str_semiH Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 jade seni neden kimse sevmio burda sorabilirmiim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Sevmedigini ne biliyosun? :) Sevmeyenler acik sozlulugumden hoslanmayanlardir heheh [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 16:45 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 undefeated undefeated denmiş chyper için.dün 3-0 dövdüm diycem olmıycak simdi:Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Nie olmasin sende bildigini soyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 chyperda olanlar warsa pm atıp sorsun burdakilerden hangilerini dövdügümü burda sölemek istemiyorum şımarık oluyorum yoksa:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Neyse sen zaten atilan mesajlari tam okumamişsin :) Ben bu topic daha önce çok acildigi için , geyik olsun diye En güçlü Warrior = ::gel_pc_pc:: En Güçlü Priest = PiCaLLo_TR En Güçlü Mage = Lord_Tyranus En Güçlü Assassin = Melanj Bunlari yazdim. Sonra endless hepsi GODz dan bunlarin dedi. Bende "Hepsinin GODz dan oldugu disinda bişey dikkatini cekmedi mi :) " diye sordum. Sen bütün mesajlari okumadigin icin benim bu kurdugum cumleyi anlayamadin! O yüzden ilk yazdigim mesajda dedigim gibi , her GODz kelimesini gördügün yere "karalamak" adina mesajlar atma , önce bi oku. Ne , neden yazilmiş anla ... Selametle ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ii peki öle olsun bişi demicem.uzaktıkça sinirleniorum da xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 jade Millete " Çöplük " Kelimesini kullanma hakkini sana kimse vermior..Senle atismak tartismak niyetim yok..Burda BAYANSIN bayanligini bil..Herseyden oncede "ANNES" in.Yoksa senin söledigin cümleden agir 1 cümle de ben sölerim sonra gene ortami gerdi moduna girme.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 said: PiCaLLo_TR pati § 14 Mart 2006, Salı - 16:51 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Neyse sen zaten atilan mesajlari tam okumamişsin :) Ben bu topic daha önce çok acildigi için , geyik olsun diye En güçlü Warrior = ::gel_pc_pc:: En Güçlü Priest = PiCaLLo_TR En Güçlü Mage = Lord_Tyranus En Güçlü Assassin = Melanj Bunlari yazdim. Sonra endless hepsi GODz dan bunlarin dedi. Bende "Hepsinin GODz dan oldugu disinda bişey dikkatini cekmedi mi :) " diye sordum. Sen bütün mesajlari okumadigin icin benim bu kurdugum cumleyi anlayamadin! O yüzden ilk yazdigim mesajda dedigim gibi , her GODz kelimesini gördügün yere "karalamak" adina mesajlar atma , önce bi oku. Ne , neden yazilmiş anla ... Selametle ... Bu topicte xrated ve lord disinda senin yukardia saydigin hicbir isim gecmedigi gibi simdi adina geyik koydugun reklamini yapan sensin. bende dedimki bana Godzu anlatma :) Ben haftaalrdir bu forma giriyorum okuyorum ve pek bisey yazmiyorum. Dikkatimi ceken yeri duzeltme ozgurlugune sahibim.. Hala da neden yazildigini ben cok iyi bliyorum okudugum seyin ama senin isine gelmedi sanirim.. Sananda selametle ( bu yeni tarzinmi? :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 said: FoR pati § 14 Mart 2006, Salı - 16:55 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- jade Millete " Çöplük " Kelimesini kullanma hakkini sana kimse vermior..Senle atismak tartismak niyetim yok..Burda BAYANSIN bayanligini bil..Herseyden oncede "ANNES" in.Yoksa senin söledigin cümleden agir 1 cümle de ben sölerim sonra gene ortami gerdi moduna girme.... heheh bu lafa bayiliyorum.. herseyden once annesin lafina ??? Alaka nedir ? Dedim .. evt copluk simdi kendi kendinize kavga edin :) ahahahaha cok gerilmeyin koparsiniz sora.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Zavallisin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Jade clandan biri mi cikti ? Gerginsin bugun biraz :) Ne oldu GODz' u gecemedin diye mi sinir yaptin :) LoL .. En ii Warrior JadeReal :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 kavgasız bi topicte görecem günün birnde jade ve pico sizide kutluom walla en güçlü warior szce kim konusu neye dönmş helal beee kim tutar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Neyse kavga cikmasin , ortam gerilmesin. Herkez arkadasim , Bu oyunda ki en ezik oyuncular da bizleriz. GODz clani olarak cöplügüz , pacavrayiz , 6. yiz. BB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ben yazmısdım *_* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Jade ile sadece merhabam var ama severim kendisini ve de 8 aydır bu forumdayım(neden seni kimse sevmiyor bu forumda diyen arkadaşa:)) ayrıca picallo_tr de iyi birisi ama biraz menfaatçi..uyduruk bir rouge earing için benden 16gb istemişti(o zamanlar +7 ib=12 gb satılıyodu.)gerisi laf salatası:)))) iyilik yapın kayaya yazın...kötülük yapılırsa size çölün kumlarına yazın..rüzgar(zaman) size huzuru verir..............ve son olarak BIKTIM SİZDEEEEEEEEEN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Yaw cyperdaki wariourlardan bide pabloescobar var onuda ekleyin.Bide returntheking PabloEscobaR ReturnTheKing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 jade hakkaten öyle ama kimse sevmiyo seni.neden seni ciddiye alsınlar ki utanmasa en iyi warrior barbaros diyecekti :D.neyse sadede geliyim madem güveniyosun adamına lord a söyliycem gelsin 1v1 yapsın onla kabul mü? LORD vs barbaros :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Priest konusu açılmış Bu paticik e uye olan en iyi priest kesinlikle forazzi dir forazzi 65 dereque 65 lvl iki kişi 2 vs 10 yapıyorlardı videoda var ama link yok.... forazzi rulez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ya konuyla alakası yok ama üstte uyduruk bi rogue earring için 16 gb istemişti demişin =) (+7 ib 12gb oldugu zamanlar) bence çok iyi fiyat ben alırdım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Ares : f9devil Diez : Z4 Xen : bilmiorum Cypher:ReturnTheKing Olimpia : bilgi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ares:bidas,f9devil dies:taurus xig:DANTE_ beramus:??? cypher??? olimpia:khanijatsu,LEGEND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 jade barrrk mıdır nedir o işi nasıl yabdın anlatsana topic de cvp yazmamıstın da mrk ettim acaba cz den çekerek pianayamı sürükledin öyle bir imkan varmı ? yani herşeyin veya herşeyinis legit e sahtekarlık yabmasınız o yüsden mrk ettim yanıs annama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 @TreMorS RE ye 17 GB istedim diye menfaatci oldum öyle mi :) Sen biraz cik pazarda dolas bi fiyatlara bak. Elf-metal earring icin , iron belt + rouge earring istiyorlar. Benim belirledigim fiyat cok cok ucuzdu bence. Benim merchantima dikkat edersen , koyduğum itemlarin fiyatlari o an pazarda bulunan itemlarin en ucuz fiyatli olanidir. 50 -60 m a +6 mirage satarken millet ben 35m a satiyordum. Neyse , buying rouge earring :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 item psl aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar