Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evermek ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evermek ne demek ya ?
akşam eve gidince evde misafirler vardı
babamın akrabalarıymış köydenmi ne gelmişler
neyse işte babamın dayısı oluyomuş oturduk adam bana yaş kaç dedi 18 e giricem dedim iyimiş sen bizim oraya gelde everelim dedi
kimse duymadı bunu sessizce söyledi bende terbiyesiz bişi olabilir anlarsınız ya
o yüzden annemlerede soramadım
kötü bişeymi yaw bu ?[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Kapatın şu çöp kutusunun kapağını !
Mesaj tarihi:
evlendirmek olamsı lazım[hline]Just for NIL
There's no love - like your love
And no other - could give more love
There's nowhere - unless you're there
All the time - all the way
Mesaj tarihi:
ehu,kermit alırlar sana bir köy güzeli artık ehu[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Mesaj tarihi:
[Son zamanlarda gözden kaçan bir nokta var korkarım; burası FORUM; mahalle kahvesi değil ve o ağızla konuşmanız hoş karşılanmayacaktır, emin olun / Nefr]

[Bu mesaj Nefr tarafından 12 September 2003 15:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yok abi daha gencim ya
ben istemiyom
hem ne öyle elimde tespih felan de get işine sevmem karı temizlik yapcakmış felan
yakışmıyo repci genç sana ![hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Kapatın şu çöp kutusunun kapağını !
Mesaj tarihi:
out life ama yeter abi.orada iyiydide.böle olunca.

hani taş yerinde ağırdır diye bi laf vardır ya.

[Bu mesaj Ra_d tarafından 11 September 2003 16:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Alışırsın zamanla.. bide bıyık bırakırsın ohhhh tam sana göre tabi bıyık 10 yıl sınra olcek... şimdilik sakal iyi gider.

oturursun köydeki mindere dersin karıya bana bi çaygetir zuahaha oda hemen getirir... ne guzel olur be Kocacım kermit diye evde bi ses zuahaha

Evlen gitsin nolck yaw alırsın iki inek karın sütü sağar sen çoban tutarsın...[hline]Savaş iyi değildir, barış kötüdür.
Mesaj tarihi:
yo yo yo
rap süper ama moderatör bana küser
bırakmazsam beni keser
hala yazıyosam geri teper

gerekti bir değişiklik
kullandım argo yerine yeşillik
raptir cana yakın müzik
güldürür insanı azıcık[hline]Savaş iyi değildir, barış kötüdür.
Mesaj tarihi:
kermitim kurbağam evlen bak bi daha gelmez kucağına bu şans. dediğini ikiletmicek bi kız işte ohhh.yayarsın kıçını divana "lo gari nerde benim leğenim banyo yapacam" dersin.[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over
  • Yeni Oluştur...