Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vay maşallah herkezler geliyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neler oluyor bi sayalım
blind guardian
opeth
soulfly
anathema
depeche mode
roger waters
new model army
deftones

ilk aklıma gelenler

rock n coke'a guns n roses yada metallica getirilmeye alsıolmus diye duydum

19 eylülde madonna atatürk olimpiyatta cıkıcakmış diye duydum

dahada vardır tabi buınlar geldi aklıma

eskiden ne güzl bi grup gelirdi "la dinnemiomda görelim bari gelmiş o kadar" diyip giderdik,artık yok öle bişi,nası para yetiştirelim

ne berektli yılmış bu ya.

daha yaz festivalleri var.

[ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 11:22 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Dogmeat

Babam Tatilden Geliyor onuda yaz bu benim için çok önemli :)

Şaka bir yana yarın öbürgün gene şu avrupabirliğine alınma söz konusu olursa direk bu referanslarımızı göstermemiz lazım :)

Bak kardeşim 2006 yılının bilmem kaçıncı ayında SoulFly adlı grup türkiyeye gelmiştir alın artık ayıp yaw..
Mesaj tarihi:
Dream Theater daha geçen yaz geldi zaten, hani "Arayı o kadar açmayacağız bu sefer" dediler de; senede bir gelmezler =)

Rock'n Coke için Metallica için anlaşılmaya çalışılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Mesaj tarihi:
dream theater gelmez 2-3 yıl. bu son 20. yıl özel turnesinden sonra ara vericekler biraz.
onun dışında roger waters , testament , opeth filan gerçekten inanılmaz konserler ki eminim daha çok bomba gruplar gelicek bu sene içinde..
Mesaj tarihi:
deftonesla ilgili söylentiler çok fazla yayıldı kankaları "korn" ve "soulfly" geldi. sanırım onlarda gelir hatta geliş tarihleri 17 haziran mı ne olarak belirtilmişti bir forumda.. ama resmi sitelerinde henüz birşey yok...
Mesaj tarihi:
Nerden roger waters kesin ama cidden saglam bi kaynak gerekiyo, eger kesinse simdiden konserin yapılcagı yerde oturup beklemeye baslayabilirim konser gunune kadar.

Bi dark side of the moon calsa adam baştan sona o noktada yavaş yavaş ölürüm herhalde.
  • Yeni Oluştur...