Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evermek ?

kermit

Öne çıkan mesajlar

evermek ne demek ya ?
akşam eve gidince evde misafirler vardı
babamın akrabalarıymış köydenmi ne gelmişler
neyse işte babamın dayısı oluyomuş oturduk adam bana yaş kaç dedi 18 e giricem dedim iyimiş sen bizim oraya gelde everelim dedi
kimse duymadı bunu sessizce söyledi bende terbiyesiz bişi olabilir anlarsınız ya
o yüzden annemlerede soramadım
kötü bişeymi yaw bu ?[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Kapatın şu çöp kutusunun kapağını !
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi daha gencim ya
ben istemiyom
hem ne öyle elimde tespih felan de get işine sevmem karı temizlik yapcakmış felan
yakışmıyo repci genç sana ![hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Kapatın şu çöp kutusunun kapağını !
Sosyal ağlarda paylaş

Alışırsın zamanla.. bide bıyık bırakırsın ohhhh tam sana göre tabi bıyık 10 yıl sınra olcek... şimdilik sakal iyi gider.

oturursun köydeki mindere dersin karıya bana bi çaygetir zuahaha oda hemen getirir... ne guzel olur be Kocacım kermit diye evde bi ses zuahaha

Evlen gitsin nolck yaw alırsın iki inek karın sütü sağar sen çoban tutarsın...[hline]Savaş iyi değildir, barış kötüdür.
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi hadi yeme bizi. :P[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki:
Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış.

DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki:
greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
Sosyal ağlarda paylaş

kermitim kurbağam evlen bak bi daha gelmez kucağına bu şans. dediğini ikiletmicek bi kız işte ohhh.yayarsın kıçını divana "lo gari nerde benim leğenim banyo yapacam" dersin.[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...