Sabrina Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 12 Mart Pazar günü saat 20.00'de kanal d'de. İzlemiyen varsa son şans diyorum, yakında ikincisi gelcek =) İzlediğim en eğlenceli filmlerden biri, oyuncular da süfer, kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 haber verdiğin için teşekkürler izlememiştim fırsat bulabilirsem izlerim.Mart ayında kanal d şov yapıyor zaten reklamlarda görmüştüm adamlar baya sağlam filmler veriyor bu ay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 türkçe dublaj olmasa herşey güzelde işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 dublajlı izlenmez bu filmin dvdsini falan izleyin sufer ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ve serseri ve garrizmatik olarak sevdiğim nadir aktörlüğün canlandığı film. izlemyen izlesin bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Johnny Depp'in karizmasıyla beni benden aldığı filmdir. Kız olsam bütün odayı donatırdım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Heh imkânınız varsa zaten dvd setini alın :] O ay şığında deiştikleri sahneleri filan koymuşlar ayrıntılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 O film dvd izlenir. Coni Dep i düblajsız izliceksin ki adamın kaliteyi görücen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 dvd seti var bende. gerçekten süper film, dvd setini almayada değer. tv'de göstermeleride iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 izlediğimde benim de hoşuma gitmişti bence de izlemeyenler izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ben pek sewmemiştim karayip korsanlarını,kötü bi film diil bana göre,ama ööle süper bi film de diildi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ya konu vs. bakımından çok harika değil ama orada johny deep,orlando bloom 'un oyunculukları özellikle johny deep o filmi göklere çıkartıyor. Kesinlikle izlenmesi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Bi kere daha hatırlatim =) Bu akşam 20.00'de kanal d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 türkce dublajla hayatta izlemem. güzelim film berbat oluyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ben o son şansı moviemax te 13210 kere değerlendirdim sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Vanille'de demiş benim içinde aynı şeyler geçerli türkçe dublajlı izlerken filmlerden hiç bir zevk almıyorum vede o film hakkındaki birçok iyi düşüncemi gölgeliyor saçma sapan tercümeler o yüzden alt yazılı ve divx izlemeyi tercih ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 tüh bea kaçırmı$ız almı$tım filmi yarım kalmı$tı tekrar izleyememi$tim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 hemen the jacket var, ben onu izlemeyi planlıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 hangi kanalda the jacket? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 kanal d , işte bu korsanların arkasından hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 güzel filmmiş beğendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar