Chemical Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 duvara omuz atma suretiyle apartmanı saniyede 0,5 er santimetre kaydırmak sonucu malkavianla komşu olmak madem komşu olduk lan hattı çekelim cs çevirelim dimi evet atıyorum lan hattını tut tutamadı hastr aşa düştü kim alıcak tabiki sen alıcaksın sen istedin lan niye ben aliyim bende oniki metre daha hat var olmaz abi sen al benim sabo terliklerim kirlenir evde giyiyorum bekle birazdaha sağa kaydiriyim *gümm gümm gümm* al tut şimdi tamam ethernet çalışıyo dimi? ip neydi? nerdesin olm? nerde oturuyorum koltukta semt? koltuğa serili şilte. tnxpls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 terliklerde kirlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 chemi? türkçe? türk? insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 aförmatif lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Seni seviyorum ben ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 gayet sarhoşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ev ödevi delirtti beni: yazmıyorum lan yazmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 said: aförmatif lanöeeeah süfer, sevdim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Bu akşam saçmalıyarak açtığım 2 topic için özür diliyorum. Yapmıcam lan dedim bıraktım dersi kitabı hemen düzeldim. Harbiden arada saçmalıyormuşum. Saçmalarken 2 kişinin kalbini kırdım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 son pişmanlık neye yarar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 e yok artık chemical de pişman edilecekse bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 e yok artık e yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 what is the matrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Amerikan salatasını ne kadar seviyorsan İnsanların insan taklidi yapma olasılıgınıda o kadar seviyorum... Chem sen hiç ayrılma emi bizim aramızdan öldürdün gene beni güldürmekten.. Ki malkavianla sen........... Daha üstün bi ikili düşünemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Saç malanmaz taranır dicem linç edicekler beni=) Onun için demiyorum işte...(Sanırım dedim bile:P) Hakkaten saçma bi topic ama güldüm bayağı:D Anket topiclerinden bıkmıştım saol valla=) [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 23:31 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bi baslık linki verince abi cevap yazmıyım burdan yorumumu söyleyeyim sonra post kasıyo diyolar deyip de böyle baslık acan adamları linc etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 SHadowww hayırggggggggggg o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Legbra o bahanem. Üşeniyorum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 sen aç karnına benim şeyimi ye o da sana haram olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 *gümm* *legbra 0,5 cm sağa kayar* abi gel sende cs oyna bizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 hayatımda oynamadım :D gel quake2 yapalım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ya şaka maka bende csci biri diilimdir. maksat geyik. quake 3ü daha güzel bulurum. quak demeeç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 hertürlü fps kapışılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar