Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardımcı olabilir misiniz?


brc_gondor

Öne çıkan mesajlar

selam arkadaşlar ben bir knight online oyuncusuyum. Ama arkadaşlarımın dediklerine göre bu oyun şu anda wow'dan bile daha fazla oynanıyormuş.bu oyun hakkında fazla bir bilgim yok ama ayrıntıların oldukça fazla olduğunu gördüm.Size sormak istediğim şu ben bu oyunu ne akdar zamanda tamamiyle öğrenirim. bide oyunu oynamak için sadece oyunu almamız mı gerekiyor her ay sabit bir ücret werilior mu ? tşk
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

peki ozaman ufaktan anlatayım. oyunda en fazla level 20 olabiliyorsun. ve level 20 olmakta çok zor değil. çeşitli zorlukları var ama aylarca kasmak gerekmiyor en fazla 1 haftanı alır. oyun PvP ağırlıklı. ama tabiiki bu demek değilki oyunda PvE yok. sadece şöyle diyeyim, diğer oyunlardaki gibi tek başına çıkıp yaratık avlaman biraz zor. oyun takım çalışması olmadan oynanması çok zor. karakter sisteminde diğer oyunlardan büyük bi farklılık var. oyunda Monk, Ranger, Warrior, Necromancer, Mesmer, Elementalist sınıflarından birini seçiyorsun. ve ilerdede yan meslek seçiyorsun. yani kendine mesela Warrior/Monk yapabilirsin. mesleğin 2. olmasının dezavantajı, ek parçalarla 2. mesleğin skillerini yükseltemezsin, ve mesleğin özel skillini kullanamazsın. buda tam bir taktik kaosu oluşturuyor. PvP'lerde sayısızca kombinasyon yaratılıyor. kesinlikle "şu yeteneği kullanayım hasar vereyim, şunu kullanayım gene hasar vereyim, şunu kullanayım biraz daha hasar vereyim" değil olay. o verdiğin hasarları diğer skillerle desteklemen, takım arkadaşlarının senin için düşmana zayıflatıcı büyüler atması vs. vs. gerekir. oyunu kavraman fazla uzun sürmezde tam olarak detaylı öğrenmen biraz zaman alabilir çünkü dediğim gibi büyük bir yetenek, kombinasyon ağacı var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci meslek o kadarda önemli değil bence. oyunun sonlarına doğru(PvE) ikinci mesleğini değiştirebiliyorsun. önemli olan hangi mesleği seçersen seç onun skillerini tamamen açabilmek. Zaten genelde ikinci mesliğin skillerini çok kullanmıcaksın ama PvE bitipde PvP ye geçince onlarada ihtiyacın olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ranger/Mesmer karakter genel olarak "damage dealer" karakter görevini üstlenir pvpde. PvP olsun PvE olsun karşı tarafın healer ve magelerini indirmek, ya da grubu ayıra ayıra çekmek için idealdir, tek adama en çok damage'i verebilen klas olur. Etkilidir. Ranger'ın zaten biraz isviçre çakısı karakteri olmasından (her şeyden biraz yapabiliyor sonuçta) dolayı da kendi kendine en çok yeten karakterlerden biridir W/Mo yla beraber. Etkili olur, tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hunty afedersin ama ben pvp den bahsediyodum sen pve den bahsediyomussun,droknar kosusu tabiki ranger a gore degil[pvp ye baslamadan cok onceki zamanlardan biliyorum ;)],yinede pve ye artik pek yakin olmadigim icin bilemicem ama gvg de runner olarak w/mo dersen hicbir ise yaramaz bunu soyliyim,yapanlar var,basarabilenler var ama bir takim gvg de dp aldiysa ve digerinden gucsuz durumdaysa w/mo hicbi ise yaramaz fakat ranger dp varken bile bu isi basarabilir(bizim gvg lerden biliyorum).Pve de ne dersen de anlamam pve den ama pvp de w/mo runner deme...

[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 17:03 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

armorlar acik olur,factions a hazirlik nedeniyle gelen son 3 armor u factions(ek paketin adi diger faction la karistirilmasin) u almadikca kullanamassin o nedenle kapali(silahlardada ritualist in ve assasin in silahlari kapali)
skiller gibi item larida rp charinla veya faction larla acabilirsin

[ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 01:37 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...