ad3m Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 varmı ki bi seçenek? Tekel-ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 lava packlerde bi kaç kere DC golemaggdan önce DC sulfuron sırasında imba lag ragnarosda DC DM-W farmdayım yine DC ne desem boş artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Evet oyuna şimdi bağlandım yaklaşık 2.5k ms :/ "FU-TT" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 arkadaşlar istediiniz gibi küfür edin (içinizden) nası olsa parasını werioz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ya bu sorunun nedeni Blizzard mı, Telekom mu yoksa bizmiyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 sanirim turk telekom - telia - blizzard elele durumu. soyle anlatayim, telia ile bazi ulkelerin bazi isp lerinin problemleri var, bu gecen carsambadan beri ayyuka cikmis durumda son fixlerinden beri, son 3 gundur ise iyice yayilmis durumda. sanirim bizim nadide guzel telekomumuz da bu isp ler arasinda ve tek basina tum cikislarda tekel oldugu icin memleket genelinde probleme yol aciyor. disconnect olan tum kullanicilar telia cikisina vardiklarinda loss ve disconnect yasiyorlar. bunlarin cogu ortak isp kullanicisi, yani her ulkenin en az bir belali isp si var anlayacaginiz, ingiltere ninki F2S mesela, ya da farkli isp lerden olup ortak sorunlu bir cikisa girenler. telia bu arada blizzard in avrupa serverlarini host eden kurulus bildigim kadari ile. kissadan hisse ozet: sorunun kaynagi "telia - turk telekom elele". durumda yuruyuslerde ve protestolarda atilacak slogan: " telekomu arap a sattin, tekellesmeyi kaldirmadin!" [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 09:53 tarihinde, Namessar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 yaa biraz blizz de biraz telecomda var 2 si birleşince ...ki tutan biz oluoruz mesela dünaksam mt gevurdu oda paso dc oluodu adam hakkarı dc haliyle tankladı valla oyundan cıktıktan 20 saniye sora atması olayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=175085 bi el atin da hep beraber birsetyler yapalim. inat ettim mahkemeye kadar yolu var bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonallsun Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Telekom resimleri geldi aklıma birden "Turk telekom < Acele giden ecele gider > , < Sürat felakettir > " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 http://www.progen.com.tr/network.php den bakabiirsiniz yurtdisi cikislarini 1 tane daha gitti. 2x OTE [GR] , Seabone [IT] zati 1 aydir down. bizimkiler portakal bahcesinde portakal topluyorlar heralde 1 aydir yapamadilar italyada 1 baglanti gitti adamlar yarim gunde cozduler. ekstra coken hat bu Telia Int. Carrier [UK] allah sonumuzu hahir etsin arkadaslar 2 mb baglanti hizi var 40 kb ile indiriyorum deli olacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ya ben arıza kaydı verdim adamla baya konustum adam araştırcam felan dedi 3-5 kere aradı beni bi süürü şikayet var dedi serverın ipsini verebilirmisin dedi bende veremedim nerde ögrenebilirim ipsini.. adam oyunun sitesini ve ismini aldı ama sanmıom ulasabilecegini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 yani işten geliyosun eve oturuyorsun şöle bol xp li bir wow bol droplu bi wow oynıyayım derken. Habire disconnect oluyoruz ne kötü bir durum ya. Birşey değil elaleme rezil oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 dakikada 1 dc *BIKAR* ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 harbi isyani basacam, Olay ttnet degil, ttnetin temel routelarindan birisi telia oda sorun cikariyor. yapacak bisi yok. [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 22:34 tarihinde, Azmodai tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manatox Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 WAAHH ... şu 2 saat içinde yaklaşık 10-15 kez disconnect oldum artık deli etti bu velet beni. Özellikle ~10 dk dır dakika başı disconect olmaya başladım iyice sinirlerim tepeme çıktı. Umarım Telekomdakiler beni rüyalarında görürler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 *firemaw %10 disconnect olur* "tam öldürcekken ulan tüh" *online olur* % 4 te wipe gelmiş :P sevindim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Yürüyüş baslatalım ankara dan ıstanbula ordan da fransaya gıdıp yerleselım blıız ın yanına baska turlu olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 35dk lık wsg de 10 kere disc oldum helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 gerçekten çok sinir etti şu son 1 saatte. gündüz 4-5 saat kesintisiz oynadım 200 msle. akşam 6-7 gibi başladı yine :/ bi oyun zevkimiz var onun da içine gayet güzel ediliyo her şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Türk insanı 1 haftada unutur 14. gün bağrına basar.Bakalım hatlar düzelince butun tpicler kapanıp nasıl tezahüratlara başlayacaksınız ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 1. son akşam öküz gibi honor kasacağını sanıp serverlara yüklenip rank düşmemek için kasanların 2. türk telekomun 3. blizz'in serverlarının 4. o serverları gözetmeksizin hala ürün satan satış departmanının (neyse artık ismi) 5. bilkent doğu kampüs ağının + ne varsa hepsinin.... [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 22:54 tarihinde, muzcu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 walker iyi güzel diyosun da başka çaresi var mı insanların :) tek kuruma bağlıyız sonuçta, böyle hizmet vereceğinize hiç vermeyin diyemiyorsun çünkü olan sana olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psirus Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Daha bomba bişi sölemek istiyorum 60 rogue var onyi kestik dc yedim daha sora geldim corpse un olduğu yere bi baktım bf head aman ne güzel bidlendi falan adam sana veremioruz dedi neden dedim ml de adın yok dedi meyersem dc olduğum sırada kestikleri için ml de adım yoktu. bu arada min dkp ye alaçağım item gitti. SAOL TELEKOM >=I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bizim yuzumuzden raidin iptal oldu. guildin raidi. canimiz sagolsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 /insult Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar