Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Krusty , seni kullanıma açmadan kaç saat şarjda bekletmek gerek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 antimodesin daha önceki topiklerinden,kızlarından,partilerinden falan haberim yok ama ortada beybine yönelik antimodesden gelen bi saldırı göremedim ben.ama madem beybinin antimodesle bi sorunu var açmış topicini yazmış işte.çokta büyük bi olay diil.şimdi antimodes rahatsız olursa pm'den yada burda konuşur beybinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Beybin rahatsız olmuş buraya patlatmış Antimodes eşşekbaşı mı pm atsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 2 kişi arasındaki sorununu halleder, bizlere ... yemek düşer ya da egolarımızı, ezmeye çalışarak tatmin etmek. burda kuru dimağların ego tatmin çabalarını gördüm?.ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 fistan çok haklı. ne zamandır beybini ezmeye çalışıyordum ezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Power-off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Bölümün adı kişisel olsada burası public bir ortam, ister istemez herkes görüyor açılan konuları. Bence bunu düşünerek açmakta fayda var. Sen bir insanın yıllık gelirini bir gecede harcar ve bunu marifetmiş gibi anlatırsan bir çok kişi rahatsız olur heralde. Bu forumda yüzlerce insan var, kimin ne şartlar altında yaşadığını bilmiyorsunuz. Gidin bu muhabbetleri laila'da fln yapın. Yeri burası değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Beybinin katlanamadığı nokta ne ? antimodesin varlıklı olasımı bunu foruma yazmasımı ? bu topiki açarak nie uzatıyorsun bu konuyu anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 herkesin kendi fikri var.. istediğini yazıyor.. siz de "katılmıyorum" hyada "bence hatalısın" deseniz daha "rahat" olur değil mi? Açıklamış ta neden konu açtığını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 @krusty tamamda adı üstünde public bir ortam isteyen istedigini söyler, biri gelip yeni ucak aldım hayırlı olsun bana der, biri gider yeni bilgisayar aldım der.. o zaman gazetelerde varlıklı kisilerin evleri, arabalarını, yasam tarzlarının gösterilmesi de yasaklanması gerekmiyomu? ne de olsa o gazeteyi okuyan yüzbinlerce insan var her gelir düzeyinden, ama sanırım fark burda o gazetelerde cıkanlara tepki gösteremiyosun ama paticikte gösterebiliyosun sacma birsekilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Anti'nin de kendi fikirleri vardı . İstediğini yazdı .Topic açmak yerine "bence hatalısın" dese daha "rahat" olmaz mıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 *topice kafasını uzatır* - Mm-hmm. [Sighs] [lnhales] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Madem öyle, işte böyle! *dory Amerikan özentisi diye konu açmaya gider* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ah ah:) nemo'yu izledim de soyle 15-20 dakika, onun ozentisi-aslinda ozenti değil de hastası desek daha hoş olur- diyebiliriz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 seviyeli sekilde hava atana lafimiz yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 garadia paticikle magazin gazetelerini bir tutuyosun yani. canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 normal gazetelerin 'public'lik oranını bir tutuyorum, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 evet daha "rahat" olurmuş ama fikrinize "Madem bu konunun tartışılacağı yer o konu değil dediniz , ben de yeni bir konu açıyorum." saygı göstermiş forum mantığında tartışılacak bir ortam olabilceğini düşünmüş hata etmiş tabiki.. forum mu burası aa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 gazetedeki iletişim türüyle forum bir mi sence? gazete yapılan tek yönlü iletişim cevap verme şansımız yok. forum ise interaktif bir ortam. ikisini birbirinden ayırmak lazım. bu tür bir konu açıyorsan yorumlara da açık olman lazım. üzülüceğin yorumlar almak istemiyorsan açtığın konulara dikkat etmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 tartışılan konu yok ki. insanı tartışmaya çalışılınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Kullanıcı sözleşmesini çıkarabilse biri buranın nasıl bir forum olduğunu görebileceğiz ama yok galiba . Şahsa karşı direk olarak hakaret , küçük düşürme , rencide etme vb. olaylar yassahtı en son . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 lethe, iyi de tartışılıcak konu var, tartışılmayacak konu var. ben şimdi tutup "fistan gaydir" diye konu açsam mesela, tartışma olmaz, saçma çünkü, direk herkes evet der, basarız "rejected" mührünü fistan'a gider fabrikaya geri. o yüzden öyle yani. [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 23:04 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 gaydiram ya nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 krusty insanlara bu gösterisin ulasması, onların canı cekmesi degilmi konu? anlamadım yani ben zaten sana karsılık mesajımda forum interaktifligini ve gazetenin tek yönlülügünü söylemisim ama bir hata ettim sanırım ikinci mesajımda.. dogru, gazeteyle forumu bir tutmamam gerekiyordu, forum gazeteye göre cok fazla elit kacıyor, sokakta yatan adam bile gazeteyi görebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar