unac Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 www.sonyvaioturkiye.com arkadaslar üye olursanız çok sevinirim.üye toplamam lazım. sony vaio ürünleri için yapılmıs site.daha önce ingilizcesi vardı.türkiyede ilk. şimdiden teşekkürler. not:moderatörüyümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 güzel olmuş. üye oldum da bende vaio yo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Her üyeye 1 vaio veriliyormuş. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 harbidenmi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 vaio nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ne degildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 vaio insanın üstüne yakışanı giymesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 oldum ben.başarılar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 nedir bu VAIO? Vaio her yönden bir birleşimdir. Ses ve görüntü sistemlerin, Analog ve dijital sistemlerin, ev ve ofis ve ofis kullanımın birleşimidir. VAIO sınırları kaldırarak teknolojinin tüm getirilerini bir arada hayatımıza uygulamayı sağlamaktadır. VAIO teknolojiyi daha kolay bir şekilde sahip olmak ve ve kullanmak için en uygun yoldur. VAIO ismi ingilizcedeki violet(menekşe rengi) kelimesiyle ses benzerliği göstermektedir. Bu bakımdan VAIOların rengi menekşe rengindedir. Menekşe rengi gümüş grisi renkle ekl enerek VAIOnun sembol rengi olmuştur. VAIO notebooklarda gizli bir sürpriz bulunmaktadır Bilgisayarı ilk açtığınız zaman logo ile beraber bir müzik duyarsınız. Bu melodi Amerika Telefonlarındaki tuş takımında V-A-I-O harflerine basıldığı zaman çıkan seslerin birleşiminden ortaya çıkmıştır. Marka kültürüne bir çok misyonu yükleyen Sony sadece bahsettiğimiz isim ve anlam entegrasyonu ile değil hayatın içinden bir çok konu ile ilişkilendirilmiş durumda. Yeteri kadar şaşırtıcı değil mi! Kısacası VAIO hayatın bir parçası. Sony ilk VAIO PC modellerini Eylül 1996 nyılında piyasaya sundu. Vaio PCler ses ve görüntü sistemleriyle birlikte bilişim teknolojilerini birleştirerek yeni bir konsetple üretilmiştir. Bu model oldukça büyük bir başarı elde ederek herkezin takdirini kazandı. Farklı çizgisiyle günlük yaşam tarzına katkıda bulunarak müşterilerinden büyük bir memnuniyet ve destek gördü. Dizany ve Performans Ödüllü SONY VAIOlar kıskandıran rakipsiz estetik ve tasarımlarıyla sizlere çizgi ötesi taşınabilir profesyonel ürünler sunuyor. Sony Vaio kültürünü anlamak adına serileri incelemek istersek bu serilerin kendi içlerinde bir yarışta olduğunu söyleyebiliriz. detaylı bilgi için www.sonyvaioturkiye.com da hersey yazıyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Her şey ii hoş da, madem bi ilk olcak, en azından Türkçe'nin kurallarına dikkat etseymişsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Bende gecen hafta Vaio Fs315S almıstım.Isabet oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 uye olsan herkese teşekkür ederim olmayanlara da :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 milleti kazıklayan, değerinin 3 katına laptop satan bi firmanın sitesine üye olmam kardeşim ben, kkthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 hpturkiye.com olsa gelirdim :) Silphatos'a sonuna kadar katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Ben sıze katılmıyorum arkadaslar.Degerının 3 katı fılan degıl.Tamam bıraz fark var ama sonucta barız bır bıcımde kalıte farkıda var.Yanı sımdı bı HP ıle Sonylerı bır tutmayın.Gercekten monıtor farkı cok fazla.Sanırım o yuzden cok pahalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Agzi olan konusuyor iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 degerinin 3 kati lafin gelisi anladigim kadariyla ama bu noktada ben de katilmiyorum. verilen parayi hakkiyla karsiliyo. ha daha iyisi var mi? evet... ama uluslararasi servis bulamazsin, aradin mi ulasamazsin, vs. vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 arkadaslar asıl olay şu burda aslında.sitede gecenin köründe bile bu ürünle ilgili bi sıkıntınısı yazdığınız anda ozelden direk cevap geliyor.ayrıca daha sonra siteden satışda başlıyacak [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 09:01 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 hp'nin yeni modellerindeki ekranlarıda kıyaslayabilirsiniz daha sonra amd ile sony'nin pentium'larıda karşılaştırabilirsiniz vede yarı fiyata bunu alabilirsiniz neden vaio'ya o kadar para vereym? o yeni beyaz tuşları için mi? asla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 arkadasım bana hp monıtorde vaio ıle yarısır deme.Emınımkı daha onceden gormemıssındır bıle vaio ekran. Yanı bunu goren adam hp ıle kıyaslanır derse komık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bu arada siteden bx ve a serisi satılmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Sitemizde bugünden itibaren 30 gün boyunca en aktif olan 10 üyemize birer adet PQI 256 MB RS MMC (Multi Media Card) Bellek kartı hediye ediyoruz beyler bilginize... 5.000. uyeye vaio notebook da hediye [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 20:15 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Böyle bir sitenin açılması beni bayağı bir mutlu etti. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Silphatos pati § 10 Mart 2006, Cuma - 23:37 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- milleti kazıklayan, değerinin 3 katına laptop satan bi firmanın sitesine üye olmam kardeşim ben, kkthxbye Sony hangi milleti, nasıl kazıklamış merak ettim. Değerinin 3 katına demişsin bu bahsettiğimiz laptop "Sony" olunca gayet normal. Dünyada kaliteli/iyi bir şey istiyorsan bunun için her zaman daha fazla para ödersin ama karşılığınıda alırsın. Birde bu masaüstü pc değil ki toplayasın, normal değeri veya daha ucuzu nasıl oluyor anlamadım? + bu kavram sadece Sony ve laptop için değil heryerde böyle, marka olan şey hele birde en iyisiyse pahalıdır. Bunlara araba veya diğer elektronik aletlerden de örnek verebiliriz. Not:Hayır, Sony Vaio'm yok ve unacı tanımıyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 şu ana kadar dolaylı yoldan 3 hp, 1 tane vaio kullanmış biri olarak vaio derim :) fiyat konusuna gelince, hp'de değerinin üzerine satıyor aslında. "marka farkı" diyebiliriz buna. ama bu fark vaio'da hp'den daha fazla. buna da "pazarlama farkı" diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar