FoR Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Kimse yenilmez degildi ama Xrated bence en iyisi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Xrated bu adam guclu bir warriormu mu bilmem ama arkasinda marekillerla birlikte biri 70 dier ikisi 65+ warriorun vurdugu ayrica tortment yemis sekilde hpsi dusmeyen(!) biridir. arkadasa sorsan keinlikle progeram kullanmam der. bu tur tiplerin savunmasi ben abyss%35 %50 basarak kaciyorumdur. Bence ondan guclu warriordan copk cok saglam bir kosp turu program kullanicisi derim. simdi burdan biri arkadas cikip kullanmaz yapmaz diyecek ya salla.hepsi birbirinin saksakcısı. ---------------------------------------------------------------- Name: LovelyGirl&CotiLove Class: Paladin&Arch Mage LVL: 70&63 NP: 166xxx &102xxx Clan: BadCompany(Orc oluyoruz clanca .orc sideya geciyoruz. Gorelim su orc tarafinida insanlarinida) Server: Ares [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 17:32 tarihinde, CotigoLovely tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Lovely siz demi orc oluyonuz :( Nick : Nuance - Z6 Lvl : 68 - 57 Clan : İnsomnia Nation : El Morad.... [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 17:40 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 evet bizde geciyoruz. clan istegi dogrultusunda bende geciyorum. 1.5 yıldır humandik cok sevdigimiz dostlarimiz oldu, cogu birakti yenileri ile tanistik ama neticede bir oyun ve sevdigim bir cok arkadasim clandan orc olmayi istedi ve onlara uyuyorum. bi gecelim bakalimda ilan ederiz arkadaslarimiza cogu sedigim kisiye pmsinden soledim zaten bu olayi. [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 17:54 tarihinde, CotigoLovely tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdallah Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Ben hayatımda GODz kadar şerefsiz bir klan görmedim.Her türlü pislik bunlarda var.Kaç kez boss keserken gelip trade attılar sayamadım bir de bu trade atanların hepsi +65 Burda gelip başkalarına laf atıyorlar.ilk önce kendinize bakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 oha yavaş ol o kadar ağır konuşulmaz adamları daha tanımıyosun bile eminim jade e diyoduk bide hiç yoktan o küfür etmiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdallah Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Kaç kez başıma geldi daha ne tanıması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 demekki becerememişsiniz boss kesmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdallah Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Biri gelip healerlara trade atsa sen becerirsin de mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 boşuna demiyom işi bilmiyon diye trade block diye bişe var xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Ares in en ii Warrior oynayanı bence F9 en ii warrior o demiyom en ii oynayanı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Bu arada WarriorTheLast gözümün onunde Barbaross la Bi assa yı kesti 2 vs1 ona ne denir bilmem yorum sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 evt bak onu unutttum ben en iyilerden biri kesinlikle o item bakmindan digerlerinden eksilgili +8 shell bakimindan belki olabilir (son item durumunu bilimiorum) ama partisinde action cok iyi ve gözü kara korkmuor.Arkassina bakip priesti gidince town atan 70 lvl warriorlar dan hic degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 o senin dediğin kahramanlık deil aptallık sonuçta yatacağı kesin en kralı krallar kralı Lord Tyranus xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 su oyunda en nefret ettigim şey tek kalınca kacanlardır belki hep assa oynadıgımdandır bilmiom ama en ii warrior dediginiz karsısında 3 kişi olsada priest ı ölünce town çekio bende küfür ediom arkasından hep te edecem.Town çekmeyen adamada saygı duyarım.cloud vardı şimdiki nicki aklıma gelmio su oyunun en ii warrior larından biride o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 o zmn nasıl np kasacak adam town çekmesse iyi paso ölsün o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ben 70 lvl olursam bana saygı duyulmasını isterim arkamdan gene kaçtı denmesini deil.emin ol Lord tyranus u bende sefiorum hakkında bi bilgim yok ona sölemedimde human warrior lar için söledim ama dedigim arkasındayım.70 lvl olupta 3-4 kişi için town çeken warrior bosuna zaman harcıo demek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 adamına göre değişir tabi 3-5 tane ezik için town çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 walla ben WarriorTheLast la cok pk yaptım.Priest la oynamayı sefmem.solo takılırım en kralım die geçinenede dalarım 8 kişilik trol partisinin arasına girerim.bi karakterin yapabilecekleri vardır onemi olan onu ii kullanmaktır 6k hp olan bi karaktersem kaçmam kardeşim olay budur bence tersini iddia edenınde oyun bilgisinden süphelenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 haklısında ondan sonra eziğin biri gelip ks ile kesiyo seni sonra yok ben thelast ı kestim yok ben lord u 1v1 de kestim diyo alakasız şeyler çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 sende diosun ezigin biri kim inanır ilgilendırmez benı öle şeyler sallamam yane kimsede sallamıo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 TauruS diez. Orc nation'a geçti geçen gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 senin gibi adam inanmaz da diğer ezikler inanır sonra yayılır gider xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yaw diez i miez i karıştırmayın pls en kral adam en kral serverdan çıkar gidip te diez de char açmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ya inanan adamda benım ilgi alanıma girmeyenlerdır zaten. sen ınanırmısın bence inanmazsın bende inanmayan adamların dediklerini duyaırm zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar