Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disc sorunu?

Truwan

Öne çıkan mesajlar

sanirim turk telekom - telia - blizzard elele durumu. soyle anlatayim, telia ile bazi ulkelerin bazi isp lerinin problemleri var, bu gecen carsambadan beri ayyuka cikmis durumda son fixlerinden beri, son 3 gundur ise iyice yayilmis durumda.

sanirim bizim nadide guzel telekomumuz da bu isp ler arasinda ve tek basina tum cikislarda tekel oldugu icin memleket genelinde probleme yol aciyor.

disconnect olan tum kullanicilar telia cikisina vardiklarinda loss ve disconnect yasiyorlar. bunlarin cogu ortak isp kullanicisi, yani her ulkenin en az bir belali isp si var anlayacaginiz, ingiltere ninki F2S mesela, ya da farkli isp lerden olup ortak sorunlu bir cikisa girenler.

telia bu arada blizzard in avrupa serverlarini host eden kurulus bildigim kadari ile.

kissadan hisse ozet: sorunun kaynagi "telia - turk telekom elele".

durumda yuruyuslerde ve protestolarda atilacak slogan: " telekomu arap a sattin, tekellesmeyi kaldirmadin!"

[ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 09:53 tarihinde, Namessar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.progen.com.tr/network.php
den bakabiirsiniz yurtdisi cikislarini 1 tane daha gitti.
2x OTE [GR] , Seabone [IT] zati 1 aydir down. bizimkiler portakal bahcesinde portakal topluyorlar heralde 1 aydir yapamadilar italyada 1 baglanti gitti adamlar yarim gunde cozduler. ekstra coken hat bu Telia Int. Carrier [UK] allah sonumuzu hahir etsin arkadaslar 2 mb baglanti hizi var 40 kb ile indiriyorum deli olacam
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben arıza kaydı verdim adamla baya konustum adam araştırcam felan dedi 3-5 kere aradı beni bi süürü şikayet var dedi serverın ipsini verebilirmisin dedi bende veremedim nerde ögrenebilirim ipsini.. adam oyunun sitesini ve ismini aldı ama sanmıom ulasabilecegini..
Sosyal ağlarda paylaş

1. son akşam öküz gibi honor kasacağını sanıp serverlara yüklenip rank düşmemek için kasanların
2. türk telekomun
3. blizz'in serverlarının
4. o serverları gözetmeksizin hala ürün satan satış departmanının (neyse artık ismi)
5. bilkent doğu kampüs ağının
+ ne varsa hepsinin....

[ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 22:54 tarihinde, muzcu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Daha bomba bişi sölemek istiyorum 60 rogue var onyi kestik dc yedim daha sora geldim corpse un olduğu yere bi baktım bf head aman ne güzel bidlendi falan adam sana veremioruz dedi neden dedim ml de adın yok dedi meyersem dc olduğum sırada kestikleri için ml de adım yoktu. bu arada min dkp ye alaçağım item gitti. SAOL TELEKOM >=I
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...