only_devil Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Ortaokul öğrencisi kahramanımız, babasının omuzuna dokunur, sorar: - Baba, okulda ders verdiler, "Politika nedir?", anlatmamız lazım. Nedir politika? Baba oğlunun yaşına uygun 1 formül bulur: - Bak yavrum, şimdi şu kelimeleri iyice aklında tut... Ben ücretli çalısıyorum, buna KAPİTALİZM diyoruz. Parayı nasıl harcayacağımıza annen karar veriyor, ona HÜKÜMET de. Hepimiz aslında senin için çabalıyoruz, sen HALK'sın. Bebek kardeşine bakan dadın, İSÇİ SINIFI. Kardeşini de GELECEK diye düşün. Şimdi bunlari böyle ezberle, yarın kahvaltıda sana politikayi anlatırım. Oğlan bunları ezberler, aksam olur, herkes yatar. Gece bizimki, kardesi küçük bebeğin ağlamasıyla uyanır. Gider bebeğin odasına, bebek altını kirletmiş ağlamaktadır. Annesinin odasına girer, annesi derin 1 uyku çekmektedir, uyanmaz. Dadının odasına gider, 1 bakar ki, babası dadısıyla aynı yatakta, "Bebek ağlıyor" demesine hiç aldırış eden 1 halleri yok. Bizimkisi gerisin geriye döner, yatar... Ertesi sabah kahvaltıda babasına, "Baba ben politika neymiş anladım" der. Babasi "Neymiş söyle bakalım" diye sorunca anlatır: "KAPITALİZM, İSCİ SINIFINI beceriyor. Bu arada HÜKÜMET uyuyor. HALK kimsenin umurunda degil. Ve de GELECEK b.k içinde... "(!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ahahah süpermiş :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Taşı gediğine koymak bu olsa gerek :) [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 16:53 tarihinde, Th0r tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bana 1 çocuk bunu söylese yüzüne bakamam resmen...nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 baya iyiymiş beah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 eeh yeter be! "bir" yaz "bir"! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 yazı süper cleglaw +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Süpermiş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ya sevmiyorum "bir" yazmayı belki...bu da benim sorunum.oku istersen ama yazım hakkında değil konu hakkında yorum yap pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 güzel tabi. ama 5 yıl önce duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ben bu fıkrayı çok eskiden gaztede okumuştum,yarılmıştım gülmekten.bugünde okulda sınıfa anlattım topluca yarıldık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 |337 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 inatla imla hatası yaparak yazmayın yav:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 @only devil bi sürü insanı uraştırma hakkın yok senin. sevip sevmeme olayı değil bu yani anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 chemical.dostum.Slm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 said: Taşı gediğine koymak bu olsa gerek :) +bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 http://www.tdk.org.tr yaa yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 only devil bana tyrandeyi hatirlatti ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 burdaki kimseyi uğraştırmadığımı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 okumuştum bu fıkrayı.. bayagı gülmüştüm beah euhueh :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bunu nerde görmüştüm ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Halkta olanlari izlio olmasi lazimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Acilen fıkra bölümü açılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar