyor uzadıkça uzuyor bir yandanda aman banane diyip göz yumuyorsun arkasından 343543 kişi aynı haltı yiyor.. Sizce kim suçlu ? patiye bi kaç ayar verici seçilse sadece onlarmı ayari werse? dahamı iyi olur ki ? ayar vermek günahmıdır? kedi nederbuişe? siz nediyosunuzbuişe? [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 22:20 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 allah diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 uff demek istiyorum ve uzaklaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesela bu konuda sen %100 suçlusun... Konu ayar vermek, sana ayar veren konuyu da saptırmıyo, bu nedenle bu konuda sana ayar verilmesi durumunda ayarı verenin teknik olarak hiçbi suçu olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 işte bende bundan bahsediyorsun bo$ insanlardan. Bakıyorum konulara bi yerden mutlaka bi sivri çıkıyor aralarında bende varım... düzeni bozmaktan ve konuyu dağıtmakdan milletin sinirini hoplatmakdan başka hiç bir işe yaramıyor olmasın bunlar. Sizin dü$üncelerinizi soruyorum. [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 22:25 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 22:26 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Türkçe meali ne oluyo o üstteki mesajın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Halk arasında "dümeni kaymak" da deniyor senin gibiler yani ? kapış? [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 22:26 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bence uzatmamak lazım, bolca öz eleştri lazım. yaptıgın kendine gore dogruysa kimsye laf soylemek düşmüyor-yoneticiler dısında- ayar verme konusu cok canımı sıkıyor benim, sonuc olarak boyle topikler de hoş değil, hele ki benzerleri dururken [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 22:32 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 kapış? ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ayar verne kısmında oldugum için bence ayar alacak kadar aptalca bi konu varsa (gereksiz ayarlarda veren suçludur) ayar alan suçludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 monkey island:) ne güzel oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ayar vermek benim icin bir yasam tarzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 "-How can you see without eyeballs? - well, hmm. how can you walk around and talk to people without a brain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Asteroth, Ctrl+W yapınca senin sorun hal oluyormu$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Fazla ekşi sozluk okumayın gençler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 @Chasten, Sen şuna tıkladıktan sonra ben ctrl+w'yi seve seve yaparım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Ayar hakedene verilir Esasen ayar verilmez , alınır Ben ayara ayar demem ayar benim olmadıkça Ayar dediğin 3 aşağı 5 yukarı Ayar ayar dediğin nedir ki gülüm Dizi dizi inciyim , ayar vermede birinciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 i$te senin gibi Fındık kadar akıllarıyla kendini çok zeki zanneden fırlamalar topike tecavüz giri$iminde bulunuyorlar bu topikide pattın işte aferim neyse yazmıyacam daha ba$ka bir $ey ortamın içine ediyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 -Every enemy i've met, i annihilated. -With your breath, I'm sure they all suffocated. -En garde! Touche! -Oh, that is so cliche. -I'll hound you night and day! -Then be a good boy. Sit. Stay! -You're as repulsive as a monkey in a negligee. -I look THAT much like your fiancee? Bwahahaha. I am Murray.. sonra o büyücü kadın geldi aklıma bak garip sesli... timsahın dilini çekiyoduk da çıkıyodu.. sahildeki adamın sırtına yağ döküp haritayı çalıyoduk... gemide bizi tavuk tüyüne batırıyolardı.. sonra latın dişli restorantçı(!) vardı... tiyatrodaki salak adamlar falan ne güzeldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 yeni cikti bu "ayar verme" olayida, cevap veriyoruz arkadasim, radyo musunda ayar yapicaz, tobe tobe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 şu sistem tamamen otursun da TW ler geri gelicek. o zaman gerekli ayarı gerekli kişiler verecektir diye düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 twlerin gorevi ayar vermek degildi yalnız, sadece fake banlıyorlardı. ha veren tw vardır illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Ayar insanın kendine yakışanı giymesidir gençler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Ayarına göre değişir bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 saatlerimizi ayarlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar