Redogski Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 GFBliler(gayfbliler) http://rapidshare.de/files/2182732/gay2.wmv.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 helal olsun sana Redogski. nerden buldun bunu harbi harbi rezillik ya. arka arkaya geçmişler tövbe tövbee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 kafası güzel 2 tane taraftar görüyorum siz bundan daha başka ne gördünüz annayamadım ben.. ok tmm biraz samimi pozlar vermişler :) ama sanırım bişiler kullanıp girmişler maça.. uyuşturucu yada alkol alıp maça gelenlerin sayısı o kadar çok ki inanamassınız ztn.. her ülkede böle ama adamlar için zevk meselesi bu.. çok komikler ama salak gibi görünüolar uehe : ) dipnot ta düşmek istiorum 2 tane kafası güzel insan yüzünden gayfbliler demek komik durmuş ama bence. 2 tane aptal aptal haraketler yapan salak adamlar deseydiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bu sadece bi örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bi akıllı olun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 2 kişi olunca -ler takısı kullanılmıo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ya iyi alıştınız siz de iki aptalın yaptıgını herkese yüklemeyin olayına he. 2 veya daha fazla geyler işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ahuhau ama komedi ben biraz gülelim diye koydum:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 kelime oyunu yapalım çok eylenceli. benim için 2 tane salak adam ama dediğin gibi olsun gayfbliler olsun hemen geriliosunuz. bu foruma yazı yazmaktan çekiniorum sırf bu yüzden. her neyse evet 1den fazla şahıs için -ler takısı kullanılıyor ben yannış annadım kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bu arada ben o GFB nin gerçek açılımını söylemek istedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 said: ahuhau ama komedi ben biraz gülelim diye koydum:))) yalan söyleme hoşuna gitti dimi gay herif :D anca sen bulursun zaten bunları zuahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 hadi onlar taraftar ya luciano? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 redokski sen allahın bir lutfumusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 evet gözlerinin nuruyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugvan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Emre Aşık var bi de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Emre Aşık var ama o zamanlar Aysun Kayacı da vardı :) edit//type [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 00:28 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Yahu başlığa neden bu kadar takıldınız ki? "Gay FBliler" demiş, bir tanımlama yapmış, gay olan fbli iki kişiyi tanımlamış. Tutup da "FBliler gaydır" ya da "Gay bu fbliler" diye tüm FB taraftarına ithafen bir şey yazmamış ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 GENC FENER BAHCE'lilere laf atmak istemedi yani arkadaş sadece masumane bir tavırla iki fb'linin aşırı samimi davranışlarını bizlerle paylaştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 mauha anıl adamımsın mauahah çok güzel espiriler çıkartırdımda neyse mauahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 mauahah kafamda tek tük soru işaretleri vardı bunu izleyince mauhaahah tamam dedim kendi kendime . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yoo direk gfb nin asıl açılımı ve halktan saklanının gay febe olduğunu söylüyorum. tolga sende bnm adamımsın azhızhauzha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ilkokul seviyesinde esprilerle gelmeyin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 galatasaraylılar siz buna cevap verin terbiyesizlik yapmayın. [spo][/spo] [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 02:36 tarihinde, Activision tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 evet abi biraz büyüyün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar