Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bu adamları dinleyipta bağımlısı olan varmi acaba benim gibi =) suan için 3 albümleri var hepsinide taktım sıra ile dinlyiorum bugün kendime gorıllaz house partı günü ilan etdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 pek piyasa olmamaları iyi bence, ilk cıktıgı zamanlar dinlerdim ama sonra pek hevesim kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ehu kücük kardesim pek seviyor :) hastasi sayılmasa da, ben de cok severim, klipleri müzikleri eğlenceli clint eastwood cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 İlk albümlerini çok dinledim. Gerçi son albümleri de iyi ama nedense bi elime geçmedi. Geçse müptelası olacam diye bir his var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 yazın kusucaktım cafe'de çalmaktan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 cok eglencelı muzık yapıyorlar ama daha bagımlısı olamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Clint Eastwood Feel Good Inc. Severek dinliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 kids with gunsdır olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bağımlısı değilim ama eğlenceli olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 19 - 2000 di sanirim mukemmel hele noodle in soledigi yerler acaip gusel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Feel Good Inc Clint Eastwood O Green World güzel tabi hergün dinlerim mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 starshine günlerinden beri arzuyla şehvetle dinliyorum. dare ile noktayı koydular zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 El Mañana klibini izleyin super yapmışlar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Clint Eastwood Feel Good Inc. Dare ve bilimum sarkilarini arada cosarak dinleriz ailecenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 adamlar müthiş ya ben müptelasıyım şahsen "dare" i dinlemeden 1 saatim geçmiyo benim ******Adamlar çözmüs işi bence********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar