Defensive Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Selamlar. Wow videosu izlerken birşey dikkatimi çekti. Oyun ilk açıldığında da var olan numaralara baglı olan bir bar var. Ben "w a s d " ile oynadıgımdan maksimum 5'e kadar kullanabiliyorum o barı. Ama demodaki şahıs en son butona basıyodu ki benim yöntemimle imkan yok :) Birde barın sonunda iki ok var basınca bir alta geçiyor, onu nasıl tuşlara bağlamış anlamadım.. Yardımlarınız için saolun. Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Wow'dan anlamam ama yukarı aşağı değiştirmeyi F1 F2 ile tuşları ile yapabilirsin(Büyük ihitmal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 o bardaki hotkeyleri istediğin tuşa atayabilirsin (bkz. esc-key bindings). misal bende 1-5 normal, sonrası q,e,r,t,z diye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 shifte basılı tutup mouse roll yapınca sonraki bara geçiyor bu arada hangi videodan bahsettin onuda anlamadım,istediğin büyüleri macroları ctrl,shift 1 2 gibi tuslara koyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 shift +1 +2 +3 +4 +5 +6 +7 +8 +9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Valla ben koşarken 9 a da basabiliom maşallah devasa bi el var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 benim 6 dan sorası harflere atanmıs durumda sırası ile r f g z serçe parmağımla f ve g bas parmaklada z ye basıom cok kolay oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 belki numpad'e atamıştır tuşları, ben hiç mouse kullanmadan numpad ve w a s d + alt kombinasyonuyla oynuyorum, çok kral oluyo, tavsiye edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glemrel Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 belkin nostromo n50 belkin nostromo n52 bu tip yardımcı gamepadlerde kullanıyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 said: serçe parmağımla f ve g bas parmaklada z ye basıom cok kolay oluo eoheoeh komik oluyor deneyin bi yanlış yazdın galiba=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 wasd kullandığım için 5 sonrası büyük performans kaybı genel olarak klavyeye hakim ama tek elde mouse da olunca 5 sonrası işlevsiz bu yüzden v b r t y q f tuşları f1 f2 f3 f4 é tuşları kullanıyorum.Warrior kullanmak zor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 arkadaşım baya üstüne düşündüğüm bir konudur :) şimdi benim bufflar 2. sırada speller 1. saırada ve yukardaki ile kenardaki barlardadır. şimdi tabi en çok kullandığımızı ilk 5 e koyarız ama ben grind ile lvl atladığım için o zamandan kaldı benim büyülerin dizilişi. mesela blink 0 dadır ama hiç blink atmak zorlamadı beni çnkü alışmışım. sıfır ile mouse arası elim milisaniyede hareket eder örneğin XD o barlar arası şöle geçiş olur. shift1, shift2, shift3 (solyan action bar) shift4(sağyan action bar) shift5(solüst action bar) shift6 (sağüst action bar). bi de merak etme eli w den sıfıra uzanan, yada mouse ile büyü basan felan, öle bi adam yok . ya gerek de yok vidyolarda mose gözükmüo sanırım. onnar da ilk 5-6 ya kadar basar gerisi mouse ya da sağ eldir. çok kafa yorma. sen bütün gün grind veya honor farm yaparsan o öle bi hızlanırki :D w 1 arasından hızlı olur sağ el. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ben barları numpad'e ekliodum böylece sağdaki number pad'imiz işe yarıyor baya bi.. +'ya pet attack falan ayarlamıştım mesela.roguela * cold blood falandı iyi oluo numpad'de olunca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 sag elinle dene lyrent. [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 03:32 tarihinde, -Wissy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ah o numpad.... kıymetini bilin onun. lap-lop da yok :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bi druid olarak wasd kullanmanın yanı sıra ayı,kedi ve travel modunda geçişler için zxc tuşlarını kullanıyorum.(baş parmak ile) diğerleri aynı zaten. bunların dışında numpadde 1-2-3 tuşarı druid bufflarında. yine numpadde 0 tuşu kedideyken dash, casterdayken rejavunation,ayıdaykende frenzied regen yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Cevaplar için saolun dediklerinizden güzel bir karma çıkardım :) Bu arada eli "0" a uzanan arkadaşa oha hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 O ben oluyorum :D abi uzuo valla bi gun lan party fln Farklı bişi de yapmıom orta parmak W de oluo işaret parmagı 9 a uzuo bas parmagıyla da 0 a basıom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar