Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KASDAV 2006[24-25-26 Mart, final 8 Nisan]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ugur koleji olarak bizde variz black sabbath - paranoid caliyoruz florya, beylikdüzü ne bilm avcilar vb. yerlerde oturuyosaniz bilet satabilirim :) pazar cikicaz biz izlerseniz seviniriz....
Mesaj tarihi:
harbi yaa paticiler buluşsak orda bizim grupta patici ben ve gitaristimiz bivrip..okul adına.(darüşşafaka lisesi)katılıcaz bizi de destekleyin arada...ama şöle bişey de var biz en son çıkıyoruz:P
Mesaj tarihi:
beyler ve aynı zamanda kadır has tayfası..bu sene kasdav KADIR HASA YALAN OLDUUU....kodumun müzik hocası kasdava 1 hafta kala iptal etti...kasdava cıkmıcaksınız izin vermıyorum dedi kadın yaa...ya 1 hafta kala yapışırmı bu anasını satım ya...lan delircem yaa..kadın resmen zıctı azımıza yaa...ben bole işin ....
off ya cıldırcam yaaa
Mesaj tarihi:
çok şey olucak o kadına..du bakalım..kazanamıcaz diyo embesil..ulan amaç kazanmak mı eğlenmek...sanki geceli gündüzlü ders verdi elemanlara..adamlar bireysel yeteneklerini sergilicekler 2 dk da milli meseleye çevirdi şerefless ya..
Mesaj tarihi:
yanlız gecen senede en iyi vokali still loving you almıstı ve aynı vokal bu senede cıkıp queen calcak ..adamı tanıyorum harbi cok saglam bi sesi ve kişiligi vardir..bence cok calısman gerkcek :))
Mesaj tarihi:
ben geçen sene metaller direk elendi diye hatırlıyorum nedense alla alla, nese zaten bızde metal çalcazda enstürmental olcak
Mesaj tarihi:
ya geyik yapıyoz be ya...işte su eglencesine katılma olayını bizim muzık hocası ( kendini hoca sanan sahsiyet) da anlasaydı 1 hafta kala kasdavı ıptal etmezdi .....ne insanlar var dunyada yaa...insanlıklarından şuphe duyuyorum..okadarda hazırlandık yazık bunca emege yaa
Mesaj tarihi:
selam arkadaşlar
biz saint joseph grubu olarak yoruma;
velvet revolver-slither ile
besteye;
rock n roll senin hayatın
ile katılıyoruz

(24 Mart cuma bizim olay bekleriz)

[ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 21:39 tarihinde, Quivalen-soth tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...