Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klavye Kullanımıyla ilgili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar. Wow videosu izlerken birşey dikkatimi çekti. Oyun ilk açıldığında da var olan numaralara baglı olan bir bar var. Ben "w a s d " ile oynadıgımdan maksimum 5'e kadar kullanabiliyorum o barı. Ama demodaki şahıs en son butona basıyodu ki benim yöntemimle imkan yok :) Birde barın sonunda iki ok var basınca bir alta geçiyor, onu nasıl tuşlara bağlamış anlamadım.. Yardımlarınız için saolun. Saygılar...
Mesaj tarihi:
shifte basılı tutup mouse roll yapınca sonraki bara geçiyor bu arada hangi videodan bahsettin onuda anlamadım,istediğin büyüleri macroları ctrl,shift 1 2 gibi tuslara koyabilirsin
Mesaj tarihi:
wasd kullandığım için 5 sonrası büyük performans kaybı genel olarak klavyeye hakim ama tek elde mouse da olunca 5 sonrası işlevsiz bu yüzden v b r t y q f tuşları f1 f2 f3 f4 é tuşları kullanıyorum.Warrior kullanmak zor :D
Mesaj tarihi:
arkadaşım baya üstüne düşündüğüm bir konudur :)
şimdi benim bufflar 2. sırada speller 1. saırada ve yukardaki ile kenardaki barlardadır.

şimdi tabi en çok kullandığımızı ilk 5 e koyarız ama ben grind ile lvl atladığım için o zamandan kaldı benim büyülerin dizilişi. mesela blink 0 dadır ama hiç blink atmak zorlamadı beni çnkü alışmışım. sıfır ile mouse arası elim milisaniyede hareket eder örneğin XD

o barlar arası şöle geçiş olur. shift1, shift2, shift3 (solyan action bar) shift4(sağyan action bar) shift5(solüst action bar) shift6 (sağüst action bar).

bi de merak etme eli w den sıfıra uzanan, yada mouse ile büyü basan felan, öle bi adam yok . ya gerek de yok vidyolarda mose gözükmüo sanırım. onnar da ilk 5-6 ya kadar basar gerisi mouse ya da sağ eldir. çok kafa yorma. sen bütün gün grind veya honor farm yaparsan o öle bi hızlanırki :D w 1 arasından hızlı olur sağ el. :D
Mesaj tarihi:
ben barları numpad'e ekliodum böylece sağdaki number pad'imiz işe yarıyor baya bi.. +'ya pet attack falan ayarlamıştım mesela.roguela * cold blood falandı iyi oluo numpad'de olunca..
Mesaj tarihi:
bi druid olarak wasd kullanmanın yanı sıra ayı,kedi ve travel modunda geçişler için zxc tuşlarını kullanıyorum.(baş parmak ile)
diğerleri aynı zaten.
bunların dışında numpadde 1-2-3 tuşarı druid bufflarında.
yine numpadde 0 tuşu kedideyken dash, casterdayken rejavunation,ayıdaykende frenzied regen yapıyor.
  • Yeni Oluştur...