sarpus Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 http://www.kuizz.com/quizler/quiz.aspx?id=144 Orta saha çıktı heyt bee, bu arada fu"r"bolcu yazmışım kusura bakmayın [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 02:20 tarihinde, sarpus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 baydı.saçma.o kdr ofansif seçenekleri işaretledim savunma çıktı.lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 şimdi benim nasıl futbolcu olcama bu testmi karar vercek hayır efendim karşıyım bu yüzden türk futbolu ilerlemiyo işte . avrupada bölemi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 gizli forvet çıktı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Hücum Doğuştan yeteneklisiniz. Mağlubiyeti kabullenmeyen ve daima gol arayan bir kişiliğiniz var. Gol atmak sizin için gözü kapalı yapılacak bir şey. Bu özelliğinizi değerlendirin ve takımınızı zaferden zafere taşıyın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Allah kuizz.com'u yapanlardan razı olsun. Artık patimiz daha şenlikli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 kaleci çıktı bildi valla helal olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Hücum Kaleci (%33) Orta Saha (%16) savunma niye yok -_* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Hücum Doğuştan yeteneklisiniz. Mağlubiyeti kabullenmeyen ve daima gol arayan bir kişiliğiniz var. Gol atmak sizin için gözü kapalı yapılacak bir şey. Bu özelliğinizi değerlendirin ve takımınızı zaferden zafere taşıyın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Kaleci İçinizde inanılmaz bir kaleci olma isteği var. Fiziki yapınız da buna müsait. Kendinize şans verin ve bu yolda ilerleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Savunma Takımın savunma güvenliği sizin işiniz. Bir defansın sahip olması gereken tüm özelliklere sahipsiniz. Kendinizi gösterebilirseniz iyi bir kontrata imza atmanız an meselesi. Diğer olasılıklar kaleci orta saha abi doğru çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 savunma cıktı.. Hücum (%33) Kaleci (%16) Orta Saha (%16) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 kaleci cıktım =) harbi sınıf kaleciside benim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Orta Saha Ruhunuzda savaşmak var. Kıran kırana mücadele edip rakibe göz açtırmayacak bir oyuncusunuz. Atağa kalkan takımınızı sırtlamak ve gelen hücumlarda savunmanıza yardım etmek sizin işiniz. Efsane orta saha oyuncularını örnek alarak kendinizi geliştirmelisiniz. Diğer olasılıklar Hücum (%33) Kaleci (%16) dogru denilebilir. her hafta hali saha maci yapariz ben genelde orta sahada oynarim. gerci hücuma da cikarim, savunma da yaparim ama genelde orta saha. teknik oynayip gol atmayi daha cok seviyorum aslinda.. canim futbol oynamak istedi yaf.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 aynen ..psao orta saha yazıyo bu hjeralde :D yada memlekete orta saha adamı dolu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 iyi bir defans olmam rağmen bana kaleci dedi o dailginç tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Hücum Doğuştan yeteneklisiniz. Mağlubiyeti kabullenmeyen ve daima gol arayan bir kişiliğiniz var. Gol atmak sizin için gözü kapalı yapılacak bir şey. Bu özelliğinizi değerlendirin ve takımınızı zaferden zafere taşıyın. Ya gaza geldim bi halı saha yapak harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Abi saçma sapan quiz ler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Hücum Doğuştan yeteneklisiniz. Mağlubiyeti kabullenmeyen ve daima gol arayan bir kişiliğiniz var. Gol atmak sizin için gözü kapalı yapılacak bir şey. Bu özelliğinizi değerlendirin ve takımınızı zaferden zafere taşıyın. Savunma (%33) Kaleci (%16) p.s: ben ve futbol ehaeah en fazla halı sahada rezil oluyorum spor adına :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 said: Doğuştan yeteneklisiniz. Mağlubiyeti kabullenmeyen ve daima gol arayan bir kişiliğiniz var. Gol atmak sizin için gözü kapalı yapılacak bir şey. Bu özelliğinizi değerlendirin ve takımınızı zaferden zafere taşıyın. Budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar