Rahan Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 hazır domates suları sulu salça gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 tok tutuyomu tuymuyomu bilmiyorum ben zaten acıktığımı hissetmeyen bi adamım yani fazla yemem ama kansızlık nedeniyle domates suyu felan pekmez kan yapar gibilerinden haftada bir felan alıp içiyorum bu cappyninkileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 vodka + domates suyu içmiştim ısrar üzerine. çok aromatik çok egzotik çok sexy idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 en iisi vodkayla içmek :d hem tok tutar hemde alkol ihtiyacımızı karşılamış oluruz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 domates ye, kabuguyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 limon suyu ve bol kirmizi biber karistirip icer babam . tadi igrenc ama icen iciyor iste . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 helva ekmek cok güzel tok tutuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 içmeyin içirtmeyin cok igrenc bi tadı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 güzel tadı var arkadaşım domates yiyen adam çokta güzel içer suyunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 abi domatesi yedigin tat içtigin o meymenet seyde yok ya igrenç bisi o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Hmm bloody mary ve virgin mary.. Bloody Mary: yarım bardak vodka yarım bardak domates suyu kararı kadar limon suyu (3-4 tatlı kaşığı) kararı kadar pimento (acıso var calve'nin, istediğiniz acıya göre koyun) 1-2 çay kaşığı tuz 1-2 çay kaşığı karabiber Virgin Mary: bloody mary gibi ancak vodka koymuyorsunuz.. Benim gibi şekerli alkollerden hazetmeyenler için güzel bir alternatif domates suyu ancak sek olarak pek lezzetli gelmeyebiliyor, çabuk bayıyor.. P.S. bloody mary'e worcestershire gibi değişik soslar da konur ama turkiye'de bulması problem oluyor. MMM migroslarda arada oluyor ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Tatsız bişi ya. Tavsiye etmem. bir kere içmiştim ne gerek var demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ben domatesin içini emiyorum sayılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 domates suyuna baharat koyuyolar ya. berbat oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 said: domates suyu ne ya git doyurur ama şişmanlatmaz iğrenç yağlsız cipslerden al mutlu ol Ne yazik ki yok öyle bir cips. Az yağsız olanları var doğru, ama onlar da normalleri kadar kalori içeriyor nerdeyse. Ek olarak tadları da diğerlerine göre rahatça hissedilebilir derecede kötü. Domates suyuna batırılarak yenirse güzel olabilir. :p [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 12:45 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 iştah kesen bişeyler söyleyin çabuk yoksa infilak edicem (Doyma hissimi yitirdim.Sadece tıkanıyorum oda yarım saat sonra geçiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 zayıflamak için böyle şeyler faydasız bence. spor yap. vücut geliştirme salonuna git bilen birileri yardımcı olurlar. en hızlı bu şekilde kilo verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 zayıflamak için istemiyorum iştahımı kessem yeter zaten spor yapan bi insanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 salçaya benziyor, guzel diil bence. çimen suyu var bi de, sek ağır biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 salça-tuz-su karışımı yapın. elinizin ayarı iyiyse mükenbel oluyor. hazırlarına da tuz dökmezseniz bişiye benzemiyor. bayadır içmiyorum ama alkollü-alkolsüz vazgeçilmez bişidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar