Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Pek çok kez açılmıştır para kasma olayları fln neyse lvl 40 ım şuan tauren warrior fury 50 gold borcum var mount aldım :D en kolay nerelerde para çıkartabilirm. Şuan Badlands deki Rock Elemental kesip taşları vendora satıyorum ama sanki az geliyo bana yada en iyi yer buramı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 lvl'ına göre en iyi yer oraası bence bide warriorsan ben lvl 60 ken bile onları grindlıyodum solid sotne+gold için sanki şimdi lvl 70 şim gibi olmuş komik [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 18:20 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 http://wow.allakhazam.com/db/mob.html?wmob=1557 sirf bunlar icin skinning almistim, hala skinnerim. level 70 olamadim daha [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 18:40 tarihinde, zaidral tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Lvl 72 shaman: Sırf grind yapma derim ben zaten bi şekilde o parayı instance lardan cikarırsın sadece o sıralar proffesions olaylarına hiç kasma, orgrimmar chate (ya da If chate) takılma. Para instance larda cok hızlı gelio assında ama öle gelen para cok da kolay gidio. Biraz tutumlu olursan 3 gunden az sürede 50g yapar borcunu ödersin sora 60 a kadar hiçbişey yapma para adına, nası olsa 60 dan sora deli gibi para gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 lvl 100 bwl grindliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Walla para bulmana yardım cı olamiycam ama 02740274209342309 aylık farm sonucu lvl 200 olcam we lvl 200lerin bulunduğu bi guilde girdim yakında Deathwing i kesmek için denemelere başlıycaz ... Bu arada 1 sonrakki patchde İllidian ı bufflıycakları diyolar ---------------------------------------------------------- Jadean lvl 199 druid MagTheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Ya anlamıyorum nasıl para yapamıyorsunuz yani çok kolay oyunda para yapmak =) lvl 32 uber pala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Para bankacılıkda lvl 208 bankerim nasi pra akiyor bilemezsin millet arthas farmliyor epix yapicaz para yapicaz diye ama boş hepsi. lol!1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 AQ event ödülleri yeşil itemlerin önünü kesti disench dede güzel para var ama server dan servera değişiyor kimi vendora satış fiyatının bi kaç silver üstüne ah ye mal koyuyor bu tür şeyler varsa biraz zor kasmak.Ama genel olarak para kasmak basit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 profeesionlar dısında ahcilik yaparsın ya da gider humanoid kesersin bol bol sm yap kuzum akar paralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 40 lvldan sonra badlandsdeki rock elemantallarda bol bol stone vs farmlayıp güzel apra yapabilirsin.. Çnatalrın ne kadar geniş ve ne kadar boş olursa o kadar iyi hızlı farm için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 stv deki elder mistibilmemkim gorillerden epic falan düşüomuş (bu gun bi baktım öle bi sayfa açıktı nerden gelmiş walla bilmiorum) edit: zaidralın üstteki mesajıymıs sorry =D [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 22:55 tarihinde, pandaalf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar