Ninniach Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Finale gelemiyorum:(( Beste de gerçekten guzel gruplar vardı. Şişli Anadolu nerden aklına geldiyse Kanun+Darbuka+Grup... Helal olsun adamlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ya stars of tomorrow nedir..gitmek istemiyoruz bilader illa kombine mi almak zorundayız..şerefsizlikten başka bir şey değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 20 milyon çok ve gereksiz bi para ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 basabilirsek veririm bilet gençler siz ümidinizi kesmeyin..en son gün gişeden alırsınız olmazsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 (gerçi şimdiye kadar hiç basmışlığımız yok ama du bakalım bi deneyelim...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Ninn, darbuka+kanun ikilisinin kimin fikri olduğu konusunda bazı fikirlerim var da hadi bakalım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Benim düşündüğüm tek bişey var acaba şişli en iyisi olduğu için mi yoksa en fazla çevreye sahip olan okul olduğu için mi 1 numara (1 numara olduğu yer levi'sın yarışması) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 3 oy hakkın var sanırım orada. Ben daha bugün üye oldum oraya. Ve gayet adil bir şekilde oylama yaptım. Yaptıkları iş hoşuma gittiği için Şişli Anadolu, Alman ve 24 Kasım'a oy verdim. Ama eminim 3 oyu da aynı okula kullanan kesinlikle vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 multi yapılıyor aşırı derecede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 opeth in 35 ytl olduğu bir yerde, 20 ytl bu yarışma için gerçekten çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 şahsen kendi okulum antalya adem tolunay anadolu lisesini cidden beğendim ki finaldekileri izledikten sonra ordaa olmalıydılar diye düşündüm açıkçası.belki katılanlar bilir acil servis bebek ile katıldılar. habire yahşi lisesinden birkaç insan varsa da gırtlaklarım elalemin arasında -burada bizden başka punk yapan yok mu yaaa kehhh kehh diyen ortam gruba hayır diyorum red çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 http://www.hemenpaylas.com/download/355595/bebeek.wmv.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 evet darbuka+kanun hoş fikirlerimizdendi. müzik öğretmenimizin de engin bilgilerinden yararlanarak sizleri mutlu edebilecek bi show sunabildiysek ne mutlu bize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 20 milyon yapıp insanları 2 güne kombine almaya mecbur bırakmak ne büyük bi mallıktır...inadına son güne kadar bilet almıcam nasılsa gişe açık.. kolpa bilet basamıyoruz ona yanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 neden basamıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 20 milyon vermem. oha düşünsenize 5 kişi gitseniz 100 milyon. o 100 milyonla alırım içkimi sahile giderim hatta ondan önce bide kebapcıya gider dürüm künefe yeriz susarsak yolda su falan alırız. yorulduk mu? taksi parası bile çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 voys sen de bizdensin..kardelen rulaz bilader... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 orhanlarda iş yok ya, onlar ''bizim dürüm'' e gidio. künefe bile yok o_O. ama kardelen 4eva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bursaya gidelim feribotla orda güzel bi kebapçıya gidelim ona bile paramız yeter.. (yetermi valla?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 şaka maka voys bilet alma..orda milleti kafalayıp aldırmamaya çalışalım hafif bi ayaklanma hesabı..paticik ayaklanması varta 1... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 orda bi guard var, korkuyorum ben ondan. herif değneğimi almıştı konserde o derece. yani adam oraya gelirse direk satarım seni gişede sıraya girer telefonuma karşılık kaç bilet geliosa alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 abi bilet almayın orda toplaşalım adamı tek bilet satıp satmayacğını soralım.. hayır der ama... adam o elindeki biletleri bir daha satamaz.. son şansı gib bişey.. biraz da kalabalık olursak kolay kolay reddeceğini sanmıyorum ben.. ama organize olmak lazım gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ki oluruz..ben bilet almıcam son ana kadar...nasıl olsa gösteri merkezi çevresinde bulurum sizi...bilet almayın 5 e kadar felan bi durun hele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 abi ne bu kasdav aşkı? ben çalmıyo olsam tövbe gelmezdim ya. nası üşenmiosunuz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 etrafta seken bi tip görürseniz benimdir o. kolayca dikkat çekiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar