CoRVuS Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Nisan'da askere gideceğim ve bu yazıyı okumamış olmayı isterdim.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 tabii kolay değil :D Uluslararası örgütler vs. Ama istenildiğin boktan bir olay ortaya atılır gene bitirilir Dünya'da bir şey diyemez.
byzasz Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 tanoren...işte senin gibileri kastediyor.....yanii yazının tamamında ne var, neyi anlatmaya çalışıyor bakmıyorsun dimii!!
elaidi Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ya tabi diyemez.. biraz gözünüzü açın ya. Sen yıllardır bitirmeye kalkıyosun gücünü bile azaltamadık nerdeyse. Kim nereye vuruyo bitiriyo
taz Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 güzel yazı ama "siz"lerin bu yazıyı hiç takacağını sanmıyorum.
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bu yazıyı kalkıp birinin mecliste okuması lazım..
matama Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Bayraklari bayrak yapan kandir, toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. biz 2500 senedir burdayiz orta asyadan ciktik viyana kapilarina gittik, tarihte hep capulcular oldu olacaktirda ama tek kalan hep bizdik biz olacagiz.
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 fetih amaciyla yapilan savas cinayettir. kurtulus savasimizla övünmemiz lazim, viyana kapilarina bizi götüren savaslarla degil.
qsc Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 en buyuk asker bızım asker ya hewr zaman severım bu sozu
Forseti Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 3-4 defa kanimin beynime, yuzume cekildigini hissettim neden bilmiyorum ama benim daha cok dikkatimi ihanet konusu cekti o mayini do$eyen adamin masumum diyerek serbest birakilmasi donen oyunlar fln cok cirkin i$ler gercekten ya sicak evde guzel istanbulda otururken bunlari hissetmiyoruz aslinda biraz da vatana uzak olmam etkilemi$ de olabilir beni neyse cok guzel yazi tesekkurler bizle paylastigin icin
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Abi gerçekten son zamanlarda okudugum en guzel ve en anlamlı yazı Pentha c/p yapıtıgın için eline sağlık...
Gangren Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Böyle bir yazının, ülke çapında hiçbir gazete veya dergide yayımlanmaması (belki de yayımlanamaması) kadar utanç verici birşey olamaz...
Dolis Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 '' Her şey vatan için ! '' bu lafı sadece bayramlarda veya asker yollarken deildehe bunu r gazete okuyuşunuzda aklınıza gelmesi lazım.TŞimdi daha iyi anlıyorum ülke ne halde.Türkiyede O KADAR gereksiz şeyler varki o kadar saçma. Ben gazeteleri az okurum ama olsun bugünden sonra ara sayfalarıda okurum yazanın eline sağlık !
TheCrusher Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 o zaman kimse kusura bakmasın, o adam hakkında pek de iyi düşünmüyorum bunu yazan adama ben gerizakalı derim bu forumlarda hiç hakaret etmedim ama şimdi zamanı geldi bunu yazan gerizakalının önde gidenidir......eğer sana komutan durmanı emrederse ikinci bir emre kadar ne pahasına olursa olsun haraket edilmeyeceğini anlamak için çok da zeki olmana gerek yok gerizekalı olma yeter... Burdan tanoreni kınıyorum .ilk sayfadaki yazılarından dolayı! [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 21:39 tarihinde, TheCrusher tarafından güncellenmiştir ]
metboy Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 çok güzel bir yazı olsun, belki biraz olsun duyarlılığını arttırır çoğu kişinin.
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 hiçbir şey diyemiyorum bu yazının ... askerliği yaparken o kadar nelet yağdırdığım için kendimden utandım =(
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 hiç kaşlarınızın diken diken olduğunu hissettiniz mi? az önce hissettim ve yüzüm uyuştu..allahaşkına şurdan birilerine laf sokma çabasına girmeyin kimi kınıyosanız gidin ö.m.dan kınayın...
Eternal Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Son dönemlerde okudugum en güzel ve anlamdolu yazılardan biriydi. Gerçekten çok içten ve duygusal bir yazı. Ülke,askeriyle ne kadar gurur duysa azdır. Teşekkür ediyorum İlkeye bu yazıyı paylaştıgı için.
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 yapabilcek bişey yok dienler için sadece bir öneri....herkes sizin gibi düşünürse olmaz hçbişi doru....vatanınızı sahiplenin...emin olun bütün millet vatanını sahiplenmesii yeter...şuan yolsuzluk hırsızlık bilmemne denilio onları oraya çıkartan kimler ???....biziz...yazı için çok teşekkürler...ve anlamayanlarada tek lafım war...şehitler ölmez ! vatan bölünmez !
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 gerçekten tebrik ediyorum, güzel bir yazı. biraz atlayarak okudum fakat genede güzel..
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Bende arada düşünürüm kurtuluş savaşında çekilen acıları milleti askeri.. hele 18Mart gününde okudum. Gerçektende mükemmel bir yazı.. Ders alınması gerekn bi yazı söylenecek hiç bişi yok...
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Gerçekten süper bir yazı,accayip duygulandım okurken bu yazıyı..Bu ülkeyi satan hainleri asla unutmayalım..
Öne çıkan mesajlar