thelegbra Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 yalanlara bak o screenshotta bile javascripte bi katakulli yapılmış bence. aşağıda 18 saniye iyi başarıdır diyo ben 10 dakka ugrastım 18-19 saniye yaptım sıkıldım sonra, kimse yapamaz 80 90 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 lan 23 ü geçemiyorum eauehuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 kendi esprime yarıldım HHAHAHa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 3 yaşından beri hastasıyım bu oyunun, hala kapatmadım tablette açık duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 yanımda koray faktörüyle birlikte 18 saniye zor dayandım, 20 saniyeolsaydı bile intahar ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 130 kusurlu sste dikkat ederseniz dikkat uyarısı iki boyutlu. bu da gosteriyor ki arkadaş eski bir ie kullanıyor. onceki ie surumlerindeki bugların dillere destan oldugunu hepimiz biliyoruz degil mi sayın patiler. finroda burdan sesleniyorum; bizi kandıramazsın pati halkını kandıramazsın sizin gibilerden çok çektik arkamda pati ekibi oldugu surece yıkılmam bu dunyayı sana dar ederim. dogmamıs yetimin ekmegiyle oynamaya hakkın yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 en düşük benim kimi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Çok zormuş ya... 20yi falan geçemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 5 dakika kastım 25'i geçemedim ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Pilotlar 2 dk.? WTF? Pilotlara oyun mu oynatıyolar eğitim niyetine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Zaten hareketleri hep aynı, ezberlersin ne zaman nereye gideceğini güzel bi şeyler yaparsın, ama gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 hay, tam iyi gidiyodum çeyrek saniye kastı bi an flash, çakıldım >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar