Gangren Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 http://media.putfile.com/ony_wipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 puhaha koptum nasil saydiriyor super ya hic ventrillo dan bu duyguyu yasamadim :...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 general gibi herif . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ahahahahahahaha oldummmmm harika ya yalniz kimse konusmuyo baska adamdan konussa kan cikcak heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 raid lideri konusurken kimse konusmaz genelde..adam delirmis gercekten ama bence komik degil..lider saydırırken aradan bi fırlama cıkıp bi kac espiri patlatınca cok daha komik bi hal alıyo :) hele arada kopanlar oluyo mehauhhaeu diye tepinenler orda butun raid kopuyo ki bence bu boss u kesmekten cok zevkli bisi :)ilk denemeler cok komik anı lar yaratıyo ama sonra evet arkadaslar herkes ne yapacagını biliyo hadi dalıyoruz moduna girince hicte zevkli olmuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 pc den sade bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 way senin dedigin olay yuzunden dedim bende. bizde genelde herkes konusuyo basta ben geveze olmak uzere :D artik ventten sesim geliyo mu dedigimde kimse cevap vermiyo zuhah :D valla biz 6 aydir kestigimiz bossta bile hadi daliyoruz moduna girmedik guzel bisi aslinda ne kadar yavaslatsada raidi zevkli hale getiriyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 who the fuck was that! thats a fucking 50 dkp minus! ahah ii de bu jihan değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 efsane, bu herife leeroy lazım ama ozaman gorur nikahını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 hahahah fuhrer gibi adam masallah, acccayip rencide takiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 sitedeki yorum süper: said: "Watch the Motherland! WTF was that! Japan! WTF! Allies left side, even side! Many allies! Now handle it! @!#$ That's a 50 DKP minus! If you stand in the right place, there's no way you're going to bomb the harbors!" cidden bunu koysan hiç bir şey değişmiyor. general gibi adam. bir de öyle bir bastırmışki grubu, kimse çıkıp bi kelime edemiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 haha cok iyimis sade konusunda ciddi degilsin di mi bu arada : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Bu da bişeymi ya, bizim guildmaster ın seside kalın biraz, tırsıyoz valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 hakkaten iyimiş, kimse konuşmuyor ondan başka... ps: tamam katılıyorum, gm dediğin böyle olur. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Realmoste Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Ben neden download edemedim.Yada direct dinleniorsa uye mi olmak lazım cok merak ettim yorumlara bakınca :) işe yarıorsa bende uygularım heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Sadece linke tıkla ve bekle. Bukadar üyelik falan gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bizim guildmaster bayan, kimse teamspeakde saygısızlık yapmaz, küfürlü konuşmamaya dikkat eder. ama domoda wipe yiyince küfürler geliyo birer birer :P öyle sakin biri küfür edicek kadar sinirlendiğini görünce bize de handsfreeyi kapatıp yarılmak kalıyo tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 oha süper ya adamın fcuk diye bağırması süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 dives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 adam dives yani. wipe club'un gm'i. benim gm'im =] baska mp3ler de var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bagirdigi son adam da crushim haha. bu eleman her savasta araya giriyor. evet. hunter o.. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bu adamlar hangi server chromaggus mu ? wipe club chromaggus ta ondan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 hahaa cok ıı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ingilizce küfür etmeyi yeni öğrenmiş gibi nası bi hevesle ediosa her cumlede 4 fuck gecio. Terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar