BesT Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 lwl işi farketmez 70de olsa 1de olsa "aga" demesi ztn kişilini oldukça fazla belli edio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Birileri sinir olabilir ama ............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 yaaww bilmiom ama lwl i yksek admlarn aga demesi bnm onlara karşı önyargımı dierlerine göre katkat artırıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 cursed sen sus delirtme beni xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 hatta ağayı geçtim cypherda MhP diye bi human asas AQA diye hitap ediyordu bi zamanlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Karşındakine AGA diyerek onu Yüceltitosun kendinin ondan aşşağı olduğunu Direk bir kelimede itiraf ediyosun.. Adamın birine sordum niye aga diyosun diye o da yağ çekmek için dedi... Demek ki neymiş aga diyen adam aşşağlık bi insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komadayim Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 peki.. http://forum.paticik.com/konu.php?id=175051 adresindeki mesajlara bakin.. aga kelimesi hicbir yerde gecmemi$.. o zaman endless_night bu resmi neden koymu$?.. (cevap: zzzz xD) [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 18:30 tarihinde, komadayim tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 sen sakamısın nesin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komadayim Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 beni birak.. sen o mesajlarda nerde aga kelimesi geciyo onu soyle.. (senin resmi koydugun yere kadar) ses gelmiyo? xD [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 18:45 tarihinde, komadayim tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 endlessa katılıyorum bu kelime kadar gereksiz bişe yok bende bi aralar alısmıstım ama artık yazmamaya özen gösteriom o benim neyimki aga diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 sanane ya istedigim yere istedigim seyi koyarım seni ne ilgilendiriyo canım istedi oraya koydum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 gereksiz bi topic olmus ayrıca benim topicler gibi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 evet endless sorunlu ben de sorunluyum bak o köşedeki de sorunlu.. Peki sen normal misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 arada cıkıyo boyle cinsler kedidir kedi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komadayim Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ben "aga" kelimesi kullanilsin demiyorum.. ben de o kelimeyi kullananlari sevmiyorum.. benim belirtmek istedigim endless in her ba$liga bu resmi koyarak post atmasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 sanane... canım sıkıldı biirne dalasıyım diyemi dusundun piyangoda bana vurdu sanırım xD biraz mantıklı seyler yap...bb [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 19:27 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Endless'a destek. Sonuna kadar..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 @komadayim ewet orasına katılıyorum aga ile alakasız konulara koymuş resmi orası kötü olmuş bu seferde konu oraya kayıyo topic patlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komadayim Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 @sTs belirtmek istedigim de bu idi zaten.. anlayan birinin cikmasina sevindim.. te$ekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 başlığı görünce anlamıştım zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 endless e sorunlu diyenlerin bence kendileri sorunludur kthnxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ııiiiyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Endless sorunlu diil ama bazı ufak sorunları çok büyüten yada şole diyim,Olayları hep kendi yönünden eleştirio!! Asla kötülemiorum.Sadece insanların alışagelmişliğinden kaynaklanıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 endless senden benden pisklopat belli etmio :=) şakka l3m şakka :=) sapasaalam adam :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bence şöle çılgın bir topic olsun millet boyna yazzsın makara olsun die bu topic açılmış ve endless in dediği gibi piyango ona vurmuş ''aga'' kelimeside cabası olmuş arkadaşlar unutmayalım ''aga'' kelimesinin asıl çıkış yeri köylerde insanlar onların başı olan insana onları kendi malı gibi kullanan insana ''aga'' der yani bir nevi topic de de sölendiği gibi yağ çekmek amaçlı sölenir her ne kadar topic in amacı ''aga'' kelimesinin gereksiz bir topic de kullanılmasından dolayı açılmışsada topic tamamen ''aga'' kelimesine karşıt yada ''aga'' kelimesi ne hayran olan kişilerin çatışması haline geldi... kısaca arkadaşımızın enless in yazdığı ''aga'' kelimesi için böle bir topic açması saçma olmuş onunda dediği gibi karışamassın... Bu arada bende ''aga'' ya karşıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar