Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ya allah aşkına biri yeni modifiye olmuş hallerinin statlarını koyabilir mi setlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 du absocum arim nette =) bu arada bu yenı setler dusmuyor arkadaslar. Mesela feralheart için once wildheartı topluyorsun sonra sırayla her esya ıcın questler yapmaya baslıyorsun. Hepsi sırayla olmak zorunda mesela once eldiven sonra kemer gibi, quest bitince esyan degısıyor. Questlerde mesela baron 5-man 45 dakkada yapmak gibi şeylermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 oha baron 45 dakikada yapılırda onu yapan adamın zaten bu sete ihtiyacı olmaz :) veya direk barona gidiceksin başka bişi yapmadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ya zaten bunlara ugrascagına gıder tier 1 kasarsın dıcem ama adamlar tier 0 ı bok etmısler dıe bılıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 forumlara gırebılsem lınk atıcamda beh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 walla elune rızası için mage set özelliklerinide ekleyiver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Druid Paladin ve Shaman a eklenen yeni range slot itemlariyla ilgili bilginiz varmi. Test serverına girmekle ugrasmadım acıkcası daha onceki patch lerde test serverı hep eziyetli oldugu icin. ufak bir arastırma yaptim ama nette allakhazam veya thottbot ta yeni itemlarla ilgili bilgi bulamadim. Yeni range slot itemlarini bileniniz varsa ve paylasırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ian Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 suark: dm de sadece cloth için değil baya güzel leather resto parçalar var. thottbottan cok rahat bulabilirsin. hatta iddia edebilirim ki birçok cenarion parçasından daha iyi eşyalar var. yeni ranged slota gelecek itemler arasında druidler için: idol of rejuvenation geliyor. her reju tickine +10 heal bonusu vericek. bence mükemmel bir item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Rogue seti baya güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonallsun Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 http://www.wowguru.com/patches/patch-1-10-0/sets.html bazı parçalarını göstermiyor setlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ian, aslında bu saatten sonra dm kasmak ıstemıyorum =). ama evet haklısın dm hem casterlar hem healerlar için - e fark ne ? :P- guzel bi yer. +10 heal da ciddimisin? abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Strat ve Scholo 10 dan 5 kişiliğe indirileceği için sanırım baron'u bir miktar zayıflatırlar. Çok büyük birşey olmaz belki ama yinede yapabilirler. Birde Relic Slot eşyaları Dm/Strat/Scholo dan düşecekmiş. Şuan için çoz fazla birşey yokmuş ama ileride eklemeyi düşünüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 baron zaten zayıf ki. benim korktugum ubrs 10 kişilik olucak. gerçi 1-2 boss kalkıcakmış ama benim merak ettigim drakkisah mı ne o elemanda napcaz. hunter taktıgı ıslemıyor artık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 1 2 boss kalkacak mı? 1 2 boss eklenecek kalkan boss olmayacak. UBRS 10 kişi yapılır ya o kadar zor değil orası. 15 kişi olunca millet iş yapmıyor yatıyor sallıyor ben nasılsa yatsam bunlar keser diye wipe oluyor sonra ma 10 kişi işini yaparsa bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 valla ben kalkıcak dıe okumustum kolaylastırılmak ıcın, yannısda gormus olabilirim tabi. aslında haklısın o konuda, mesela scholo random-raid oldugunda o girişteki merdivende kesin wipe yiyoruz. en temizi 5 kişi guildinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 boss kalkmaz en fazla trash mob kalkar ki büyük ihtimalle de öyle olcak :) hatta ubrsde yeni bir boss var bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 biz 7 kişi yaptık ubrsyi malibu vardı birde patiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 UBRS den bahsedip yaramı deşmeyin lütfen 319 kere gittim hala dal rend main hand yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bende off hang bile yok.... ubrsden aldığım tek duzgun loot painweaverdır bunuda sölerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 malibu bahtsız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ubrs 10 kisi yapilir, strat scholo 5 kisi yapilir, biz 2 kisi 3 kisi d e yapiyoruz olmasin olay. sorun bu degil. tier 2 set verin bana, class imi oynamayi cokta iyi biliyorum, 3 kisi yapayim size strat scholo yu. dusunulmesi gereken uzerinde sadece yesil gear i olan yeni 60 lamis 5 kisi yapabilir mi ? hatta bu zonelarin bir kismi 55+. level 56 lerinde icinde oldugu yeni 60 lamis 5 kisi hele yapabilir mi? yoksa level 56 lar 58 ler ile girilmesi buralara yalan mi oldu? siz orgrimmarda ya da IF de buralara grup kuruyor olsaniz 60 dan dusuk leveli isteyecek misiniz? halbuki raidlerde sorun olmuyorlardi aggro disinda. burda dps de onem kazaniyor. bunlari dusunmeniz gerekiyor. tier 0 seti, tier 0.5 hali ile bile bu kadar yuksek emegi uzerinde harcamaya degecek bir set degil. tier 1 seti icin haftada 10-12 saat harciyorsunuz bir mc guildinde, burda cok daha fazlasini harcayacaksiniz. raid guildlerinde olmayan insanlar ile tier 1 ve 2, AQ ve ZG raidleri yapan insanlar arasindaki ucurumu acmak disinda bir getirisi olmayacak bu degisikliklerin. baska bir yan nokta ise rogue hunter gibi class larin tamamen issiz kalacagi. ornegin 5 kisi gireceginiz bir strat ta bir defa Tank, priest ve mage (area lar icin) sart. kaldi 2 slot. simdi siz bu iki slottan birine ya bir offtank ya da bir ek healer/dps isteyeceksiniz druid/shaman/paladin gibi. kaldi bir slot sayica cok olan rogue ve hunterlar bu slot icin birbirine girecekler. sizce bunca sikintiya, bu kadar zorluga tier 0.5 icin, bu yamuk itemlar deger mi? siz DM gearinizi birakir misiniz bunlar icin ? oranin bir cok mavisi bunlardan kullanisli hala. Ben birakmam. ya direk pvp gearina yonelirim, ya da DM den kafami cikarmam. ya da girerim bir MC ye yeni baslamis guilde, cok cok daha kolay bundan. sapkayi cikarin, level 59 oldugunuzu dusunun, tier 0.5 yapacaginizi dusunun, yani uzerinizde hic onceden tier 0 item olmadigini dusunun. ve bunu uzerinizde bir dolu yesil item ile yapacaginizi dusunun. hadi full yesil gear olmayin, uzerinizde en fazla mara ya da sunken dan maviler olur, o da oralara o levellarda gidecek adam bulabilirseniz, ki guildiniz yoksa bulmaniz pek olasi degil. simdi bu halinizle girip 5 man lerde kosturacaksiniz buralarda. level 60 olmadan da kimse sizi istemeyecek. ne kadar mantikli? halbuki aylardir oynayan ustu basi mor item dolu olanlarimiz icin , ya da mora bile gerek yok, zaten tier 0 lari bitirmis ve DM itemlari ile harmanlamis olanlarimiz icin hicte zor olmayan bu seyler yeni baslayan 3 aylik oyuncu icin cok buyuk haksizlik. biz bu 5 manleri tereyagindan kil ceker gibi yapabilmeye basladigimizda 10 manlerden gearlanmistik. bunu unutmayin. simdi 3 kisi bile yapariz derken cogumuzun ustunde ya DM gear, ya pvp gear, ya tier 1 ya da tier 2 var. halbuki bu kisiler once 10 manlerden gearlanamayacak. [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 12:41 tarihinde, Namessar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Sanırım ubrs ve scholo strat bunlar göz önüne alınarak ayarlanmıştır yoksa tabiki zor ben 10 kişi ile scholo strat da yediğim wipe sayısını hatırlamam hehe ubrs de öle özellikle rend sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ya bence degmez kasmaya. MC yap tier 1 al daha kolay bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 t1 yeni wildheartin alternatifi degilki. aq ve bwl den toplanir daha iyi feral itemlarda. mc den ve mc öncesi instancelardan bu kadar yararli feral itemlar toplanmaz. (evet sadece cat form u kullaniosaniz rogue itemlari toplanabilir crit ve attackpower arttirmak icin ama tum formlari kullaniosaniz bu yeni seti hakkaten başarili buldum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 yok feral degıl healerı kastettım ben orda. ayrıca feral heart tamamen hybrid bi set. restolar ıcınde gayet ıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar