Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rezillik!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kafası güzel 2 tane taraftar görüyorum siz bundan daha başka ne gördünüz annayamadım ben.. ok tmm biraz samimi pozlar vermişler :)
ama sanırım bişiler kullanıp girmişler maça.. uyuşturucu yada alkol alıp maça gelenlerin sayısı o kadar çok ki inanamassınız ztn.. her ülkede böle ama adamlar için zevk meselesi bu..
çok komikler ama salak gibi görünüolar uehe : )

dipnot ta düşmek istiorum 2 tane kafası güzel insan yüzünden gayfbliler demek komik durmuş ama bence. 2 tane aptal aptal haraketler yapan salak adamlar deseydiniz :)
Mesaj tarihi:
kelime oyunu yapalım çok eylenceli.
benim için 2 tane salak adam ama dediğin gibi olsun gayfbliler olsun hemen geriliosunuz. bu foruma yazı yazmaktan çekiniorum sırf bu yüzden. her neyse

evet 1den fazla şahıs için -ler takısı kullanılıyor ben yannış annadım kusura bakma.
Mesaj tarihi:
Yahu başlığa neden bu kadar takıldınız ki? "Gay FBliler" demiş, bir tanımlama yapmış, gay olan fbli iki kişiyi tanımlamış. Tutup da "FBliler gaydır" ya da "Gay bu fbliler" diye tüm FB taraftarına ithafen bir şey yazmamış ki?
Mesaj tarihi:
GENC FENER BAHCE'lilere laf atmak istemedi yani arkadaş sadece masumane bir tavırla iki fb'linin aşırı samimi davranışlarını bizlerle paylaştı?
  • Yeni Oluştur...