karakedi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bunca yıldır php kodlarım, ilk kez bu hata ile karşılaştım: said: Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE, expecting T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM in /blablablablaa.....php on line 11 admin bölümünde üye ban konsolunu yapıyordum, bilemicem artık ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 haha bazı arkadaşları banlama kedi, brlli bi misyonları var.bak kodlarıda bozmuşlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ahanda masonlaar! anlamı; [spo]PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM ibranice :: iki tane iki nokta üstüste, (double colon) demekmiş.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 hasss... tırstım cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 vışşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 sallamayalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/Paamayim_Nekudotayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 sallayalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ahanda noluo yoksa ...... :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Masonlarmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 sonunda masonlar olarak paticiğe de damgamızı vurduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bence illumipati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 basıldık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 eee işte öyle ban felan yaparsan oluca bu tabe php çarptı seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 oha cidden masonlar basti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 oha oha oha masonic templea gidicektim iyi ki gitmemisim, sen patidesin diye alirlardi assa valla... yallah mason yallah kis kis mason kis kis mason kac para para pom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 pati vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Satır sonuna ";" konuyo ya belki onu istiyodu? (serbest atış yaptım) Hemen korkmayalım yoktur bi şi... Yoksa var mıdır? zomg! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 of süpermiş eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 said: Satır sonuna ";" konuyo ya belki onu istiyodu? (serbest atış yaptım) Hemen korkmayalım yoktur bi şi... Yoksa var mıdır? zomg! yok rahan yazmış ya. bu arada o işaretlemenin adı nedir? ne ayracıdır o? etki alanı belirleyicisi değil. aa kelimeyi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 namespace? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 rahancım namespace ayıracı diye bir şey mi var? onu düşündüm zaten aptal oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bilmem ki 3-4 sene oluyo p.hpyle uğraşmayalı, cp.p de :: s.td::abc, b oost::abc gibi isimleri ayırıyo ya ondan dedim. yaaa yeter ama internal error diyip duruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 all area masters :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 euyheue kedicim sorun oop ile classlara bağlı yazılım yapıyorsun şu class tanımlarken :: kullanırsın ya onu istiyor yada -> istiyor T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM class defination type olarak geçiyor ama type ismi süper o apayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar